Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Huawei P30 Pro – Mobilni telefon koji „uništava“ konkurenciju

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Huawei P30 Pro – Mobilni telefon koji „uništava“ konkurenciju
Huawei P30 Pro – Mobilni telefon koji „uništava“ konkurenciju

Dugoočekivani Huawei P30 Pro, sa spektakularnom kamerom, napokon je sa nama!

Slobodno možemo reći da 2019. godine svedočimo revolucionarnoj promeni na tržištu. Huawei je, nakon dužeg perioda istraživanja i razmatranja kako da unapred P seriju mobilnih telefona, napravio „čudo“ od telefona. Kada su se prošle godine po prvi put pojavili Huawei Mate 20 trio telefoni, sa trostrukom kamerom, mnogi su pomislili da bolje od toga ne može. Međutim, čuvena kineska kompanija odlučila je da napravi veliki korak napred. Korisnici su sa, Huawei P30 Pro Androidom, dobili smartfon sa nizom novih funkcija, revolucionarnom kamerom, savršenim dizajnom i performansama koje su pomerile sve tehnološke granice.

Mobilni telefon Huawei P30 Pro – Za uživanje u svakom trenutku

Pored kamere, koja čini okosnicu ovog telefona, veliko interesovanje privukle su i specifikacije ovog telefona. Treba napomenuti da su karatekteristike P30 Pro u velikoj meri poput Huawei-a P30, prethodnika iz P serije. Tako, na primer, Huawei P30 Pro koristi Octa-Core operativni sistem, sa čipsetom Kirin 980 Dual NPU sa mobilnim procesom od 7 nm. To omogućava da performanse ovog telefona budu na vrhunskom nivou, dok je istovremeno potrošnja znatno manja.

huawei P30 pro Maćoni telefoni 2

Veličina ovog telefona je 6, 47 inča (16, 5 cm), odnosno njegove dimenzije su 158 x 73.4 x 8.4 mm. Težina je oko 192 grama, što ga čini lakim za nošenje. Kada govorimo o memoriji, RAM memorija je 8 GB, dok opcije za internu memoriju iznose 128 GB, 256 GB, 512 GB. Sem toga, tu je i dodatak u vidu Nano kartice.

P30 Pro je stvoren za sve – Kamera koja je (naj)bolja u svemu

Stvar koja ovaj telefon čini zaista jedinstvenim i revolucionarnim u svetu Androida je njegova kamera. Ona definitivno predstavlja vrhunac današnjeg fotografisanja i snimanja. Huawei P30 Pro poseduje četvorostruki Leica Quad Camera sistem koji će vas oduševiti. Ovaj smartfon ima tri kamerice sa svoje zadnje strane. Glavna zadnja kamerica je 40 MP sa superobjektivom f/1.6. Druga kamera je 20 MP sa objektivom ultra širokog ugla f/2.2. Što se tiče treće kamere, u pitanju je Periskop od 8 MP f/3.4,  sa optičkim zumom 5x, hibridnim zumom 10x  i digitalnim zumom 50x. To značli da će svaka fotografija koju napravite predstavljati umetničko delo za sebe.

Uz veoma bogatu rezoluciju, ceo ovaj sistem kamera će vam omogućiti da predmete sagledate u najsitnijim detaljima.  Vaša perspektiva će biti znatno drugačija i bolja. Takođe, na zadnjoj strani postoji i dodatak 3D ToF kamera koja omogućuje da zauvek zabeležite trenutak za nezaborav. Naravno, P30 Pro je opremljen i prednjom selfi kamerom od 32 MP f/2.0, sa širokim objektivom, uz velike mogućnosti ulepšavanja i portreta. Bilo da se nalazite u noćnom provodu ili ste obasjani suncem, selfi kamera će zabeležiti neverovatno zadivljujuće detalje usmeravajući fokus samo na vas.

Huawei P30 Pro – Android koji je više od telefona

Jedna od zanimljivosti vezanih za ovaj telefon jeste što je P30 Pro pušten u promet gotovo u isto vreme kada i Samsung Galaxy S10. P30 Pro je veoma brz telefon sa rezolucijom FHD+, odnosno 1.080 x 2.340 piksela. Ovaj smartfon koristi SuperSpectrum senzor za bolje osvetljenje, tako da možete zabeležiti nesvakidašnje realistične trenutke u neverovatnim situacijama. Govoreći o samom ekranu, P30 Pro primenjuje OLED tačskrin koji je u celosti zaštićen od grebanja, donoseći magične boje i upečatljiv prikaz.

huawei P30 pro Maćoni telefoni 3

Takođe, unutar ekrana ugrađen je napredni senzor za otisak prsta koji omogućava momentalno otključavanje. Huawei P30 Pro bukvalno možete nositi svugde sa sobom jer je izuzetno otporan na vodu i prašinu jer je zaštićen sertifikatom IP68. Baterija je dugotrajna 4.200 mAh, sa mogućnošću SuperCharge punjenja od 40 vati. Takođe, P30 Pro omobućava i brzo bežično punjenje od 15 vati.  Drugim rečima, moći ćete značajno da uštedite energiju i napuniti čak 70 odsto kapaciteta telefona za svega pola sata! Sa svim performansama i specifikacijama, P30 pro definitivno pretenduje da bude jedan od najpopularnijih telefona koji je postojao.

Maćoni telefoni – Otkup mobilnih telefona i drugih uređaja uz najpovoljnije cene

Ukoliko poželite da se rešite svog starog modela telefona, a da pritom zaradite pozamašnu sumu novca, onda je otkup telefona savršena solucija za vas. Maćoni telefoni će vam u tu svrhu uvek ponuditi odličnu cenu, čak i ukoliko vam nedostaje garancija. Na licu mesta, u roku od svega pet minuta, vršimo realnu procenu fizičkog i operativnog stanja vašeg mobilnog uređaja. Potom vam novac isplaćujemo odmah u gotovini.

Pored otkupa novih mobilnih telefona, vršimo otkup i polovnih mobilnih telefona. U domen naše delatnosti takođe spada otkup pametnih satova, kao i otkup tablet uređaja. Ovo je prava prilika da posetite Maćoni telefoni, jer pored prodaje telefona, ovde možete i kupiti novi telefon. Posetite nas ili nas kontaktirajte i dobićete najbolju ponudu u Beogradu. Na usluzi smo vam svih sedam dana u nedelji, jer je vaše zadovoljstvo nama na prvom mestu.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian