OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Huawei MatePad 11 je stigao!

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Huawei MatePad 11 je stigao!
Huawei MatePad 11 je stigao!

Huawei MatePad 11 je stigao i na naše tržište!

Poslednje decenije svedocimo smo neverovatnog razvoja tehnike i tehnologije. Nakon što su najbolji smart telefoni ovladali svetom, njihovu poziciju zauzeli su tableti. Ovi mali, prenosni uređaji spajaju mobilne telefone i računare, donoseći najbolje iz obe grupe.

Iako su kritičari smatrali da neće privući pažnju korisnika, vrlo brzo su postali važan deo poslovnog sveta, ali i značajni dodatak svakodnevnoj rutini. Njihova popularnost je posebno porasla za vreme pandemije korona virusa. Razlog leži u činjenici da je veći broj preduzeća, zbog preventivnih mera, prešao na rad od kuće, te je potražnja za tabletima porasla. Samim tim i prodaja.

U skladu sa aktuelnim trendovima prodaje bio je sasvim logičan potez da vodeći proizvođači ove godine predstave nove, usavršene verzije tableta. Tako je čuveni kineski gigant lansirao MatePad 11 model, kojim je nastojao da dokaže da je Huawei operativni sistem savršena zamena za Android. Da li je u tome uspeo otkriva vam prodavnica Maćoni.

Dizajniran za savremene korisnike

Čini se da su gotovo svi tableti sličnog izgleda. Ipak, Huawei MatePad 11 se izdvaja svojim svedenim, elegantnim izgledom u mat sivoj, plavoj i maslinasto zelenoj boji.

Huawei MatePad 11

Ekran dijagonale od 11 inča sa prirodnom rezolucijom od 2560 x 1600 podržava DCI-P3 raspon boja tako da slike i video zapisi izgledaju izuzetno živo. Upravo zbog ove karakteristike mnogi ga porede sa iPadom. Međutim, novi Huawei tablet donosi mnogo više. Pre svega, poboljšana je brzina osvežavanja od 120 Hz, kakvu imaju najbolji telefoni za gejmere 2021. Takođe, smanjena je izloženost plavom svetlu i treperenju, što potvrđuju sertifikati TÜV Rheinland Low Blue Light i TÜV Rheinland Flicker Free. Zahvaljujući ovome nećete imati problema sa vidom, čak ni nakon višečasovnog rada.

Za razliku od prethodnika, Huawei MatePad Pro, novi model dolazi sa bolje organizovanom radnom površinom, čime je obezbeđena efikasnija upoteba svih aplikacija, kao i pregled nedavno korišćenih.

Perfomanse koje će ispuniti i najzahtevnije zadatke

Prema mišljenju korisnika Huawei MatePad 11 je moćna mašina upakovana u sofisticiranu formu, bez kablova i glomaznih punjača. Najbolji dokaz da je, zaista, reč o vrhunskom tabletu koji uspešno parira računarima jeste Snapdragon 865 čipset. Ovaj procesor spada u jedan od najjačih, koji pokreće premijum modele pametnih telefona, a sada i tablet uređaj.

U kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 256 GB interne memorije novi Huawei model uspešno obavlja svaki zadatak. Ne samo brzo, već i bez zastoja i kočenja. Dok baterija od 7.250 mAh garantuje 12 sati upotrebe bez prekida.

Mogućnost povezivanja sa drugim uređajima – Huawei MatePad 11

Radi produktivnijeg obavljanja posla Huawei MatePad 11 donosi novu Window Lock funkciju koja omogućava rad na dva zadatka u istoj aplikaciji. Tu je i Multi-Window funkcija koja otvara 4 aplikacije na jednom ekranu. To je za jednu opciju više nego prethodni model.

Naročito je naglašeno usavršeno povezivanje sa računarom. Pomoću režima ogledala tablet se pretvara u podlogu za crtanje koja uparena sa Huawei M-olovkom omogućavu laku izradu crteža i skica izuzetne preciznosti i kvaliteta.

Huawei MatePad 11

Ukoliko želite veći komfor u radu možete dodati pametnu tastaturu koja se preko magneta automatski povezuje sa tabletom.

Huawei MatePad 11, kao i najnoviji Huawei P50 telefon, možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button