OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Telefoni koje očekujemo u 2021.

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Telefoni koje očekujemo u 2021.
Telefoni koje očekujemo u 2021.

Telefoni koje očekujemo u 2021. oduševiće ljubitelje smart uređaja.

Pandemija koju je izazvao korona virus usporila je, pa i zaustavila, mnoge privredne grane u 2020. godini. Ipak, nije sprečila svet tehnologije da nastavi da se razvija, donoseći nam fantastične pametne telefone.

Dalji napredak mobilne industrije se predviđa i u 2021. godini, što smo mogli da se uverimo već u januaru mesecu. Početak nove godine osvanuo je uz Xiaomi Mi 11. Da bi 2 nedelje kasnije, na oduševljenje mnogih, Samsung predstavio novu seriju. Po već ustaljenoj tradiciji nju čine 3 telefona – Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ i Samsung Galaxy S21 Ultra.

Blistavi početak je samo najava za neverovatne performanse koje nam pripremaju vodeći proizvođači. Prema navodima 5G mreža postaće standardna karakteristika i u telefonima srednje klase. Frekvencija osvežavanja od 144 Hz biće zastupljena na gotovo svim modelima. Što je dobra vest za ljubitelje video igrica, dok će se pojačavanje MP i senzora na kamerama sigurno nastaviti.

Telefoni koje očekujemo u 2021. dolaze sa savitljivim ekranima

Savitljivi ekrani su, definitivno, trend budućnosti. Najnoviji među njima je Samsung Z Fold 3. Najavljen je kao dostojni naslednik Samsung Galaxy Note 20. Što znači da pored vrhunskih karakteristika možemo da očekujemo da će ovo biti još jedan telefon van Note linije koji će podržavati S Pen. Takođe, mogao bi da bude prvi telefon južnokorejskog giganta koji ima senzor kamere ispod ekrana.

Iako se u ovom trenutku ne zna mnogo o specifikacijama, očekuje se da će uređaj pokretati Qualcomm Snapdragon 888 čipset sa najmanje 256 GB interne memorije. Na njemu će biti instaliran najnoviji operativni sistem Android 11 sa kompanijskim One UI 3.5. Na taj način Samsung će rešiti probleme u brzini i trajanju baterija koji su imale prethodne verzije savitljivog ekrana.

Telefoni koje očekujemo u 2021.

Samsung Z Fold 3 će se pojaviti na tržište u junu mesecu.

Telefoni koje očekujemo u 2021. sa novim operativnim sistemom

Prvi dani proleća biće u znaku Huawei kompanije. Novi telefon biće lansiran u aprilu mesecu. Pojedini navodi govore da se ne očekuju velike promene u odnosu Huawei P40 Pro.

Ipak, ono što se sa sigurnošću zna da će Huawei P50 krasiti 6,6-inčni savitljivi ekran. Pokretaće ga Kirin 9000 čipset, tako da za brzinu nećete morati da brinete. S obzirom da P serija važi za telefone sa najboljim kamerama, ne sumnjamo da će sistem za snimanje biti glavna zvezda i na novom modelu. Te ne čudi što se ovaj deo specifikacije čuva u najvećoj tajnosti.

Trenutno je najveći akcenat u predstavljanju stavljen na Huawei operativni sistem, koji najavljuje poboljšano softversko rešenje za aplikacije.

LG dolazi sa inovativnim dizajnom

Kada su u pitanju telefoni koje očekujemo u 2021. sa nestrpljenjem mnogima je prvi na listi LG Rollable.

Telefoni koje očekujemo u 2021.

Kao što mu ime kaže, ovo je pametni telefon sa “ekranom na rolanje”. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu vrlo lako se može proširiti sa 6,8 na 7,4 inča. Odnosno, jednostavno prelazi sa dimenzija klasičnog pametnog telefona na veličinu tableta.

Priču o novom telefonu korejske kompanije prati vrhunski Snapdragon 888 čipset, 16 GB RAM-a i baterija od 4.200 mAh, a kao prava poslastica dolazi elektronska olovka osetljiva na dodir.

Prodavnica Maćoni prati svetske trendove, pa u njenoj bogatoj ponudi možete pronaći najnovije telefone poznatih proizvođača po povoljnim cenama.

 

 

 

Comments

Оставите одговор

Call Now Button