OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Huawei P40 – Otkup i prodaja

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Huawei P40 – Otkup i prodaja
Huawei P40 – Otkup i prodaja

Huawei P40 predstavlja prvi u seriji P40 pametnih Android telefona koji je kreirao i dizanjnirao najčuveniji kineski proizvođač smartfona. Pored Huawei-a P40, ovu seriju krase P40 Pro i P40 Pro Plus, koji su pušteni u opticaj krajem marta ove godine. Na taj način, P40 postao je ponosni naslednik Huawei P30 serije telefona. Ljubitelji najnovije mobilne tehnologije svrstali su ovaj smartfon u red najboljih pametnih telefona u 2020. godini.

Serija Huawei-ovih telefona P40 je i zvanično u prodaji! Iako su mnogi posvetili pažnju Huawei-u P40 Pro Plusu, sa svojim dual zoom sistemom i keramičkim dizajnom, sva je prilika da će Huawei P40 biti popularnija opcija. I to sve zahvaljujući njegovim komparativnim prednostima koje nude bolje finansijske mogućnosti.

P40 možda je najmanji telefon u seriji P40 telefona. Međutim, budite sigurni da će vas njegov ekran od 6, 1 inča, ista unutrašnja snaga koju poseduje P40 Pro, mogućnost 5G mrežnog povezivanja i kamera od 50 MP oduševiti! Odražavajući netaknutu čistotu prirode, P40 sa zadovoljstvom prihvata duboko morske plave, ledeno bele, crne, ružičaste, zlatne i srebrne boje.

Neverovatan dizajn i displej

Iako telefonu P40 nedostaje Quad-curve Overflow displej koji poseduje P40 Pro, to apsolutno ne znači da su njegove karakteristike i performanse lošije. Naprotiv.

huawei P40 Maćoni Telefoni 2

P40 poseduje ugrađeni zaštitni ekran, kao i rupu za dvostruku (dualnu) prednju kameru u gornjem levom delu ekrana. Metalni deo ekrana je praktično zakrivljen na bočnim stranama, ali i sa gornje i donje strane. Na taj način, dizajn ovog telefona izgleda kao da je u pitanju premium verzija Android telefona. OLED tačskrin sa rasponom od 16 miliona boja čini izgled i dodir ovog telefona vrhunskim doživljajem sa mnogo uzbuđenja.

Ekran od 6, 1 inča ima rezoluciju od 1080 x 2340, što čini da Huawei P40 da ima široku Full HD rezoluciju. Zato P40 Android može „izaći na crtu“ mnogim iPhone telefonima. Dimenzije P40 iznose 148,9 x 71,1 x 8,5 mm, dok njegova težina iznosi 175 grama. U tom smislu, P40 malo je kraći od Samsung Galaxy S20 telefona.

Power dugme (taster za uključivanje i gašenje), kao i taster za menjanje jačine zvuka nalaze se na desnoj strani telefona. Na donjoj strani nalazi se ulaz za USB. Poseduje mesta za dve nano SIM kartice, a umesto druge SIM kartice možete proširiti memoriju telefona putem memorijske kartice.

Huawei P40 – Kamere koje prikazuju bolju realnost

Uz fantastičnu kameru ovog telefona možete praviti prave vizionarske fotografije i snimke. Uz trostruku Ultra Vision Leica kameru, sa apgrejdovanim AI sposobnostima, imaćete prikaz bolje slike i videografije koji će „govoriti“ umesto vas.

Zahvaljujući objedinjenom sistemu trostruke kameri, P40 vam omogućava da napravite živopisne fotografije i snimke u bilo koje doba dana i noći. I to bez obzira da li se objekat koji želite da usnimite nalazi na manjoj ili većoj udaljenosti.

huawei P40 Maćoni Telefoni 3

Glavna primarna kamera od 50 MP f/1.9, poseduje Ultra Vision Sensor i Octa PD autofokus. Prikazuje sve detalje i bistrinu neverovatne jasnoće, upijajući veliku količinu svetlosti. Druga je ultra širokougaona kamera od 16 MP f/2.2 koja može napraviti makro nismke od 2, 5 cm. Zahvaljujući njoj, moći ćete da istražujete svet iz najrazličitijih uglova. Treća je tzv. telefoto kamera od 8MP f/2.4, koja može da dostigne 3x optički zum (baš kao Galaxy S20 i Galaxy S20 Plus), 5x hibridni zum, 30x maksimalni zum.

