Tošin Bunar 188 , 1 sprat lokal 21, Novi Beograd
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Kupovina smart satova

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Kupovina smart satova
Kupovina smart satova

Kupovina smart satova polako zauzima značajno mesto u odnosu na prodaju i otkup najnovijih telefona.

Digitalno doba donelo je sasvim novi vid komunikacije među ljudima. Nakon lap-topova na tržištu su se pojavili pametni mobilni telefoni. Da bi se na njihovom primeri razvili i smart satovi.

Naime, stručni tim kompanije Seiko došao je na ideju na stvori mali prenosni kompjuter u vidu sata. Te je 80-ih godina nastala prva verzija današnjih modela. Dve godine kasnije “Data 2000” sat dobio je aplikacije za planiranje, beleške i kalkulator.

Razvoj ove tehnologije u narednim godinama je nastavljen. IBM je predstavio sat koji je imao 8MB memorije i radio je na Linux 2.2. Dok je Sony Ericsson svojoj verziji dodao i Bluetooth.

Ipak, pravu revoluciju doneo je Samsung 2009. godine lansirajući S9110 sa kolor LCD displejem. Da bi već 2013. svet ugledao svima dobro poznati Samsung Gear S. Upravo je ovaj model pokrenuo šire interesovanje ljudi.

Šta donosi kupovina smart satova otkriva vam u ovom blogu prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Smart satovi pokazuju mnogo više od tačnog vremena!

Pametni satovi su prava zamena mobilnim telefonima. Dizajnirani su tako da sa njima možete da obavljete pozive bez potrebe da vadite telefon iz džepa ili torbe. Takođe, pružaju mogućnost slanja i čitanja poruka i mailova, baš kao smart telefoni.

kupovina smart satova Maćoni Telefoni 2

Ovu funkciju zamene telefona mogu obavljati na 2 načina. Prvi jeste povezivanje sa mobilnim telefonom tako da služe poput daljinskog koji preuzima pozive i poruke sa telefona. Ovo je najčešći vid korišćenja smart satova.

Međutim, pojedini modeli dolaze kao samostalni uređaji koji imaju zasebnu SIM karticu za pristup mobilnoj mreži.

Upotreba pametnih satova donosi brojne prednosti

Gotovo da ne postoji osoba na svetu koja nema nalog bar na jednoj društvenoj mreži. Pa su notifikacije sa WhatsAppa, Twittera, Facebooka i Instagrama vidljive i na smart satovima. Neki, pak, omogućavaju i interakciju sa ovim aplikacijama.

S obzirom da su nam podsetnici na telefonima glavni planeri bez kojih ne možemo da zamislimo svoj poslovni dan, pametni satovi pružaju obaveštenja o svim zakazanim sastancima i drugim aktivnostima koje smo uneli u kalendar telefona.

Ujedno, možete ih koristiti kao navigaciju i za beskontaktno plaćanje. Dok posebna funkcija “Find my Phone” pomaže vam da pronađete svoj telefon, čak i kada je na nečujnom režimu rada.

kupovina smart satova Maćoni Telefoni 3

Za razliku od pametnih telefona, baterije na satovima duže traju. Što je dodatna prednost, jer nastavljaju da rade i nakon pražnjenja baterije na mobilnom. Na taj način možete biti sigurnu da ćete u svakom trenutku biti dostupni.

Kupovina smart satova čuva vaše zdravlje

Pametni satovi funkcionišu kao fitness trackeri. Te nam pružaju uvid u naše zdravstveno stanje, putem opcije merenja pritiska, otkucaja srca, kalorija, pređenih kilometara, kao i kvaliteta i vremena spavanja. Istovremeno, pomoću njih možete da pratite i sve fizičke aktivnosti – od plivanja, do vožnje biciklom.

Ukoliko razmišljate da na svojoj ruci ponesete smart sat posetite Maćoni. Osim prodaje, ova prodavnica vrši i otkup pametnih satova, kao i otkup najnovijih modela mobilnih telefona. Možete vrlo lako da svoj stari model zamenite novim.

Call Now Button