OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Huawei P50 Pocket – Najnoviji sklopivi telefon!

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Huawei P50 Pocket – Najnoviji sklopivi telefon!
Huawei P50 Pocket – Najnoviji sklopivi telefon!

Huawei P50 Pocket je najnoviji pametni telefon u kategoriji sklopivih telefona.

Iako su mnogima pri pomenu najbolji prva asocijacija Samsung i iPhone telefoni, zapravo je čuvena kineska kompanija pravi inovator na ovom polju. Pažnju je posebno privukla serijom P koja se pojavila 2015. godine.

S obzirom da je naišla na veliko interesovanje ljudi širom sveta u narednim godinama doživela je nove verzije. Tako je jula meseca prošle godine predstavila seriju P50, namenjenu samo za azijsko tržište.

Srećom, nova godina donela je proširenje, te je zajedno sa moćnim Huawei P50 Pro u našu zemlju stigao i prelepi model na preklop.

Zašto je Huawei P50 Pocket u kratkom periodu osvojio srca mnogih otkriva vam prodavnica Maćoni.

Dizajn koji staje u svaki džep – Huawei P50 Pocket

Baš kao što naziv kaže, novi Huawei telefon je dužine 87,3 mm te možete vrlo lako da ga smestite u bilo koji džep, bez opasnosti da će vam ispasti. Kada ga rasklopite pred vama se otvara impresivni OLED ekran dijagonale 6,9 inča. Što znači da je većih dimenzija od vodećeg sklopivog konkurenta – Samsung Galaxy Z Flip 3.

 Huawei P50 Pocket

Ekran ima rezoluciju od 2790 x 1188 piksela i odnos širine i visine 21:9. Uz brzinu osvežavanja od 120 Hz, brzinu uzorkovanja dodira od 300 Hz i 10,7 milijardi boja pruža pravo uživanje u upotrebi.

Ono što posebno privlači pažnju jeste mali ekran od 1 inča sa spoljašnje strane koji je smešten unutar kruga tako da čini skladnu formu sa sistemom kamera u drugom krugu.

Zahvaljujući Huawei Multi-Dimensional Linkage Lifting dizajnu telefon ima gladak ekran, bez tragova preklopa. Dok centralno smeštene šarke garantuje veću izdržljivost i simetrično preklapanje.

Perfomanse koje prate vaš životni ritam

Huawei P50 Pocket pokreće Qualcomm Snapdragon 888 4G čipset. Svima je već dobro poznato da je u pitanju procesor izuzetne brzine, te neće biti ikakvih zastoja pri korišćenju, čak i najzahtevnijih aplikacija.

Telefon dolazi u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za podatke, dok baterija kapaciteta od 4.000 mAh obezbeđuje 20 odsto dužu upotrebu u odnosu na konkurente. Nažalost, ne postoji opcija bežičnog punjenja, već samo putem punjača od 40 W za brzo punjenje. Ipak, dobra vest je da u opcijama možete da podesite do kog nivoa će se puniti baterija na vašem telefonu. Huawei preporučuje između 70 i 90 odsto kako biste osigurali duži životni vek baterije.

Najveća nedoumica kod Huawei telefona jeste nedostatak Google-ovih servisa. Sa P50 Pocket ne morate brinuti, jer donosi sve druge aplikacije koje svakodnevno koristimo, uključujući TikTok, Snapchat, Facebook, WhatsApp, Instagram, Zoom, Twitter, LinkedIn, Spotify, Netflix, Wolt…

Zabeležite svaki trenutak magičnim fotografijama

Sistem kamera čine 3 senzora. Glavni, True-Chroma Camera od 40 MP sa otvorom blende f/1.8 i kombinacijom laserskog i faznog autofokusa. Ultraširoki senzor od 13MP sa otvorom blende od f/2.2 je identičan kao na drugim P50 telefonima. Međutim, ne postoji telefoto senzor, a umesto crno belog senzora koji poseduje Pro model, Pocket ima Ultra Spectrum pomoćnu kameru od 32 MP sa otvorom blende od f/1.8.

Bez obzira na izmene, preklopivi Huawei donosi realistične fotografije prirodnih boja i odlične jasnoće pri noćnim uslovima slikanja, po čemu se izdvaja od drugih.

Za ljubitelje selfija tu je prednja kamera od 10.7 MP i otvorom blende f/2.2. Mada možete koristiti i glavnu kameru kada je telefon preklopljen.

Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni. Ovde vas čekaju i najnovije Huawei Freebuds Lipstick slušalice.

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button