OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Xiaomi Mi Band 7

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Xiaomi Mi Band 7
Xiaomi Mi Band 7

Xiaomi Mi Band 7 je stigla zajedno sa Xiaomi Redmi Note 11 serijom.

Iako je osnovana pre 12 godina kineska kompanija je za kratko vreme postala dostojni konkurent vodećim proizvođačima. Zahvaljujući jedinstvenom spoju najsavremenije tehnologije i pristupačnosti, kao i stalnom radu na inovacijama Xiaomi je postao tražen među ljudima širom sveta.

Imajući ovo u vidu ne čudi što su mnogi sa nestrpljenjem čekali da se pojavi Xiaomi 12 Pro telefon, koji je opravdao epitet premijum modela. Dok je lansiranjem Xiaomi Pad 5 vraćena slava tablet uređajima, koji su poslednje godine bili u senci smart telefona.

Međutim, ovi fantastični proizvodi nisu jedini noviteti koji nose Xiaomi potpis. Poznati brend je maja meseca predstavio i novu, sedmu verziju popularne serije fitnes trackera. Prateći trendove među gadgetima kompanija je 2014. godine kreirala svoju verziju pametnih narukvica. Mi Band je vrlo brzo prerasla u seriju, koja svake sezone dobija novu, osveženu verziju.

Šta donosi Xiaomi Mi Band 7 otkriva vam u ovom blogu prodavnica Maćoni.

Xiaomi Mi Band 7 – Dizajn koji odgovara svačijem stilu

Xiaomi Mi Band 7 je zadržao prepoznatljivi stil prethodnih modela. Mada to ne znači da nisu unete izvesne novine. Pre svega, veličina ekrana je unapređena tako da najnovija narukvica koristi AMOLED ekran od 1,62 inča sa rezolucijom 490 x 192 piksela. U poređenju sa 6. modelom od prošle godine, koji ima dijagonalu od 1,56 inča i rezoluciju od 486 x 152 piksela, ovo uvećanje je značajno. Na taj način postignuto je povećanje oblasti prikaza za 25 odsto. Samim tim i bolja preglednost prilikom korišćenja.

Xiaomi Mi Band 7

Gustina piksela ekrana ostaje ista kao i ranije, 326 ppi, dok maksimalno osvetljenje ekrana iznosi 500 niti.

Xiaomi je, takođe, poboljšao korisnički interfejs, unoseći nove ikone, animacije i revidiranu vizuelnu estetiku prikaza podataka. Tu je i 100 novih naličja, te ćete narukvicu vrlo lako moći da prilagodite svom stilu. U tome će vam pomoći i pregršt atraktivnih nijansi u kojima dolazi, kao što su boja slonovače, narandžasta, zelena, plava, crna, ružičasta, fluorescentno zelena, fluorescentno narandžasta, kamuflažno zelena i kamuflažno plava.

Unapređena izdržljivost

Sa većim ekranom dolazi i veća potražnja za snagom. Da bi to kompenzovao, brend je povećao kapacitet baterije na 180 mAh. Što znači da Mi Band 7 ima 44 odsto jaču bateriju od prethodnog modela. Naravno, veći kapacitet garantuje i duže trajanje. Predviđeni rad je 15 dana bez punjenja, a uz intenzivnu upotrebu 9 dana.

Xiaomi Mi Band 7 podržava i mehanizam magnetnog punjenja, koji je 2020. godine doneo Xiaomi Mi band 5 model.

Perfomanse koje prate vaše životne navike

Glavni fokus jeste na poboljšanju kompleta za praćenje fitnesa i zdravlja. Nova narukvica donosi 120 sportskih modova tako da ćete vrlo lako pronaći onaj koji vama odgovara. Ujedno, pruža vam se mogućnost da probate i niz novih.

Novi modovi uključuju i novu metriku obuke. Naime, Mi Band 7 može da prati opterećenje treninga, trajanje odmora i efekat treninga. Analizom podataka ova 3 faktora pomoći će vam da sagledate uticaj vežbi na vaše telo.

VO2 Max je još jedna nova funkcija za praćenje maksimalnog unosa kiseonika, koja radi zajedno sa kontinuiranim praćenjem SpO2 kako bi se dobila jasna slika nivoa zasićenosti krvi kiseonikom. Čim se ova vrednost spusti ispod 90 odsto, Mi Band 7 upozorava korisnika.

Xiaomi Mi Band 7

Osim novih funkcija, na raspolaganju su i dobro poznate stare – praćenje otkucaja srca, brojanje koraka i pređene udaljenosti, sagorenih kalorija, praćenje sna, praćenje stresa…

Xiaomi Mi Band 7 možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

Call Now Button