Tošin Bunar 188 , 1 sprat lokal 21, Novi Beograd
Pozovite odmah:  062 40 40 40

CAT S62 Pro – Treća serija Cat 60

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > CAT S62 Pro – Treća serija Cat 60
CAT S62 Pro – Treća serija Cat 60

CAT S62 Pro predstavlja treću generaciju serije Cat 60. Pojavio se na tržište avgusta meseca i neverovatnom brzinom osvojio svet, pa  je zasluženo dobio visoko rang mesto kada su u pitanju najpopularniji telefoni 2020. godine.

Navikli smo da najbolji smart telefoni dolaze od vodećih proizvođača tehnike, kao što su Samsung, iPhone, Huawei. Zbog toga su mnogi bili u neverici kada je čuvena kompanija građevinske opreme Caterpillar Inc rešila da lansira svoju verziju mobilnog telefona. Što se i dogodilo 2013. godine. Svetlo dana ugledao je CAT B25 mobilni telefon koji je dizajniran tako da izdrži teške situacije.

Kompanija je korak dalje otišla 3 godine kasnije sa CAT 60. Ova serija je po prvi put donela integrisanu termalnu kameru, pa ne čudi što smo sa nestrpljenjem čekali multipraktični telefon CAT S61, a zatim i CAT S62 Pro.

CAT S62 Pro pruža jedinstveni spoj elegantnog dizajna i robusne izdržljivosti

Za razliku od prethodnih modela, novi CAT telefon je sofisticiranije forme, sa zaobljenim ivicama. Tako da je omogućeno lakše držanje u ruci, dok 5,7-inčni IPS LCD ekran i rezolucija od 1080 x 2160 piksela garantuju dobru vidljivost i preglednost tokom upotrebe.

CAT S62 pro

Ono po čemu se CAT S62 Pro izdvaja od drugih pametnih telefona jeste potvrda o izdžljivosti koju garantuju IP68 i MIL-STD-810G sertifikati. Naime, telefon je otporan na padove sa visine do 1,8 metara, može se koristiti 35 minuta u vodi na dubini od 1,5 metara. Takođe, podnosi temperaturu od -25 do +50 stepeni Celzijusovih, kao i nagle ekstremne promene u temperaturi.

Osim testova na nečistoću i prašinu, telefon je prošao i higijenski. Verovali ili ne, možete ga potopiti u vodu i jednostavno oprati sapunom ili sredstvima za dezinfekciju, bez rizika od oštećenja.

CAT S62 Pro predstavlja vrhunac inovacije

Novi CAT mobilni pokreće Snapdragon 660 osmojezgreni procesor. Pri čemu su 4 jezgra 2,2 GHz Kyro 260 Gold, a druga 4 1,8 GHz Kyro 260 Silver, dok grafičke perfomanse obezbeđuje vrhunski Adreno 512 GPU.

Telefon dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, mada ima mogućnost proširenje pomoću micro SD memorijske kartice, pa ne morate da brinete da li ćete imati dovoljno prostora za sve podatke. Još jedna novina jeste senzor otiska prsta.

Optimizovana baterija kapaciteta 4000 mAh podržava brzo punjenje, čineći CAT S62 Pro odličnim radnim telefonom. Posebno za ljude koji su stalno u pokretu, poput planinara, sportista, pa i građevinskih radnika i vatrogasaca.

CAT S62 Pro donosi napredno termalno snimanje

CAT S62 Pro sadrži Sony dual pixel kameru od 12 MP i LED blic. Ipak, ono što sve zanima jeste unapređena FLIR termalna kamera sa Lepton 3.5 modulom. Ne samo da donosi 4 puta više termalnih piksela, već meri temperaturu u rasponu od -20 do +400 stepeni Celzijusovih.

Poboljšana je i aplikacija termalne kamere, pa sada možete videti izoterme i indikatore minimalne i maksimalne temperature. Zatim, odabrati način prikaza temperatura, tačku merenja i napraviti različite izveštaje. Po prvi put dostupna je obrada slike VividIR FLIR Systems, koja obezbeđuje da se termalni snimci mogu sjediniti sa “običnom” fotografijom.

CAT S62 pro

CAT S62 Pro, kao i najnoviji iPhone 12, možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

Call Now Button