OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Koji telefon pokloniti za Novu Godinu?

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Koji telefon pokloniti za Novu Godinu?
Koji telefon pokloniti za Novu Godinu?

Stižu nam praznici, a to je idealno vreme za odabir poklona. Najbolje je kada je to korisna i praktična stvar. Zato nije ni čudno što se mnogi ljudi pitaju koji telefon pokloniti za Novu Godinu?

Postoji toliko dobrih telefona u ponudi. Ali koji je pobednik, i da li tako nešto uopšte postoji? Jasno je da ne postoji savršen izbor za sve. Zato je dobro imati na umu da najbolji mobilni uređaj po nekima možda nije „broj jedan“ za nekog drugog.

Po mišljenju stručnjaka, najbolje je odabrati neki od najnovijih smart telefona. Maćoni je tu da vam pomogne u odabiru poklona koji će sigurno obradovati vaše najdraže.

Kako odabrati koji telefon pokloniti za Novu Godinu?

Najpopularniji telefoni dolaze u svim oblicima, veličinama a razlikuju se i po cenama. Iako su po mnogo čemu slični, razlike i dalje postoje. Zato često nije  lako odabrati koji telefon pokloniti za Novu Godinu.

Kada birate telefon trebalo bi gledati kvalitet izrade i dizajn, lakoću korišćenja, performanse ali i cenu. Generalno gledano, najbolji mobilni uređaji koštaju i preko 1000 eura, ali pitanje je da li vam je to zaista i potrebno.  Sem toga, mnogi kupci se susreću sa sledećom dilemom: Android ili iPhone?

Koji telefon pokloniti za Novu Godinu 1 -Maćoni

I jedan i drugi OS imaju svojih prednosti ili mana. Po nekima, kamera na Apple telefonima ne može da se poredi sa bilo kojim drugim brendom. Međutim, ako želite telefon koji je potpuno prilagodljiv potrebama korisnika, Androidi su bolji izbor.

Koji telefon pokloniti za Novu Godinu – Samsung S10 je uvek dobar izbor!

Po mnogima, Samsung Galaxy S10 Plus, i njemu sličan Samsung Galaxy 10 trenutno su dva najbolja telefona poznatog južnokorejskog brenda.

Oba modela karakteriše izvanredan dizajn, sa zakrivljenim ivicama i ekranima koji zauzimaju ceo prednji deo telefona. Običan Samsung Galaxy S10 ima 6.1-inčni ekran, dok je veći model uvećan i ima displej od 6.4 inča. Oba podržavaju HDR, QUAD-HD + rezolucije i impresivnu jasnoću slike.

Unutar obe verzije S10 nalazi se Ekinos 9820 (ili Snapdragon 855 u SAD-u), uparen sa 8 GB RAM-a i 128 GB proširivog prostora za skladištenje podataka. Za one koji traže više  postoji verzija S10 Plus sa 12 GB RAM-a i mogućnostima skladištenja koji dostiže čak 1TB.

Kada je reč o kamerama, oba telefona imaju tri kamere na zadnjoj strani: običnu od 12 megapiksela, ultra široku verziju i telefoto kameru za zumiranje. Sve ovo vam omogućava da budete zaista kreativni dok pravite fotografije i video zapise. Neverovatni kvalitet slika i snimaka je još jedna karakteristika impresivnih Samsung telefona, zbog kojih su često ispred konkurencije.Koji telefon pokloniti za Novu Godinu 2 Maćoni

Dakle, ukoliko tražite telefon koji ima baš sve, odaberite Samsung S10. Još jedna odlična ideja je da se odlučite da prodate svoj stari mobilni uređaj i tako zaradite dodatni novac, koji možete iskoristiti za svoju kupovinu.

Maćoni telefoni – Vaš najbolji izbor

U našoj prodavnici telefona uvek vam se pruža prilika za sigurnu zaradu, jer vršimo otkup telefona po neverovatnim cenama! Osim mobilnih uređaja, otkupljujemo i električne trotinete, pametne satove i tablet uređaje.

Android telefoni prodaja je idealna prilika da nabavite dragoj osobi jedan od najboljih poklona. Zato posetite Maćoni, i otkrijte telefone koji „pomeraju granice!“

Call Now Button