OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

REALME GT 2 PRO

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > REALME GT 2 PRO
REALME GT 2 PRO

REALME GT 2 PRO predstavlja novitet na našem tržištu, koji sa sobom donosi brojne prednosti i komfor prilikom upotrebe. Ovaj mobilni telefon predstavlja korak napred u odnosu na njegovog prošlogodišnjeg prethodnika, GT 2 modela. Unapređenje je izvršeno na više polja, uključujući i kameru samog modela.

Kada je u pitanju dizajn, uvedene su ogromne izmene, naročito na ekološkom nivou. Prvi na svetu izradili su specijalan materijal, od bio-razgradive plastike, potpisane od japanskog dizajnera. Dolazi u crnoj, beloj i nežno zelenoj boji.

Šta sve novo donosi GT 2 PRO verzija REALME telefona otkriva vam prodavnica mobilnih telefona u Beogradu, Maćoni.

Dizajn koji sa sobom donosi GT 2 PRO

Nema sumnje u to, sa prednje strane, Realme GT 2 Pro izgleda i oseća se kao ozbiljan vodeći pametni telefon. Njegov ekran je neverovatno svetao, živahan i fascinantan, sa brzinom osvežavanja od 120 Hz i AMOLED tehnologijom usklađenom sa 2K rezolucijom.

Na papiru, a i uživo, odaje utisak vrhunski dizajniranog telefona, koji krajnjem korisniku pruža visok nivo komfora pri upotrebi.

REALME GT 2 PRO

Izvanredna karakteristika dizajna GT 2 i GT 2 Pro je zadnja ploča, koja je ekološki svesnija od plastike. Napravljen od biopolimera, dostupan je u pastelno zelenoj ili beloj boji. Osećajući se kao mat tvrda plastika, poleđini možda nedostaje utisak koji ostavljaju telefoni od stakla i metala, ali, sa druge strane nosi manje oštar, topliji kvalitet.

Zajedno sa novim, ekološki fokusiranim dizajnom, Realme je takođe podelio neke statističke podatke – za svaki milion prodatih telefona sa ovom vrstom zadnjeg panela, na svetu bi završilo ekvivalentno 3,5 miliona boca manje od plastike. Veliki brojevi uvek zvuče impresivno i sjajno je videti kako Realme preduzima akciju na ovom frontu. Naravno, ovo je jedan aspekt šire priče o ekološkom uticaju pametnih telefona. Fokus na dugovečnost telefona, lako recikliranje i ponovnu namenu starih telefona, kao i smanjenje veličine pakovanja pametnog telefona, sve bi to odvelo Realmeovu inicijativu još dalje. Ipak, vidimo da sve više brendova uzima sve održiviji pristup proizvodnji i distribuciji pametnih telefona.

Specifikacija REALME GT 2 PRO pametnog telefona

Kada govorimo o specifikaciji REALME GT 2 PRO smartphone uređaja, pre svega, moramo naglasiti da teži svega 199 grama. Dimenzije uređaja su 163.2×74.7×8.2 mm. Lagani osećaj u ruci stvara prijatan osećaj pri koriščenju, ali tome doprinose i urezi koje je Realme osmislio radi boljeg primanja podataka. Sa jedne strane nalazi se power dugme, dok se sa druge strane telefona nalazi dugme za pojačavanje/stišavanje zvuka. Na dnu se nalazi glavni zvučnik i mesto za sim karticu (izuzev memorijske kartice).

Baterija od 5000mAh Li-Po čini da vas vaš telefon služi optimalan broj sati, bez potrebe za punjenjem. Realme nagoveštava da će vaš telefon, putem kabl punjenja od 65W biti spreman za ponovo korišćenje za nešto više od pola sata.

Tip ekrana LTPO2 AMOLED (OLED) od 6.7 inča i rezolucija 3216x1440px, kao i 509 ppi gustina pružaju vrhunski ugođaj gledanja omiljenih emisija, ali i surfovanja netom.

Telefon poseduje RAM memoriju od 8GB, kao i internu memoriju veličine 128 GB. Važno je napomenuti da telefon ne poseduje slot za memorijsku karticu.
Kamera Realme GT 2 Pro je šampion mešavine kvaliteta i neobičnosti – i mi volimo ovu kombinaciju. Ne postoji telefoto kamera sama po sebi. Umesto toga, tu je mikroskopska kamera sa ekstremnim uvećanjem, a takođe snima širi ugao gledanja od praktično bilo kog drugog telefona. Uprkos zabavnim sekundarnim kamerama, Realme pokriva osnove, a glavna kamera je Soni IMKS 766 OIS modul – isproban i testiran snažan performans. Kombinuje rezoluciju od 50 MP sa žižnom daljinom od 23,6 mm, otvor blende f/1,8, kao i sočivo od šest elemenata. Što se tiče veličine senzora, ono je 1/1,56 inča.
REALME GT 2 PRO
Za više informacija o kupovini novog REALME telefona, u svakom trenutku možete kontaktirati prodavnicu Maćoni. Čekaju vas najbolje cene i najnoviji telefoni na tržištu! Čekamo vas!

 

Call Now Button