OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Huawei MatePad Pro

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Huawei MatePad Pro
Huawei MatePad Pro

Huawei MatePad Pro je najnoviji tablet kojim je čuvena kompanija upotpunila svoju seriju.

Pre više od 3 decenije osnovan je kineski proizvođač telefonskih prekidača. Ubrzo je dobio zadatak da modernizuje tadašnju telekomunikacionu infrastrukturu u Kini. Da bi zatim prerastao u vodeći brend, čiji potpis nose najbolji smart telefoni na svetu.

Huawei je 2004. godine predstavio prvi telefon pod nazivom C300. Međutim, pravi bum na tržištu doživeo je tek pojavom serije P. Zahvaljujući njoj ovaj proizvođač je osvojio svet. Pažnju koju je tada privukao nastavljena i sa novim Huawei P40 Pro+. Njegovom pojavom je prodaja Samsung Galaxy S20 telefona poljuljana.

Prateći trendove u tehnologiji, kompanija je isti princip primenila i kada su tableti u pitanju. Poslednji u nizu je Huawei MatePad Pro.

Huawei MatePad Pro postavlja standarde u dizajnu

Huawei MatePad Pro predstavlja značajno pobošljanu verziju prethodnika, Huawei MatePad. Zapravo, napredak je napravljen u svim segmetima, uključujući i spoljašnji izgled. Time je opravdao premijum klasu kojoj pripada, uspešno parirajući iPad Pro i Samsung Galaxy Tab S6 modelima.

Novi tablet dolazi sa dijagonalom od 10.8 inča i sa okvirom od svega 4.9 mm. Pri čemu je po prvi u dizajnu postignuto da ekran pokriva čak 90 odsto površine čitavog uređaja. Na taj način je obezbeđena bolja preglednost u radu, kao i bolje iskustvo prilikom gledanja sadržaja. Dok ga male dimenzije (246mm x 159mm x7.2mm) i težina od 460 grama čine laganim za nošenje. Idealan je saputnik na putovanjima, ali i odlični pribor zaposlenima na sastancima i seminarima.

Huawei MatePad Pro

Huawei MatePad Pro je dostupan u 4 boje – Pearl White, Midnight Grey, Orange i Forest Green. Svaka od njih ima dozu elegancije sa savršenim finišom koji ne može ostatiti neprimećen.

Da li je Huawei MatePad Pro najmoćniji tablet?

Prema mišljenju stručnjaka ovo je, zaista, najmoćniji tablet do sada. Pokreće ga Kirin 990 čipset. U kombinaciji sa 6 GB RAM memorije i 128 GB prostora za podatke pruža neverovatne mogućnosti. Posebno ako se ima u vidu da deo za skladištenje podataka može da se proširi Nano memorijskom karticom.

Huawei MatePad Pro radi na Android 10 operativnom sistemu. Dok EMUI 10 interfejs omogućava jednostavniji i brži multitasking.

Naime, opcija Multiscreen Collaboration obezbeđuje korisnicima da direktno na tabletu primaju pozive ili odgovaraju na tekstualne poruke sa mobilnog telefona. Takođe, pruža im mogućnost da samo povlačenjem prsta preko ekrana prenose podatke između pametnih telefona i tableta.

Funkcija MultiWindow obezbeđuje istovremeni rad 3 aplikacije ili 3 programa, a Huawei App Multiplier deli jednu instancu aplikacije na 2 prozora.

Huawei MatePad Pro

U pogledu baterije novi tablet pokazuje poboljšanja. Kapcitet od 7250mAh je duplo veći od pojedinih notebook računara. Posebna povoljnost ogleda se u brzom punjenju, koje za pola sata donosi dodatnih 3 sata rada, kao i opciji bežičnog punjenja i deljenja energije sa drugim uređajima.

Dodatna oprema 

Huawei MatePad Pro stiže sa Huawei M-Pencil. Ova magnetna olovka ima senzor koji registruje preko 4.000 nivoa pritisaka. Njome je zagarantovano precizno crtanje i pisanje.

Još jedan dodatak dolazi u vidu pametne magnetičke tastature. Smart Magnetic Keyboard se putem Bluetooth-a povezuju sa tabletom pretvarajući ga u brzi mini PC računar.

Ukoliko želite da se u vašem vlasništvu nađe najnoviji model tableta posetite Maćoni. Ova prodavnica vrši i otkup tableta. Možete, uz doplatu, svoj stari uređaj da zamenite novim.

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button