OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Koji telefoni prave najbolje fotografije?

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Koji telefoni prave najbolje fotografije?
Koji telefoni prave najbolje fotografije?

Ljubitelji mobilne tehnologije, naročito fotografisanja, često se pitaju koji telefoni prave najbolje fotografije.  Maćoni vam u ovom blogu donosi odgovor!

U doba u kojem se najbolji telefoni sa kamerama mogu takmičiti sa samostalnim kamerama na koje smo se nekada toliko oslanjali, izbor telefona sa vrhunskom kamerom je pametan izbor, sa kojim nećete pogrešiti.

Kod nas ćete pronaći najpopularnije telefone koji odgovaraju vašim potrebama i budžetu – bilo da pravite profesionalne fotografije ili ne!

Da li znate koji telefoni prave najbolje fotografije?

S obzirom da se gotovo svaki proizvođač mobilnih uređaja danas može pohvaliti moćnim procesorima, super ekranima i elegantnom, minimalističkom dizajnu, često su upravo kamere na telefonima ono što ih razlikuje.

Ipak, izbor najboljeg telefona sa kamerom ne postaje ništa lakši! Sa višestrukim kamerama, senzorima od 48 megapiksela i mogućnošću zumiranja, kamere na mobilnim uređajima počinju da se takmiče sa stvarnim kamerama, a i da ih pobeđuju.

izbor najboljeg telefona sa kamerom ne postaje ništa lakši

Naša preporuka za telefon koji pravi najbolje fotografije je definitivno Huawei P30 Pro, koji je uspeo da prestigne Google Pixel 3, zbog neverovatnih mogućnosti zumiranja. Oppo Reno 10x Zoom je neverovatna inovacija – zahvaljujući impresivnom rasponu fokusne dužine koja vam omogućava da zumirate kao nikada ranije, a da istovremeno sačuvate kvalitet i jasnoću.

P30 Pro ima toliko toga da ponudi. Tu je fotoaparat koji ima sve: vrhunske fotografije pri slabom osvetljenju, neverovatne mogućnosti zumiranja (5x optički) i moćne specifikacije. Na zadnjoj strani ima četiri kamere, a to znači da je i dubinsko očitavanje takođe fantastično. Ovo je trenutno telefon sa najboljom kamerom, a za Huawei se sa punim pravom kaže da „uništava konkurenciju„.

Još jedan sjajan telefon koji ima neverovatne mogućnosti fotografisanja jeste Google Pixel 3. Za ovaj mobilni uređaj se kaže da ima najbolji kvalitet slike, i to pomoću jedne kamere. Omogućava vam pravljenje prirodnih fotografija, koje sadrže bogastvo detalja, čak i u mračnim uslovima. Ipak, s obzirom da ima samo jednu kameru, koja je svakako neverovatna, ovom telefonu nedostaje svestranost koje pružaju višestruke kamere. Google je ovo rešio Super Res Zoom opcijom.

Telefon koji pravi najbolje fotografije – Neverovatni Samsung

Kada razmatramo koji telefoni prave najbolje fotografije, bilo bi nezahvalno ne spomenuti Samsung Galaxy S10 Plus.

Telefoni Galaxy S serije tradicionalno su bili u samom vrhu zbog kvaliteta kamere, a S10 Plus nije izuzetak. Može izgledati kao da trostrukim zadnjim kamerama nešto nedostaje u odnosu na najnovije telefone sa četvorostrukim kamerama. Telefoto kamera od 12 MP je svestrana i omogućava korisnicima da naprave neverovatne fotografije. Svidja nam se i posvećenost Samsunga kvalitetnom i stabilnom video zapisu, dodavanjem nove digitalne video stabilizacije, zajedno sa HDR10 + podrškom za ultra-visoki kontrastni video koji odlično izgleda na kompatibilnom televizoru.

Koji telefoni prave najbolje fotografije

Za kraj, tu je i Apple, i neverovatni iPhone XS. Govorimo o dvostrukim 12MP senzorima sa zadnje strane (jednim za telefoto snimak i oba sa probirljivom optičkom stabilizacijom slike) i 7MP TrueDepth kameri na prednjoj strani. Snimci pri slabom svetlu mnogo su bolji nego na ostalim iPhone telefonima, a tu je i bolji fokus slike i prirodne boje. Pritom, dodavanje  Smart HDR znači da možete brže da napravite izuzetne fotografije.

Maćoni je uvek tu da vam donese najaktuelnije trendove i novine u svetu mobilne tehnologije. Osim toga, radimo i otkup telefona i pametnih satova.

Naša prodavnica telefona u Beogradu je pravo mesto za vašu kupovinu, jer  nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu!

Call Now Button