OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup iPhone 13 telefona

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Otkup iPhone 13 telefona
Otkup iPhone 13 telefona

Otkup iPhone 13 telefona je najbolje rešenje ukoliko ste odlučili da nabavite novi telefon.

Gotovo je neverovatno kojom brzinom se razvija tehnologija, naročito svet mobilnih telefona. Čini se da svakog meseca tržište postaje bogatije novim pametnim uređajima, osveženim verzijama dobro poznatih modela, ali i sasvim novim brendovima koji nastoje da se u kratkom roku što bolje pozicioniraju.

Bez obzira na raznolikost ponude, mnogi će se složiti da vodeće mesto zauzimaju iPhone telefoni. Počev od prve tastature i kompjutera, preko muzičkog plejera, pa do tableta i prvih pametnih telefona – čuvena američka kompanija opravdano nosi titulu inovatora. Što iznova potvrđuje svake sezone.

Kao što smo navikli prva polovina septembra rezervisana je za predstavljanje novih telefona, a ove godine to će biti 14 po redu serija. I dok čekamo da vidimo šta će ona doneti, mnogi već sada razmišljaju kako da prodaju svoj stari Iphone kako bi među prvima isprobali novitete 14 serije.

Otkup Iphone 13 telefona je sigurna investicija

Uprkos Appleovoj sklonosti da svake godine lansira novu seriju, stariji telefoni ovog brenda drže vrednost. Samim tim i otkup Iphone 13 telefona vam može doneti dobru zaradu.

Otkup iPhone 13 telefona

Iako stanovnici Evrope vole Samsung, ljudi iz Centralne i Južne Azija, možda, više preferiraju Huawei, jedno je sigurno – iPhone telefoni se kupuju širom sveta. Tajna njihove popularnosti se krije u neverovatnim perfomansama koje ispunjavaju očekivanja i najzahtevnijih korisnika. Benefiti iPhone telefona nisu jedini razlog velike potražnje. Ne treba zaboraviti i na prestiž koji ih prati. Ovu činjenicu potvrđuju i modeli iz 13 serije.

Prema najnovijim podacima iPhone 13 je i dalje je komercijalno najuspešniji pametni telefon koji je trenutno dostupan na tržištu. Standardni model čini 5,5 odsto prodaje i otkupa. iPhone 13 Pro Max ima udeo od 3,4 odsto, dok iPhone 13 Pro zauzima respektabilno treće mesto sa 1,8 procenata. Što čini ukupno 12,3 odsto tržišta.

Od čega zavisi otkup Iphone 13 telefona?

Ukoliko planirate kupovinu novog iPhone telefona, sigurno ćete želeti da znate koliko možete dobiti za svoj trenutni.

Imajte u vidu da otkup Iphone 13 telefona određuje nekoliko faktora. Pre svega, njegova očuvanost. U odličnom stanju se nalazi telefon koji izgleda kao nov i savršeno funkcioniše, iako se koristi. Dobro stanje ukazuje da postoje manji tragovi korišćenja, poput ogrebotina. Napuknut ekran ili kućište govori da nema nikakvih problema sa softverom ili hardverom, ali postoje veliki estetski nedostaci. Čak i neispravni iPhone 13 možete prodati po određenoj ceni.

Svakako, ne treba zaboraviti da na vrednost utiče i sam model, jer serija 13 obuhvata i premijum verzije. Važnu ulogu ima i skladišteni prostor. Različiti modeli iPhone 13 imaju različite veličine skladišta u rasponu od 128 GB do 1 TB. Što veći kapacitet skladištenja ima vaš telefon, to je veća cena koju može da dobije.

Otkup iPhone 13 telefona

Mobilni operater, takođe, može biti presudan za vrednovanje. Ako je vaš iPhone otključan, možete dobiti više novca.

Gde pronaći najbolji otkup telefona?

Prodavnica telefona Maćoni se može pohvaliti konstatntnim unapređenjem ponude, u skladu sa svetskim trendovima. pored prodaje, vrši i otkup najnovijih modela mobilnih telefona, tako da ćete na jednom mestu moći svoj stari iPhone 13 da zamenite novim.

 

Dok oni koji ne žele da kupe drugi telefon nakon procenjene vrednosti dobiće odmah novac na licu mesta.

 

Call Now Button