Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Motorola Moto G8 Power – Performanse koje će vas oduševiti

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Motorola Moto G8 Power – Performanse koje će vas oduševiti
Motorola Moto G8 Power – Performanse koje će vas oduševiti

Motorola Moto G8 Power se pojavio aprila meseca prošle godine.

Za manje od godinu dana osvojio je brojne kupce širom sveta, bez obzira što je imao jaku konkurenciju u iPhone 12 seriji i Samsung Galaxy Note 20.

Posmatrajući evoluciju mobilnih telefona kroz istoriju možemo da primetimo da je američka kompanija Motorola aktivno učestvovala sa svojim proizvodima. Tako je 1973. godine lansirala prvi komercijalni mobilni telefon koji je mogao da stane u ruku – Motorola DynaTAC 8000X.

Dve decenije kasnije prva je dizajnirala telefon na preklop koji je dobo naziva StarTAC. Prodat je u 60 miliona primeraka, što je bio podstrek da nastavi sa inovacijama. Te je svetlo dana ugledao čuveni Motorola Razr. Da je reč, zaista, o omiljenom telefonu mnogih, govori podatak da smo sa oduševljenjem dočekali vest o novoj verziji. Naime, pre dve godine kompanija je prepozantljivi preklopni dizajn “upakovala” u smartfon.

Šta donosi najnoviji Motorola mobilni otkriva vam prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Motorola Moto G8 Power krasi nova forma

Istraživanja su pokazala da korisnici menjaju svoj telefon nakon dve godine korišćenja. Zbog toga je Motorola odlučila da tačno po isteku tog perioda predstavi unapređenu verziju G6 Play iz 2018.

Motorola Moto G8 Power

Prva značajna promena ogleda se u većem ekranu, pa Motorola Moto G8 Power dolazi sa 6.4 inča i rezolucijom od 2300 x 1080 piksela. I u pogledu izgleda primetna je novina. Za razliku od prethodnika, ovaj model ima prednju kameru u punch-hole stilu. Na taj način je postignuta maksimalna iskorišćenost ekrana, samim tim i bolja preglednost u radu.

Iako telefon nije predviđen za potapanje u vodu kućište je tako dizajniro da štiti bateriju od umerenog izlaganja tečnosti.

Performanse koje će vas oduševiti

Telefon pokreće osmojezgarni procesor Qualcomm Snapdragon 665. Ako se tome doda 4 GB RAM memorije brzina je zagarantovana, čak i ako koristite više aplikacije odjednom ili igrate zahtevnu video igricu, Motorola Moto G8 Power vas neće izneveriti, jer može da odgovori svim vaši zahtevima.

Interna memorija je 64 GB, ali je možete povećati sa microSD karticom do 512 GB. Što je, složićete se, više nego dovoljno prostora da sačuvate dokumenta, fotografije, video snimke…

Ipak, ono po čemu se izdvaja najnovija Motorala od drugih jeste baterija neverovatnog kapaciteta. Jačina od 5000 mAh omogućavaju da mobilni koristite i do 3 dana samo sa jednim punjenjem. Odnosno, pruža vam 188 sati neprekidnog slušanja muzike preko interneta i do 21 sat gledanja filmova i serija, pa ne čudi što stručnjaci, upravo, Moto G8 Power navode kao odgovor na pitanje: “koji telefon ima najbolju bateriju”.

Sistem od 4 kamere za vrhunske fotografije

Na zadnjoj strani telefona nalazi sistem sa četiri kamere. Pored glavne od 16 MP, tu su i ultraširoki senzor koji u jednom kadru obezbeđuje 4 puta više prizora u odnosu na standardni objektiv. Zatim, 8 MP telephoto sa odličnim zumom za najudaljenije objekte, kao i makro kamera od 2 MP za slikanje detalja iz blizine, dok je na prednjoj strani smeštena selfi kamera sa 16 MP i Quad Pixel tehnologijom koja daje oštre i jasne fotografije.

Motorola Moto G8 Power

Motorola Moto G8 Power vas čeka u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni!

 

 

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian