Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Konačno predstavljeni telefoni koje smo svi čekali – Ajfon 11 i i Ajfon 11 Pro

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Konačno predstavljeni telefoni koje smo svi čekali – Ajfon 11 i i Ajfon 11 Pro
Konačno predstavljeni telefoni koje smo svi čekali – Ajfon 11 i i Ajfon 11 Pro

Američka kompanija Apple predstavila je nove telefone – Ajfon 11 i Ajfon 11 Pro od 5.8 inča i iPhone 11 Pro Max sa ekranom od 6.5 inča.

Novi modeli kompanije Apple – Ajfon 11 i Ajfon 11 Pro, predstavljaju najveći napredak u mobilnom svetu. Ako ste verni telefonima marke iPhone kod serije 11 oduševiće vas dizajn, ali i sve ono što se nalazi “ispod haube”.

Mnogima od nas, najdraža čudesna sprava je mobilni telefon. Mobilni nam omogućava komunikaciju, popravlja raspoloženje, podstiče nas da istražujemo… Kada budete pročitali sve karakteristike novih iPhone modela nećete imati dilemu prilikom izbora novog telefona.

I ono što vas najviše zanima, iPhone telefone iz serije 11, od ponedeljka, 23. septembra, možete da kupite i u Beogradu u prodavnici “Maćoni telefoni“.

Definitivno će ovi modeli biti uvršteni u listu mobilnih telefona koji su promenili svet.

Ajfon 11 i Ajfon 11 Pro sa tri kamere

Osnovna razlika u odnosu na prethodne modele je u tome što serija 11 ima tri kamere i znatno jače baterije u odnosu na XR i XS.

ajfon 11 i ajfon 11 pro Maćoni telefoni 2

U pogledu izgleda, najveće promene uočljive su na poleđini telefona. Kombinacija matiranog stakla i nerđajućeg čelika dali su savršen dizajn, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Telefon iPhone 11 ima 6.1 inča dugačak ekran po dijagonali i veću zaštitu od prašine i vode. Na poleđini se nalaze dve kamere od 12 mega piksela širokugaonog sočiva sa dva puta optičkim zumom.
Selfi kamera takođe ima 12 MP. Kamere mogu da prave 4K video sa opcijom za slow-motion kod prednje. Svi telefoni iz serije 11 imaju novi noćni režim koji koristi prilagođavanje i novi portret režim.

U iPhone 11 se nalazi baterija koja može da potraje sat duže nego što je to bio slučaj kod prethodnika XR. Ovaj telefon prodavaće se u šest boja: crvenoj, beloj, ljubičastoj, zelenoj, crnoj i žutoj.

Premijum modeli u zlatnoj, srebrnoj, zelenoj i sivoj boji

Premijum model iPhone 11 Pro ima ekran od 5,8 i od 6,5 inča. Veći model u imenu nosi oznaku Max. Oba ova modela imaju tri kamere. Displej je svetliji i daje veći spektar boja. Ovi telefoni proizvodiće se u četiri boje: zlatnoj, srebrnoj, zelenoj i sivoj. Ajfon 11 Pro pokreće A13 Bionic čip, a baterija, traje čak četri sata duže nego kod Ajfon XS Max. Kod modela iPhone 11 Pro Max baterija može da traje i do pet časova duže.

ajfon 11 i ajfon 11 pro Maćoni telefoni 3

S brzim punjačem od 18W, koji dolazi u paketu, 50 odsto baterije će moći da se dopuni za svega pola sata.

Ajfon 11 i Ajfon 11 Pro Max modeli koriste Apple A13 Bionic procesor, koji je za 20 odsto brži nego A12 kada su u pitanju CPU i GPU brzine. Prisutan je i brži NPU za analiziranje fotografija i videa u realnom vremenu, kao i Machine Learning Accelerators koji pomažu da CPU postigne preko milijardu operacija u sekundi.

Kamere od 12 MP kod Ajfon 11 i Ajfon 11 Pro

Sočivo kamere je sa 12 mega piksela i mogućnošću hvatanja svega pod uglom od 120 stepeni. Ovo sočivo je sada poboljšano sa većom aparaturom od ƒ/2.0. Ta aparatura može da obuvati do 40 odsto više svetlosti u poređenju sa kamerom iPhone XS. I prednja kamera kod Pro verzije je 12 MP i može da beleži 4K video.

Postoji novi kamera mod (Deep fusion), koji kreira devet fotografija sa sve tri kamere, a potom ih spaja u jednu fotografiju. Aplikacija Filmic Pro omogućava snimanje sa više kamera odjednom.

Tako će moći da se istovremeno snima materijal i sa prednjom i sa kamerama na poleđini, kako ne bi moralo da se kreira više video klipova.
iPhone 11 i iPhone 11 Pro imaju super retina XDR displej, uz 2.000.000.1 kontrast i 1200 nita osvetljenje.

ajfon 11 i ajfon 11 pro Maćoni telefoni 4

Zanimljivo je i da su iPhone 11 Pro i 11 Pro Max vodootporni do četri metra dubine. Pod vodom mogu da borave do 30 minuta.

Do novog telefona uz zamenu za stari

Ukoliko stari telefon želite da zamenite nekim drugim modelom, “Maćoni telefoni” će vam ponuditi najbolje uslove.  Mi vršimo najpovoljniji otkup telefona u srpskoj prestonici. Vrednost mobilnog se procenjuje na licu mesta, a isplata je odmah. U slučaju da želite da kupite neki drugi mobilni telefon, kod “Maćonija” možete da izvršite i zamenu vašeg mobilnog telefona uz njihovu ili vašu doplatu.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian