Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Najbolje kamere telefona za 2021.godinu

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Najbolje kamere telefona za 2021.godinu
Najbolje kamere telefona za 2021.godinu

Najbolje kamere telefona za 2021. godinu prave fotografije i video zapise koji se mogu nadmetati sa onima koji su snimljeni profesionalnim kamerama.

Najbolji telefoni u 2021 godinu svojim performansama pomeraju granice tehnologije i često su  u stanju da postignu bolje rezultate od „prave“ kamere. Kako se veličina ekrana povećava, tako i senzori telefona postaju sve napredniji.

Maćoni je izdvojio za vas nekoliko telefona sa najboljim kamerama u 2021.godin

Najbolje kamere telefona za 2021.godinu – iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro je trenutno jedan od najboljih dostupnih telefona sa fantastičnom kamerom. Poseduje impresivnu trostruku kameru, uključujući ultra široku f/ 2.4, široku f/ 1.6 kameru i telefoto f/2 kameru. U međuvremenu prednja kamera TrueDepht takođe ima senzor od od 12 MP. Na iPhonu ima  puno novih funkcija poput LiDAR skenera, što znači brže fokusiranje u situacijama sa slabim osvetljenjem.

Najbolje kamere telefona za 2021.godinu

iPhone 12 Pro takođe će moći da koristi novi format datoteke Apple ProRAW, što znači da će korisnici moći da upotrebe sjajne efekte fotografija po kojima je Apple poznat sa snagom RAW datoteka. U kombinaciji sa dodatkom od 5G i novim ekranom Ceramid Shield, koji ima četvorostruko bolje performanse, sa iPhone 12 Pro ne možete pogrešiti.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Najbolje kamere telefona za 2021.godinu – ovde definitivno spada Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. On je verovatno najimpresivniji telefon iz porodice Galaxy. Njegova kamera od 10 MP sigurno će vas oduševiti. Iako vam zum od 100 X neće pružiti možda zadovoljavajući ishod, on je ipak više nego sposoban da napravi fotografije sjajnog izgleda.

Najbolje kamere telefona za 2021.godinu

Osim manjih nedostataka poput trajanja baterije i cene koja će nekima biti previsoka, ovo je ipak Android telefon sa najboljom kamerom i 5G mrežom koji možete pronaći na tržištu.

Huawei P40 Pro

Ovaj telefon je pravi lepotan! Huawei hardver je uvek bio vrhunskog kvaliteta, a njegov najnoviji model se takođe ne razlikuje. Kamera poseduje sve ono što bi ste mogli da zamislite, slike vrhunskog kvaliteta, meki fokus sa puno detalja. 50 X digitalni zum verovatno nikad nećete koristiti, iako je 5X optički zum veoma koristan.

Slike visoke rezolucije od 50 MP svakako daju ipresivne rezultate. Ovaj telefon pravi najbolje video zapise među svim telefonima koje ste koristili do sada, što je svakako blagodet za kreatore video sadržaja.

Na kraju pored sjajne kamere nedostatak Google na telefonu je ozbiljan hendikep zbog kog se mnogi korisnici neće odlučiti za njega.

Najbolje kamere telefona za 2021.godinu – Apple iPhone 12

Apple iPhone 12 možda neće imati isti WOOW efekat kao iPhone 12 Pro, ali sigurno nije u zaostatku kada su njegove fotografske moći u pitanju. Poseduje 12 MP širokog i 12 MP ultra širokog ugla. Korisnicima je na raspolaganju digitalni zum od 5X i mogućnost da snimaju HDR video sa Dolby Vision sistemom.

Najbolje kamere telefona za 2021.godinu

Prednja kamera ima i noćni režim slikanja što predhodni model Apple iPhone 11 nije imao. Jedna od najuzbudljivijih novina svakako je ekran Ceramic Shield, koji ima četvorostruko bolje performanse prilikom pada.

Samsung Galaxy S10 5G

Kada su najbolje kamere telefona za 2021. godinu u pitanju Samsung je u top 5 najboljih telefona.

Samsung Galaxy iz serije S su telefoni koje tradicionalno imaju dobru kameru, a S10 5G nije izuzetak. Sve četiri kamere na njemu imaju izuzetne performanse.

Neka vas ne odvrati činjenica da je senzor glavne kamere „samo“ 12 MP. Senzori od 40 MP i 48 MP na konkurentskim sistemima gotovo uvek snimaju na 10 MP tj. 12 MP u svojim podrazumevanim režimima.

Galaxy S10 će vas ostaviti bez daha sjajnim kvalitetom slika i besprekornim performansama automatskog režima. 4K video zapis je nešto što ga odvaja od ostalih, dodajući uz to novu digitalnu video stabilizaciju zajedno sa HDR10 + podrškom za video ultra visokog kontrasta, koji odlično izgleda na kompatibilnom televizoru.

Otkup novih mobilnih telefona, kao i otkup polovnih mobilnih telefona Maćoni vrši po najboljim uslovima. Pozovite nas ili dodite do nas. Tu smo da vam pružimo sve korisne savete i usluge, kada je svet mobilnih telefona u pitanju.

 

 

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian