OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Huawei Smart Watch 3 Pro

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Huawei Smart Watch 3 Pro
Huawei Smart Watch 3 Pro

Huawei Smart watch 3 Pro je predstavljen prošle godine, na oduševljenje fanova čuvenog kineskog brenda.

Već dugi niz godina Huawei je vodeći proizvođač u mobilnoj industriji. To je dokazao i poslednji Huawei P50 Pro, koji je dostojni konkurent Samsung Galaxy S22 serije i iPhone 13 modela. Međutim, ova multinacionalna kompanija je poznata i po drugim smart uređajima. Posebno mesto u njenoj tehnologiji zauzimaju pametni satovi.

Još sa pojavom prve verzije, 2015. godine, bilo je jasno da Huawei obraća pažnju na svaki, pa i najmanji, detalj. Naime, tadašnje verzije su bile plastične, četvrtaste forme. Za razliku od njih okrugli Huawei sa OLED ekranom imao je luksuzni izgled koji je privlačio pažnju. Takav pristup nastavljen je i u narednim modelima, podižući perfomanse na viši nivo sa svakim novim satom.

Šta donosi Huawei Smart watch 3 Pro otkriva vam prodavnica Maćoni.

Savršeni spoj klasičnih i modernih elemenata

Huawei Smart watch 3 Pro se može pohvaliti neverovatnom elegancijom, koja je karakteristična za tradicionalne ručna satove.

Huawei Smart watch 3 Pro

Kučište je izrađeno od titanijuma. Ovaj savremeni materijal je izuzetno lagan, a opet izdržljiv. Na taj način je omogućeno savršeno prianjanje svakom zglobu, bez obzira na velike dimenzije – 48 x 49.6 x 14 mm. Ujedno, zagarantovana je otpornost čak i na ekstremne spoljašnje uslove.

Ono što posebno izdvaja novi Huawei smart sat jeste da je ovo prvi model koji dolazi sa 3D rotirajućom krunicom, te se vrlo lako možete kretati po meniju.

AMOLED ekran od 1,43 inča pruža jasni prikaz, dok atraktivne pozadine, uključujući i animirane, daju vašem satu sasvim novi izgled. Ukoliko želite da imate potpuno personalizovanu pozadinu na raspolaganju vam je opcija korišćenja sopstvenih snimaka u trajanju od 5 do 10 sekundi kao pozadina na satu.

Novi korisnički doživljaj

Obećanje koje je brend ranije dao konačno je ispunio, te Huawei Smart watch 3 Pro dolazi sa Harmony OS-om. To znači da je obezbeđeno instaliranje aplikacija na pametni sat bez potrebe korišćenja telefona, jer platforma uključuje i Huawei AppGallery.

Unapređen je i čipset, te u kombinaciji sa 2 GB RAM-a i 16 GB internog skladišnog prostora imate sasvim dovoljno prostora za svoje podatke. Zahvaljujući pametnom algoritmu, Algorithm 3.0 koji štedi energiju, baterija znatno duže traje. Odnosno, kod standardnog režima rada možete bez prekida da svoj sat koristite 5 dana, a sa režimom ultra-dugog trajanja baterije na raspologanju vam je čak 21 dan.

Ljubitelje muzike posebno će obradovati vest da pomoću Huawei Music aplikacije možete automatski da sinhronizujete pesme sa telefonom, kao i da putem Bluetooth slušalica možete da slušate svoju omiljenu playlistu direktno sa sata, bez potrebe da nosite mobilni telefon sa sobom.

Huawei Smart watch 3 Pro čuva vaše zdravlje

Pored već dobro poznatih parametara, kao što su puls, SpO2, kvalitet spavanja, pritisak, Huawei Smart watch 3 Pro pruža i praćenje temperature kože. Ukoliko registruje drastičan pad ovaj senzor automatski aktivira SOS poziv, tj. poziva broj iz imenika koji ste vi označili kao pomoć u kritičnim situacijama.

Poboljšan je i režim vežbanja. Dostupno vam je preko 100 režima za vežbanje, pri čemu je 19 profesionalnih i 85 prilagodljivih, uz niz saveta za bolje vežbanje.

Huawei Smart watch 3 Pro

Novi Huawei Smart watch možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni. Ovde vas čekaju i drugi noviteti poznatog brenda, poput prelepih Huawei Freebuds lipstick slušalica i Huawei P50 Pocket sklopivog pametnog telefona.

 

Оставите одговор

Call Now Button