OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

iPad Air 4

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > iPad Air 4
iPad Air 4

iPad Air 4 je, kao što se i očekivalo, oduševio ljubitelje tablet uređaja.

Davne 1983. godine Steve Jobs je u jednom govoru izjavio da je cilj kompanije da stvori računar veličine prosečne knjige. Tako da ljudi mogu svugde sa sobom da ga nose. 2010. godine njegova zamisao je pretvorena u stvarnost, pa je svetlost dana ugledao prvi tablet – iPad. Bio je to prvi uređaj koji je objednio tehnologiju telefona i računara.

U samo prvom danu prodato je preko 300.000 komada. Što je bio jasan znak Apple-u da nastavi sa njegovim razvojem, pa je 3 godine kasnije došla nova serija – iPad Air. Ove godine ona je doživela 4. generaciju, koja je uz iPad 8, Apple Watch Series 6 i Apple Watch SE predstavljena septembra meseca.

Šta donosi novi Apple-ov tablet otkriva vam u ovom blogu prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Novi dizajn

Ono što se prvo primeti jeste da iPad Air 4 dolazi u promenljivom izgledu u odnosu na prethone modele. Elegantna, tanja forma ravnih ivica kakve vidimo na iPhone 12 seriji dostupna je u 5 prelepih nijansi – srebrnoj, svemirsko sivoj, ružičasto zlatnoj, zelenoj i nebesko plavoj.

Novi dizajn ima 10.9-inčni Liquid Retina ekran sa 3,8 miliona piksela. Uz True Tone i antirefleksni premaz koji štiti od odbljeska svetlosti iPad Air 4, zaista, pruža neverovatno vizuelno iskustvo. Ekran bi mogao da iskoristi čitavu površinu najmanji dosad Touch ID senzor otiska prsta smešten je u taster za paljenje. Na taj način obezbeđeno je brzo, lako i sigurano otključavanje, kao i ulazak u aplikacije.

Ono što će posebno obradovati korisnike jeste da je tablet kompatibilan sa Magic Keyboard tastaturom, te Smart Keyboard Folio i novim Smart Folio maskama. Takođe, podržava Apple Pencil koja se magnetno postavlja na bočnu stranu radi lakšeg uparivanja, punjenja i čuvanja.

iPad Air 4 je jači nego ikad

Novi iPad Air donosi moćne profesionalne funkcije po još pristupačnijoj ceni. Pokreće ga najnapredniji A14 Bionic čip koji se odlikuje novim 6-jezgrenim dizajnom, pa su CPU perfomanse poboljšane za 40 odsto. Nova četvorojezgrena grafička arhitektura daje 30 odsto bolju grafiku. Da bi pružio prodorne mogućnosti mašinskog učenja, A14 Bionic uključuje i novi 16-jezgreni Neural Engine koji je dvostruko brži i sposoban da izvrši do 11 biliona operacija u sekundi.

Zahvaljujući tome iPad Air 4 može da odgovori i najzahtevnijim aplikacijama, obogaćujući život na više načina. Bez obzira da li ga koristite na poslu, za učenje ili, pak, za gledanje filmova kod kuće i igranje igrica – uživaćete u svakom trenu.

Da li kamera prati usavršene funkcije na iPad Air 4?

iPad Air 4 ima prednju FaceTime HD kameru od 7MP, pa je garantovana jasna slika tokom video konferencija i bilo kojih drugih video poziva.

Zadnja kamera od 12 MP ima senzor sa iPad Pro modela koji je nadograđen poboljšanom stabilizacijom videa, čime je obezbeđeno pravljenje fotografije veće rezolucije i 4K video snimaka.

iPad Air 4

iPad Air 4, kao i najbolji smart telefoni čekaju vas u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button