Tošin Bunar 188 , 1 sprat lokal 21, Novi Beograd
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Honor Magic 3

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Honor Magic 3
Honor Magic 3

Honor Magic 3 serija predstavljena je 12. avgusta kao prvi samostalni proizvod. Naime, čuveni kineski brend pojavio se na tržištu 2013. godine i sve do novembra 2020. poslovao je pod kompanijom Huawei.

Nakon odvajanja brend se okrenuo globalnom tržištu tako da novi telefoni dolaze sa Google-ovim aplikacijama i uslugama koje ranije nije nisu bile dostupne zbog američke zabrane prema Huawei-ju. Samim tim očekuje se da Honor Magic 3 bude dostojni konkurent vodećih proizvođača.

Najnoviju seriju čine 3 modela. Pored standardnog Magic 3 i Magic 3 Pro, Honor je lansirao i Magic 3 Pro+, za koji već sada kritičari predviđaji prvo mesto kada su u pitanju najbolji telefoni 2021 godine.

Šta donosi Magic 3 serija otkriva vam prodavnica Maćoni.

Honor Magic 3 – Unapređeni dizajn za savremeno doba

Honor Magic 3 serija može se pohvaliti ne samo elegantnim dizajnom, već veoma jakom formom koja pokazuje izuzetnu izdžljvost. Dolaze sa super zakrivljenim ekranom pod uglom od 89 stepeni i ultra tankim okvirom, čime je omogućeno neverovatno iskustvo gledanja sadržaja.

Honor Magic 3

OLED 6.76-inčni ekran sa FHD+ rezolucijom podržava 10-bitni prikaz boja tako da možete da uživate ne samo u živopisnoj slici, već jasnih detalja. Stopa osvežavanja od 120 Hz je rangu kao najbolji telefoni za gejmere 2021, što je još jedan dokaz izvrsnosti Magic 3 serije.

Korak dalje u dizajnu otišao je Magic 3 Pro+. Ovaj premijum model poseduje nano kristalni štit i kućište od nano keramike. Uz IP68 sertifikat, zaštita je podignuta na mnogo viši nivo.

Magic 3 biće dostupan u klasičnoj beloj i crnoj boji, ali i u Golden Hour i Blue Hour. Pro verzija neće imati plavu nijansu, dok će se Pro+ naći u crnoj i beloj keramičkoj varijanti.

Moćne perfomanse koje odgovaraju i najzahtevnijim korisnicima

Honor Magic 3 seriju pokreće Snapdragon® 888 Plus 5G čipset, te se kineska kompanija može pohvaliti da je prva lansirala telefone sa revolucionarnim procesorom. Zahvaljujući unapređenoj platformi poboljšane su performanse AI-a za 20 odsto. Takođe, igračke mogućnosti su znatno bolje, jer poseduje GPU Turbo X tehnologiju grafičkog ubrzanja. Na taj način je eliminisan zastoj u igranju čak i veoma jakih igrica, smanjena je potrošnja energije, kao i temperatura.

Dodatni ugođaj tokom korišćenja pruža baterija od 4.600 mAh koja ne zahteva često punjenje. Magic 3 Pro i Magic 3 Pro+ podržavaju i bežično punjenje od 66 W.  Mogu se koristi i kao eksterna baterija za punjenje drugih uređaja pomoću opcije Wireless Reverse Charge.

Honor Magic 3 – Sasvim novi način stvaranja fotografija

Najbolje kamere telefona za 2021. godinu, definitivno, se nalaze na Honor Magic 3 seriji.

Glavna kamera od 50 MP je Sony IMX 766. Tu su i 64 MP monohromni senzor i 13 MP ultraširoka kamera. Magic 3 Pro poseduje i 64 MP telefoto kameru, sa 3.5x optičkim zumiranjem i do 100x digitalnim zumiranjem. Model Pro+ ima ultraširoki senzor od 64 MP.

Honor Magic 3

Magic 3 je prva serija telefona koji se mogu pohvalitiIMAX ENHANCED sertifikatom, te korisnici imaju Magic-Log i 3D LUT (Look Up Table) video mogućnosti kao kod snimanja profesionalnih filmova.

Novi Honor telefoni pojaviće se na tržište krajem septembra, a do tada posetite prodavnicu Maćoni, jer vas ovde čekaju najprodavaniji pametni telefoni.

Call Now Button