OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Zašto je Huawei P40 Pro+ pravi izbor za svakog?

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Zašto je Huawei P40 Pro+ pravi izbor za svakog?
Zašto je Huawei P40 Pro+ pravi izbor za svakog?

Huawei P40 Pro+ je neverovatnom brzinom osvojio svet. Ne čudi što zauzima vodeće mesto kada su u pitanju najpopularniji telefoni 2020. godine.

Čuvena kineska kompanija multinacionalnog umrežavanja i telekomunikacione opreme i usluga osnovana je 1987. godine. Prvobitna delatnost bila je proizvodnja telefonskih prekidača. Da bi ubrzo počela sa radom na modernizaciji tadašnje telekomunikacione infrastrukture u Kini.

Prateći trendove u svetu Huawei je 2004. godine predstavio prvi telefon pod nazivom C300. Iako su se tokom godina smenjivali brojnim modeli, tek pojavom serije P ovaj proizvođač je dobio interesovanje šire grupe korisnika. Sa svakim novim modelom Huawei je, iznova, dokazivao da je reč o vrhunskim android telefonima, koji doradom i proširivanjem tehnologija akcenat stavljaju na funkcionalnost.

Zašto je Huawei P40 Pro+ pravi izbor za svakog otkriva vam prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Moderni dizajn koji privlači pažnju gde god se nađe

Jednostavan, a moćan – najbolji je opis za Huawei P40 Pro+. Elegantan, sofisticirani dizajn inspirisan je umetnošću pokreta. Pa smo sigurni da njegova pojava nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Displej Quad-Curve Overflow sa zaobljenim uglovima donosi osećaj beskonačnosti, koju mnogi porede sa prelivanjem vode preko ivice. Dok dijagonala od 6,58 pruža jasnu preglednost, bez zamaranja oka.

Huawei P40 Pro+

Posebna prednost koju novi Huawei donosi jeste keramički zadnji panel. Upravo ova Nano-tech tehnologija čini telefon izdržljivijim. Zahvaljujući glatkoći odsjaja u crnoj i beloj boji nije narušena lepota forme, niti ovaj model izgleda robusno. Te postoji savršeni balans u ruci.

Zašto je Huawei P40 Pro+ pravi izbor za svakog? Jer svojom kamerom preti da nadmaši Samsung

Od 2016. godine, tj. od Huawei P9, kompanija je započela saradnju sa nemačkim proizvođačem Ultra Vision Leica. Što znači da su vam, bez napora i potreba za profesionalnim znanjem, vrhunske fotografije zagarantovane.

Ipak, korak dalje Huawei je otišao sa najnovijim modelom, pružajući mogućnost snimanja neverovatnih detalja koje niste ni mogli da vidite svojim očima. Naime, telefon dolazi sa glavnom kamerom od čak 50 MP, RYYB red filterom za boje i Octa PD autofokusom. Fenomenalnim snimcima doprinosi i zapanjujuća mogućnost uveličavanja, sa 100x maksimalnim zumom. Zbog čega je prodaja Samsung Galaxy S20 ozbiljno poljuljana.

I prednja kamera nije ništa manje impozantna. 32 MP učiniće da izgledate odlično u svakom trenutku. Ono što izdvaja ovaj telefon od drugih jeste Huawei Golden Snap koja sadrži niz opcija za savršeno snimanje. Najnovija funkcija, AI Best Moment bira vaše najbolje fotografije u pokretu. Pomoću AI Remove Passersby možete da uklonite sve neželjene objekte sa slike, uključujući i ljude, a AI Remove Reflection uklonićete odsjaj kako biste postigli vrhunsku oštrinu.

Huawei P40 Pro+ krase perfomanse koje se pamte!

Telefon pokreće najsavremeniji i, do sada, najbrži Kirin 990 5G set čipova. Pa nećete brinuti oko pregrevanja pri radu, kao i brzine otvaranja aplikacija, pretraživanja na internetu ili igranja zahtevnijih igrica.

Huawei P40 Pro+

Svakako, ne treba zaboraviti i mnoštvo aplikacija koje ovaj telefon nudi. Možete ih pronaći u Huawei prodavnici ili globalnim prodavnicama. Zatim, tu su odlični servisi za Video, Music i Reader, koji se konstantno ažuriraju, tako da vam nikada neće biti dosadno.

Huawei P40 Pro+ možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button