OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Koji telefon ima najbolju bateriju?

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Koji telefon ima najbolju bateriju?
Koji telefon ima najbolju bateriju?

Koji telefon ima najbolju bateriju? Pitanje koje mnogi postavljaju kada odluče da svoj stari mobilni zamene novim.

Sigurni smo da život bez telefona ne možete da zamislite. Ovaj mali, a praktični uređaj postao je mnogo više od sredstva komunikacije. Danas, on je nezamenjiva pomoć u poslu, nepresušni izvor informisanja, ali i zabave.

Međutim, sa razvojem mogućnosti koje nam pruža rasla je i njegova upotreba, tj. broj radnih sati. Zato ne čudi što pitanje koji telefoni prave najbolje fotografije prati i razmatranje dužine trajanja baterije. Srećom, sve veći broj proizvođača obraća pažnju i na ovu opciju, pa uz veličinu ekrana i specifikacije, napreduju i kapaciteti baterija.

Koji telefon ima najbolju bateriju

I dok prosečni modeli mogu da “izdrže” do 10 sati, prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni vam u ovom blogu otkriva koji telefon ima najbolju bateriju kako biste mogli da ga koristite bez punjena preko 11 sati.

Motorola Moto G8 Power

Verovali ili ne, prvi na listi telefona čija baterija najduže traje nalazi se Motorola Moto G8 Power. Zahvaljujući njenom ogromnom kapacitetu od 5000 mAh punjač će vam biti potreban tek nakon 3 dana. Tačnije, imate mogućnost 188 sati neprekidnog slušanja muzike preko interneta i do 21 sat gledanja filmova i serija.

Osim jake baterije, ovaj telefon dolazi sa unapređenim ekranom IPS LCD tipa, dijagonale 6,4 inča. Zatim, neverovatnim sistemom od 4 kamere sa veštačkom inteligencijom. Tako da možete snimiti šta god poželite – počev od udaljenih objekata, preko ultra-širokougaone panorame, pa do detalja izbliza.

Još jedna važna karakteristika, koju korisnici ističu, jeste pristupačna cena, pa je sada fantastični telefon dostupan svima.

Koji telefon ima najbolju bateriju? Onaj koji nosi potpis kineskog brenda

Savršeni spoj cene i vrhunskog kvaliteta donosi Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Čuveni proizvođač je stvorio telefon na kome možete slušati muziku 147 sati, 13 sati igrati igrice ili 33 sata telefonirati bez prekida!

Koji telefon ima najbolju bateriju

Novi Xiaomi krasi eleganti dizajn DotDisplay ekrana koji se prostire na 6,67 inča sa FHD+ rezolucijom. Prelepa spoljašnjost u skladu je sa odličnim perfomansama. Naime, telefon pokreće 8nm Qualcomm Snapdragon 720G čipset. Moćni procesor, zajedno sa Adreno 618 grafikom garantuje ne samo brzinu u radu, već i prilagodljivost svakom korisniku.

Prodaja Samsung Galaxy S20 Ultra

Prema mišljenju mnogih odgovor na pitanje: “koji telefon ima najbolju bateriju” krije se u Samsung Galaxy S20 modelimu. Ultra verzija ima, definitivno, najjaču kameru od 108 MP. Tu su i ultraširoki senzor od 12 MP, senzor dubine i telefoto senzor od 48 MP, koji omogućava uveličavanje slike do 100x, pa možemo slobodno da kažemo da vam nijedan detalj, čak ni onaj koji ste jedva uživo uočili, neće promaći na slici.

Koji telefon ima najbolju bateriju

Novi Samsung telefon pruža i jedinstveni doživljaj snimanja u 8K rezoluciji, sa Super Steady funkcijom, anti-rolling stabilizacijom i analizom pokreta, pa svoje video zapise možete da gledate i na velikom platnu bez gubitka kvaliteta.

Ipak, ono što posebno raduje jeste dužina upotrebe jednim punjenjem. Baterija na ovom telefonu vas sigurno neće izneveriti, a kao posebna povoljnost ističe se činjenica da ga za 58 minuta možete napuniti od 0 do 100% pomoću opcionog 45W punjača.

Najbolji smart telefoni čekaju vas u prodavnici Maćoni!

 

Comments

Оставите одговор

Call Now Button