Sa serijom P40 telefona, Huawei je predstavio XD Fusion Engine koji koristi AI tehnologiju za optimizaciju fotografija i video snimaka. Korisnici su saglasni u oceni da su rezultati zaista impresivni.

Dugački izrez na prednjoj strani ekrana sadrži selfie kameru od 32 MP i autofokus, zajedno sa senzorom dubine. Ova kamera inteligentno prilagođava boju osvetljenja i kontrast vašeg lica, kako bi svaki selfi izgledao lepo i prirodno. Huawei P40 je zaista pravi kamera šampion!

Ostale specifikacije ovog telefona 

Što se tiče ostalih specifikacija ovog telefona, P40 pokreće Kirin 990 5G sistem čipova koji se može naći u smartfonu Mate 30 Pro i savitljivom Mate XS. To znači da ćete imati ultimativne performanse za vrhunski doživljaj. Zasniva se na 7nm+ tehnologiji izrade i dovoljno je moćan i brz da uvek bude u toku sa vodećim adutima rivalskih kompanija.

Drugim rečima, bićete oduševljeni sa izvanrednim grafičkim performansama koje omogućuju Mali-G76 MC16 GPU. Neuporedivu obradu fotografija pokreće unapređeni ISP, kao i napredne AI mogućnosti u NPU dualnoj jedinici.

Octa-core procesor, udružen sa 8GB RAM-a i 128 GB memorijskog prostora, trenutno je jedini high-end sistem čipova integrisan sa 5G mrežom. To znači da P40 odlično funkcioniše na 5G konekciji, kao i na hibridnim 5G/LTE mrežama.

huawei P40 Maćoni Telefoni 4

Baterija od 3,800 mAh može vam trajati celog dana, bez obzira na intenzitet korišćenja telefona. Ovaj smartfon podržava brzo punjenje baterije jačine 22, 5 W. Huawei-ova App galerija je alternativa za Google servise koji ne postoje na P40.

Huawei P40 – Najpovoljniji otkup i prodaja 

Bilo kako bilo, Huawei P40 je telefon koji će impresionirati i najzahtevnije poznavaoce mobilne tehnologije. EMUI je čistiji i funkcionalniji nego ikada, dok su multitasking karakteristike i pop-up opcije za prozore veličanstvene.

Ukoliko želite da prodate svoj P40 telefon (otkup) ili da ga kupite po najpovoljnjim uslovima na tržištu, onda je prodavnica mobilnih telefona Maćoni Telefoni pravo mesto za vas. Maćoni Telefoni je firma u Beogradu sa dugogodišnjim poslovanjem, tokom kojeg smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata, koji sa nama vrlo rado obnavljaju saradnju.

Uz procenu stanja i vrednosti, vaše telefone otkupljujemo po realnoj tržišnoj ceni, dok novac dobijate odmah na licu mesta. Naša usluga vam stoji na raspolaganju 7 dana u nedelji. Nudimo vam mogućnost da zamenite svoj uređaj za drugi uz vašu ili našu doplatu. Takođe, vršimo otkup telefona iz paketa domaćih operatera i sa mreža: MTS, VIP i Telenor – sa ili bez garancije.

Pored otkupa novih i polovnih mobilnih telefona, u domen naših usluga spada i otkup tablet uređaja, električnih trotineta i pametnih satova. Ako stupite u kontakt sa nama još danas, budite sigurni da ćete dobiti najrpistupačniju i najkorektniju ponudu na tržišu.

Call Now Button