Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Noviteti u 2020. godini

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Noviteti u 2020. godini
Noviteti u 2020. godini

Svet mobilne tehnologije napreduje rapidnom brzinom, i svedoci smo velikog broja novih telefona na tržištu. Samsung, Huawei i Apple ne prestaju da nas impresioniraju novim mobilnim uređajima, koji su po svakoj karakteristici bolji od svojih prethodnika.I dok nije sporno da će ovi najpoznatiji proizvođači nastaviti da nam donose brojne trendove i novine, koji su to noviteti u 2020. godini kada su u pitanju pametni telefoni?

Kao i uvek, Maćoni je tu da vam otkrije sve što ste želeli da znate o najnovijim mobilnim uređajima, a u ovom blogu pročitajte šta sve možete očekivati u narednim mesecima.

Pametni telefoni

Koji su to noviteti u 2020. godini?

Pametni telefoni prešli su dug put, od tih malih uređaja sa sporim performansama do današnjih brzih i zaista pametnih telefona. Neki brendovi poput Samsung i Huawei takođe su predstavili sklopive uređaje, kakav je na primer Samsung Galaxy Fold. 5G mreža i sve učestalije korišćenje veštačke inteligencije za poboljšanje performansi su još nešto po čemu se noviji najpopularniji telefoni izdvajaju od svojih prethodnika, pionira mobilne tehnologije. Ali, šta sledi, i koji su to noviteti u 2020. godini koji će zaista promeniti korišćenje mobilnih telefona?

Ovo je zanimljivo pitanje jer će 2020. biti revolucionarna godina za tržište smartfona. Sa sve većom konkurencijom, kompanije koje proizvode pametne telefone se trude da nam ponude sve naprednije funkcije.

U narednoj godini moći ćemo da vidimo sve više jedinstvenih i inovativno dizajniranih pametnih telefona sa poboljšanim softverom i naprednim procesorom. Kamera je  prešla dug put i danas telefoni dolaze sa modulom sa više objektiva. Sledeće godine će fotoaparati pametnih telefona dobiti pojačanje i sa poboljšanim sočivima.

Svaki brend planira jedinstvene uređaje, i već su počele da se kruže glasine o njima, koje brojne korisnike čine veoma znatiželjnim i nestrpljivim. Pogledajte najočekivanije pametne telefone koji bi trebalo da se lansiraju sledeće godine kako biste dobili predstavu o tome šta nas čeka u budućnosti.

noviteti mobilnih telefona

Koji nam noviteti u 2020. godini stižu?

Apple ima šta da nam ponudi, a sledeće godine će to biti jedinstveni telefon na preklop – iPhone X Fold. Ovaj mobilni uređaj sigurno neće zaostajati za Samsung-ovim modelom, jer je Apple takođe patentirao svoju tehnologiju sklopivih pametnih telefona. Tako da se očekuje da bismo mogli da vidimo prvi Apple-ov sklopivi uređaj već u toku naredne godine. Verovatno će ovaj iPhone biti nešto skuplji od ostalih sklopivih telefona. Međutim, sve ove informacije nisu potvrđene, i ostavljaju nas sa puno radoznalosti i iščekivanja.

Samsung Galaxy Fold 2 je  nešto što nam stiže, i biće opremljen baterijom kapaciteta 6000mAh i poboljšanim mehanizmom za sklapanje. Naime, bilo je problema sa dizajnom Galaxy Fold-a, a Samsung će ispraviti sve te greške u poboljšanoj verziji ovog telefona.

OnePlus svake godine donosi nove modele telefona. Nedavno je predstavio OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, i možemo očekivati poboljšani OnePlus 8 naredne godine. Verovatno će imati poboljšanu kameru i bolju bateriju jer će imati veliki displej. Očekujemo da će doći i sa poboljšanim HDR ekranom kako bi korisnici mogli da uživaju u gledanju i strimovanju video zapisa.

Da li ste čuli za Microsoft Andromedu? Microsoft navodno već godinama radi na sklopivom uređaju, a šuškalo se da bismo ga konačno mogli videti sledeće godine. Telefon ima dizajn školjke bez ikakvih tastera i može biti opremljen stilusom kao što je Surface laptop. Ovaj neverovatni hibrid telefona i tableta sigurno će promeniti način na koji koristimo tehnologiju, a kako – ostaje nam da saznamo.

Maćoni – Uvek u toku sa novinama

Ovo je bila naša lista narednih pametnih telefona 2020. godine. Znamo da ste uzbuđeni zbog ovih uređaja, kao i mi. Ako ste uživali u čitanju, i želite da više saznate o najboljim mobilnim telefonima, svratite u našu prodavnicu telefona u Beogradu.

Kod nas takođe možete izvršiti otkup telefona koji vam više ne trebaju, i tako zaraditi dodatni novac. Zato dođite u Maćoni, jer ćemo vam uvek ponuditi samo najbolje usluge.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian