OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

iPad 8

iPad 8

iPad 8 se pojavio septembra meseca. Zahvaljujući fantastičnim performansama i povoljnoj ceni za samo 3 meseca osvojio je svet pametnih uređaja.

Da je nam je neko rekao početkom 21. veka da će svet kompjutera dobiti svoju mini verziju, sigurno mu ne bismo poverovali. Ipak, to se, zaista, dogodilo. Kreirani su tako da čine savršeni spoj mobilnih telefona i računara, pa ne čudi što se prema mišljenju mnogih najbolji smart telefoni ne mogu uporediti sa njima, a sve više ni moćni PC-jevi.

Svoju popularnost duguju neverovatnim mogućnostima. Počev od brojnih aplikacija, preko gledanja filmova i čitanje knjiga, pa do obavljanja poslovnih zadataka – tableti pružaju svakom korisniku upravo ono što mu je potrebno, zato se na tržištu svake godine pojavljuju novi modeli. Tako se ove, uz Huawei MatePad Pro, posebno izdvojio iPad 8.

iPad 8 je dostojni naslednik čuvene serije tablet uređaja

  1. godina je definitivno u znaku čuvene “jabuke”! Aprila meseca započela je prodaja iPhone SE. Zatim je Apple predstavio Apple Watch Series 6 i Apple Watch SE, kao i 2 nova nova iPad modela, da bi kao šlag na torti novembra došao iPhone 12.

U obilju noviteta ljubitelje tableta privukao je iPad 8. U pitanju je 8. generacija prvog modela koji se pojavo 3. aprila 2010. Kako je vrlo brzo doživeo uspeh čuvena kompanija je 3 godine kasnije kreirala 2 nove serije – Pro i Mini, ali nije prekinula da razvija svoju osnovnu seriju, koja je pristupačna svima.

Iako ima isti elegantni dizajn kao prethodnik, iPad od 10,2 inča, kako glasi njegov zvanični naziv, izdvaja se bržom obradom podataka, pa je opravdao ocenu 8,1 od maksimalnih 10.

Što donosi novi iPad otkriva vam prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

iPad 8 je jači u svakom pogledu od ranijih verzija

Prema mišljenju stručnjaka iPad 8 podseća na umanjenu verziju Pro serije. Što je još jedan dokaz da je povoljnija verzija prešla u višu klasu tablet uređaja.

iPad 8

Glavni novitet koji je oduševio korisnike jeste nadogradnja procesora sa A10 Fusion na brži A12 Bionic čipset koji implementira “Neural Engine” mogućnosti obrade podataka. Ova novina, koja se prvi put našla na iPad-u, čini ga čak za 40 odsto bržim od ranijih modela. Takođe, poseduje duplo bolje grafičke performanse.

Nenadmašnu lakoću upotrebe i veliku preglednost obezbeđuje i iPadOS 14 softver, kao i poboljšani vek trajanja baterije.

Novi iPad može da radi uz Apple Pencil prve generacije, pa je olakšano vođenje beležaka, potpisivanje dokumenata, skiciranje ideja i obavljanje mnogih drugih zadataka u poslovanju.

Osim za zaposlene, tablet 8. generacije je odličan izbor i za zaljubljenike video igara. Napredne perfomanse odgovaraju i najzahtevnijim igricama, dajući impresivne detalje. Ukoliko ga povežete sa Xbox Wireless Controller, PlayStation DualShock controller ili MFi game controller dobićete vrhunsku prenosnu konzolu za igre, a za sasvim novi doživljaj isprobajte Apple Arcade sa preko 100 igara.

Sa iPad 8 u vaš dom stiže kućni bioskop!

Sve što snimite glavnom kamerom od 8 MP pomoću niz funkcija možete editovati do savršenstva. Kritičari smatraju da je selfie kamera od 1,2 MP niskog kvaliteta posebno ako planirate da tablet koristite za Zoom aplikaciju. Međutim, Retina ekran i odličan stereo zvučni sistem učiniće da zaboravite ovaj nedostatak. Ako ovome dodate preko milion aplikacija posebno dizajniranih za veliki ekran i snagu iPad-a uživanje u filmovima i serijama ne može se opisati.

iPad 8

Posetite prodavnicu Maćoni i izaberite Silver, Gold ili Space Gray boju svog iPad 8!

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button