OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Huawei freebuds lipstick slušalice

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Huawei freebuds lipstick slušalice
Huawei freebuds lipstick slušalice

Huawei freebuds lipstick je doneo revoluciju u polju gedžeta.

Čuvena kineska kompanija je jedan od vodećih proizvođača mobilnih uređaja. Prema mišljenju stručnjaka u mnogim segmetima je daleko ispred konkurenata, čak i kada su u pitanju Samsung i iPhone telefoni. Najbolji dokaz za to jeste najnoviji Huawei P50 Pro koji je uneo novine ne samo u dizajnu, već i u perfomansama.

Međutim, Huawei se nije zaustavio samo na usavršavanju mobilnih telefona. Prateći trendove u svetu poslednje 2 godine intenzivno radi na lansiranju dodatne opreme za pametne telefone, naročito slušalica. Počev od osnovnih modela, preko srednjeg segmenta, kao što su FreeBuds 4, pa do premijum bežične verzije FreeBuds Pro – svaki korisnik može da pronađe slušalice koje mu odgovaraju. Ipak, novi model je svojom originalnošću zasenio sve prethodne.

Dizajn koji će poželeti svaka dama sa stilom

Iako su Huawei freebuds lipstick slušalice predstavljane na događaju zajedno sa dugoočekivanim pametnim telefonom Huawei Nova 9 i satom Huawei Watch GT 3, privukle su neverovatnu pažnju. Tajna se krije u do sada neviđenom dizajnu.

Naime, Huawei je, u čast žena, došao na ideju da spoji omiljeni make up proizvod sa vrhunskom tehnologijom tako da najnovije slušalice dolaze u vidu karmina. Napravljene su od nerđajućeg čelika, te su mogu pohvaliti izuzetnom otpornošću, kakvu nemaju klasični plastični modeli. Da je reč o premijum slušalicama potvrđuje i elegantna forma koja je postignuta specijalnim načinom obrade.

Huawei freebuds lipstick

Kao kod pravog karmina poklopac se u potpunosti skida. Pri čemu se spaja sa donjim delom kućišta pomoću jakog magneta, pa ne morate brinuti da će se otvoriti u torbi ili džepu.

Same slušalice su crvene boje, čime dodatno naglašavaju omiljeni make up proizvod dama. Zahvaljujući open-fit dizajnu savršeno prianjaju svakom uhu.

Sasvim novi doživljaj slušanja muzike

Očaravajući dizajn prati ništa manje zadivljujuće performanse. Huawei freebuds lipstick podržava frekvenciju do 40 kHz. Zajedno sa ugrađenim dinamičkim drajverima omogućavaju čistiji i jasniji zvuk.

Za bolji ugođaj tu je Active Noise Cancelation (ANC) kojim ćete umanjiti zvuke iz spoljašnje okoline. Dok AEM (Adaptive Ear Matching) EQ tehnologija automatski prepoznaje oblik uha i određuje optimalne postavke kako bi se postigao najbolji efekat za svakog korisnika.

S obzirom da je odziv tj. kašnjenje svedeno na minimum, najnovije Huawei slušalice možete koristiti i tokom igranja video igrica.

Lako povezivanje sa drugim uređajima – Huawei freebuds lipstick

Huawei freebuds lipstick slušalice možete vrlo lako povezati kako sa Android, tako i sa iOS pametnim telefonima, ali i tabletima ili računarima.

Putem AI Life aplikacija imate mogućnost da odaberete jedan od 3 načina rada, uključujući zadani, te pojačanje basa i pojačanje visokih tonova. U kombinaciji sa pojedinim telefonima donose kvalitetniji stereo zvuk prilikom snimanja video režima kamere.

Huawei freebuds lipstick

Baterija Huawei freebuds lipstick slušalica je kapaciteta po 30 mAh. To znači da obezbeđuju slušanje zvuka 4 sata bez prekida kada je isključena opcija aktivnog poništavanja spoljne buke. U slučaju da je ANC aktviran trajanje baterije je 2,5 sata. Putem kućišta slušalice možete da koristite i do 22 sata.

Punjenje slušalica u kućištu traje oko 60 minuta, a isto toliko biće vam potrebno da napunite i samo kućište.

Huawei freebuds lipstick, kao i Apple Airpods Pro i Galaxy Buds Live slušalice, možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

Оставите одговор

Call Now Button