OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Hisense Rock 6 – Najnoviji model telefona koji će vas raspametiti

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Hisense Rock 6 – Najnoviji model telefona koji će vas raspametiti
Hisense Rock 6 – Najnoviji model telefona koji će vas raspametiti

Hisense Rock 6 je najnoviji model koji se na tržištu pojavio u maju mesecu.

Čini se da nijedna druga industrija ne raste tolikom brzinom kao mobilnih telefona. Svedocimo smo konstantnog usavršavanja postojećih funkcija i razvoja sasvim novih, gotovo, neverovatnih mogućnosti. Ne čudi što su noviteti u 2020. godini u kratkom roku osvojili svet. OnePlus 8 i 8 Pro, Huawei P40 Pro+, Samsung Galaxy S20, samo su neki od pametnih telefona koji su nas ostavili bez reči, navodeći na razmišljanje šta nam vodeći proizvođači pripremaju za narednu godinu.

Ipak, moramo biti svesni da kupovina mobilnog telefona nije laka odluka. Posebno ako se ima u vidu da je ovaj maleni, a moćni uređaj postao nezamenjiv u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Odluku dodatno otežava bogata ponuda. Zatim, izbor platforme, performansi, kao i samog dizajna. Ipak, jedna od najvažnijih stvari o kojoj moramo voditi računa jeste da on odgovara izdvojenom budžetu.

Upravo te karakteristike donosi Hisense Rock 6.

Hisense je donela novo osveženje u svetu mobilnih telefona

Hisense je kineska multinacionalna kompanija. Osnovana je 1969. godine sa sedištem u gradu Đingdao. Od početka postojanja izdvojila se kao jedan od vodećih proizvođača televizora, bele tehnike i klima uređaja.

Hisense Rock 6

Vremenom, kompanija je proširila svoje poslovanje i na proizvodnju opreme za emitovanje digitalne televizije, laptopova, bežičnih modula, bežičnih PC kartica, kao i optičkih komponenata za telekomunikacionu industriju. Da bi 2005. godine bio osnovan poseban ogranak i za mobilne telefone.

Iako već jednu deceniju Hisense razvija pametne telefone, oni su se kod nas pojavili prvi put prošle godine, predstavljanjem Infinity H30 modela. Kako su vrlo brzo pokazali izvanrednu funkcionalnost po pristupačnoj ceni, probudili su interesovanje brojnih kupaca. Željno smo čekali Hisense Rock 6.

Hisense Rock 6 pruža savršeni spoj cene, perfomansi i kvaliteta

Minimalistički dizajn sa jasnim linijama daje dozu elegancije novom Hisense telefonu, čineći ga prepoznatljivim u masi. Displej veličine 6.52 inča odgovara svakoj ruci. Dok 720p+ rezolucija omogućava jasnu preglednost.

Telefon pokreće poboljšani MediaTek Helio P60 čipset, koji je specijalno napravljen da podržava multitasking. Tako da nećete imati problema sa učitavanjem, čak i zahtevnih igrica.

Na poleđini se nalaze 3 kamere – od 13MP, dubinska od 2MP i makro, takođe, 2MP koja omogućava da zabeležite detalje nevidljive ljudskom oku. Dok prednja, tzv. selfie kamera u obliku kapljice dolazi sa 8 MP.

Hisense Rock 6

Hisense Rock 6, pored klasičnog skener otiska prsta na zadnjoj strani kućišta, podržava i otključavanje putem prepoznavanja lica.

Po čemu se Hisense Rock 6 izdvaja od drugih?

Verovali ili ne, Hisense Rock 6 ima mogućnost da puni druge mobilne uređaje. Naime, telefon poseduje sopstvenu bateriju kapaciteta 5.510 mAh. Istovremeno, možete dodati drugu od 4.500 mAh. Kompanija ističe da vas ovaj telefon nikada neće izneveriti, jer ga možete koristiti do 6 dana sa samo jednim punjenjem.

Dodatna baterija je u vidu futrole. Što znači da pored punjenja ima i zaštitnu ulogu.

Najbolji smart telefoni, uključujući i Hisense Rock možete pronaći u prodavnici Maćoni. Ovde vas čekaju i električni trotineti, kao i pametni satovi za decu i odrasle.

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button