OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung Galaxy Note 10 – Sve što treba da znate o ovom telefonu

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung Galaxy Note 10 – Sve što treba da znate o ovom telefonu
Samsung Galaxy Note 10 – Sve što treba da znate o ovom telefonu

Mobilni telefon Samsung Galaxy Note 10 je prvi od telefona ovog brenda čiji displej prekriva celu prednju stranu, što ga čini savršenim za prave ljubitelje mobilne tehnologije.

Kao i uvek, Samsung vam uvek donosi samo najbolje mobilne uređaje. A mi smo tu da vam pružimo sve potrebne informacije o njima, kako biste izabrali vrhunski telefon za vas, ili nekog drugog.

Zašto mobilni telefon Samsung Galaxy Note 10?

Mobilni telefon Samsung Galaxy Note 10 po mnogima spada u najsavršenije mobilne uređaje koje možete izabrati. U nastavku ovog teksta ćemo vam dati detaljne informacije o njemu. Tu je Galaxy Note 10 plus, koji je veoma slična varijanta, ali manje ekonomična.

Samsung Galaxy Note 10 - 8- Maćoni

Samsung Galaxy Note 10 je jedan od najupečatljivijih telefona 2019. godine, posebno ako posegnete za Aura Glow bojom, koja ima srebrnasto prelivanje i menja nijanse u zavisnosti od svetlosti. Postoji varijanta Aura Vhite, Aura Black i Aura Blue. Zbog svog atraktivnog dizajna, ovaj mobilni uređaj je idealan za lepši pol, i savršen je poklon.

 

Ovaj 6,3-inčni Note 10 spada u najkompaktnije telefone sa velikim displejem, i to zahvaljujući svom Infiniti-O ekranu. Ovaj Samsungov model takođe ima nekoliko poboljšanja S-Pen-a, koja sada može da promeni režim kamere pokretom ruke. Tu je i opcija pretvaranja rukopisa u tekst.

Najveća promena dizajna u poređenju s drugim Samsung telefonima je ogroman ekran, sa isečenim otvorom za prednju kameru u gornjem delu. Neki možda nisu ljubitelji centralnog smeštaja senzora za kameru. Ipak, verovatno je mnogo manje upadljiv od onog koje dobijate na drugim popularnim telefonima, poput iPhone XS ili iPhone 11.

Kvalitet kamere je manje-više isti, osim što su tu efekti Live Focus-a pri snimanju videa. Na zadnjoj strani telefona nalazi se modul sa trostrukom kamerom koja uključuje kameru od 12MP, ultra široku kameru od 16MP, i 12MP telefoto objektiv koji nudi 2x optičko zumiranje.

Note 10 ima 6.3-inčni AMOLED displej sa Full HD rezolucijom, sa 401 piksela po inču, i uključuje tehnologiju HDR10 +. S obzirom da se Samsung nije odlučio za KHD ekran, zaista smo impresionirani kako on izgleda.

Samsung Galaxy Note 10 - 9- Maćoni

Samsung Galaxy Note 10 – Ostale specifikacije

Dobar mobilni uređaj obavezno poseduje moćan procesor. Snapdragon 855 unutar Galaxy Note 10 pruža impresivne performanse, i obećava veću brzinu pri korišćenju. Ovo je primetno i kod drugih vodećih Android telefona, uključujući Note 10 Plus.

 

Kao i ostali premium telefoni ovog brenda, mobilni telefon Samsung Galaxy Note 10 ima ultrazvučni senzor otiska prsta koji je ubačen u displej. Ovo je najsigurniji način da zaključate svoj mobilni uređaj, jer vaš palac prirodno pada na ovo područje kada koristite telefon.

Što se tiče ostalih karakteristika, USB-C slušalice omogućavaju uklanjanje buke. Veliki kapacitet RAM-a, izdržljiva baterija i četvrta kameru sa zadnje strane telefona su još neke specifikacije koje čine ovaj mobilni uređaj zaista dobrom investicijom.

Nadamo se da vam se dopao naš prikaz ovog telefona, koji ispunjava sve zahteve da se svrsta u najpopularnije. Ako tražite mobilni uređaj za vas ili nekog drugog, posetite našu prodavnicu. Osim prodaje, još jedna široko tražena usluga koju pružamo je otkup mobilnih telefona.

Maćoni je drugo ime za dobru kupovinu, jer nam je vaše zadovoljstvo uvek na prvom mestu.

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button