OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Električni trotineti Beograd – Izbegnite gužvu na zabavan način

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Električni trotineti Beograd – Izbegnite gužvu na zabavan način
Električni trotineti Beograd – Izbegnite gužvu na zabavan način

Električni trotineti Beograd čine mnogo podnošljivijim jer se zahvaljujući njima značajno smanjila gužva u saobraćaju, kao i na kolovozima.

Električni skuteri su naročito pogodni za one koji žele što brže da pređu kratku razdaljinu. Naročito su pogodni za one koji nemaju pristup automobilima ili biciklama.

Statistički podaci su pokazali da veliki broj vozača koristi automobil za prelaženje udaljenosti manje od pet kilometara. Upravo zbog te male udaljenosti, u prevozu i na kolovizima se stvaraju velike gužve i kolone vozila koje sve vozače čine nervoznim.

Električni skuteri su idealno rešenje upravo za ovakve slučajeve. Njihova upotreba se naročito preporučuje tokom leta, jer električni trotineti Beograd čine prohodnijim i jednostavnijim za putovanje.

Električni trotineti Beograd – Da li je gradu potrebno korišćenje električnog skutera?

Milionski gradovi širom sveta suočavaju se sa epidemijom saobraćajnog zagušenja i zagađenja vazduha koji su uzrokovani urbanizacijom. Zastoj u saobraćaju je sve učestaliji i vrši se snažan pritisak na javni prevoz.

Električni trotineti Beograd jedno su od idealnih rešenja takozvane mikro-mobilnosti koja je sve popularnija. Trotineti omogućavaju ljudima da se kreću i da prelaze razdaljinu pet puta brže nego da hodaju. Istovremeno su ekološki prihvatljivi, zabavni i jednostavni za održavanje. Brzina, veličina, težina, domet, pouzdanost, kao i cena, samo su neki od faktora koje morate da uzmete u obzir tokom planiranja kupovine električnog skutera. Ipak, sada možete da postanete vlasnik e-trotineta po još nižoj ceni, jer u Maćoni prodavnici vršimo otkup i prodaju novih i polovnih električnih trotineta, ali i Android i iOS pametnih telefona i satova.

Električni trotineti Beograd

Veliki broj gradova saglasan je sa upotrebom električnih trotineta kako bi pokušali da smanje upotrebu motornih vozila i, samim tim, neutralisali gužvu na ulicama. Još jedna od važnih prednosti električnih trotineta jeste i to što su prijateljski nastojeni prema prirodi, odnosno, ne zagađuju okolinu.

Postojanje biciklističkih staza olakšava kretanje trotinetima, jer veliki broj vozača motornih vozila i dalje ne obraća pažnju na one koji se kreću trotinetom. Ujedno, uživaoci novog prevoznog sredstva mogu da smetaju pešacima, pa se biciklistička staza čini kao idealno rešenje.

Da li su e-trotineti praktični?

Prosečna brzina kretanja električnog trotineta je oko 25 kilometara na čas, a mogu da pređu između 24 i 50 kilometara sa jednim punjenjem. Nemogućnost parkiranja električnih trotineta, kao i njihovo bezbedno ostavljenje na ulici, proizvođači su rešili time što su odlučili da naprave trotinete tako da apsolutno ne moraju da se ostavljaju na ulici. Električni trotineti su sklopivi, pa ih takve možete uvek nositi sa sobom ili imati pored sebe.

Današnji električni trotineti su mnogo sigurniji u poređenju sa prvim modelima koji su se našli na tržištu. Opremljeni su kočnicama, svetlima i amortizerima koji vožnju čine mnogo prijatnijom. Ipak, preporučuje se da uvek sa sobom nosite kacigu kako biste sprečili eventualne povrede prilikom pada. Imajte i na umu da su oni dizajnirani za jednog korisnika. Na njima jednostavno nema mesta za dve osobe. Pre kupovine trotineta proverite ograničenje težine na njemu i izaberite model koji vam odgovara.

Radno vreme od osam sati tokom dana, pa i kada se tome doda putovanje od kuće do posla i obrnuto, čini da ljudi imaju sve manje vremena da se zabavljaju ili rekreiraju. Električni trotineti omogućavaju, pored jednostavnog kretanja, i istpvremenu zabavu i rekreaciju.

Održavanje električnih trotineta je, takođe, veoma jednostavno, a potrebno je samo redovno servisiranje kočionog sistema. S obzirom na to da rade na električni pogon, trotineti su veoma tihi, što je samo još jedna od prednosti.

Električni trotineti Beograd – Otkup i prodaja

Firma Maćoni bavi se otkupom i prodajom električnih trotineta. Ukoliko želite stari model da zamenite novim, mi ćemo stariji model otkupiti po najboljoj ceni u gradu, a ujedno ponudićemo vam i neki od novih modela.

Električni trotineti Beograd

Električni trotineti Beograd čine mnogo zabavnijim, a putovanje je mnogo lakše zahvaljujući njima. Doživite prestonicu Srbije na jedan sasvim dručiji i novi način tako što ćete uživati u letu vozeći se relaksirani električnim skuterom. Nemojte gubiti dragoceno vreme u koloni, automobilima ili javnom prevozu, već posetite Maćonija i odaberite omiljeni model električnog skutera.

Mi smo tu za vas, bilo da želite da kupite mobilni telefon, tablet, pametni sat ili električni trotinet. Kontaktirajte nas odmah i raspitajte se o trenutnoj ponudi.

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button