OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Multipraktični telefon – Cat S61

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Multipraktični telefon – Cat S61
Multipraktični telefon – Cat S61

Multipraktični telefon – Cat S61 donosi neverovatne mogućnosti.

Iz godine u godinu ponuda mobilnih telefona je sve veća. Proizvođači se trude da svaki novi model ima brojne prednosti u odnosu na prethodne, ali i konkurenciju. Pametniji, brži, lepši, funkcionalniji – samo su neke od karakteristika koje ih opisuju. Međutim, one dolaze uz određenu cenu, tj. osetljivi su na udarce i ektremne uslove. Zato nisu preporučljivi osobama koje vode aktivan život, poput profesionalnih sportista, planinara, ronioca, kao ni građevinskih radnika i vatrogasaca.

Upravo zbog toga najpoznatiji proizvođač građevinske opreme Caterpillar Inc. došao je na ideju da na tržište mobilnih telefona izbaci svoju verziju. Tako se 2013. godine pojavio prvi Cat B25 mobilni telefon posebno dizajniran za teške situacije.

Narednih godina kompanija je lansirala nove modele, pa će prodaja telefona 2019. godine biti u znaku Cat S61.

Po čemu se multipraktični telefon – Cat S61 izdvaja otkriva vam kompanija za prodaju i otkup telefona na Novom Beogradu, Maćoni.

 

multipraktični telefon - cat s61 (7)

 

Multipraktični telefon – Cat S61 je pravljen da traje

Multipraktični telefon – Cat S61, kao i top 5 mobilnih telefona, je predstavljen na Svetskom kongresu mobilne telefonije.

Iako na prvi pogled deluje robusno i teško, zapravo, ovaj mobilni telefon teži samo 250 grama a nežnije ivice donose elegantniju formu od prethodnika, Cat S60. Čvrsta konstrukcija osigurava držanje bez klizanja, pa je smanjen rizik od ispadanja uz ruku. Čak i ukoliko dođe do pada, neće se oštetiti.

Naime, multipraktični telefon – Cat S61 je ispunio MIL‑STD‑810G vojni standard, što znači da može da izdrži pad s visine od 1,8 metara bez oštećenja. Takođe, nosi oznaku IP68 koja označava da je vodootporan. Tako nećete morati da se pitate šta da radite ako vam telefon upadne u vodu, već možete čitav sat da ronite sa njim na dubini od 3 metra.

Najnoviji Cat telefon je otporan i na prašinu, visoke i niske temperature, a dodatnu zaštitu pruža Gorilla staklo pete generacije kojim je prekriven prostrani ekran dijagonale 5.2 inča.

multipraktični telefon - cat s61 (5)

Multipraktični telefon – Cat S61 ima najbolje performanse

Multipraktični telefon – Cat S61 pokreće Octacore Qualcomm Snapdragon 630 sa 4 GB RAM-a i mogućnošću memorijskog proširenja.

Baterija ima kapacitet 4500 mAH, pa možete bez prekida da ga koristite nekoliko dana, uz super brzo punjenje putem USB-C porta. A ekran može da se kontroliše i preko rukavica ili vlažnim prstima.

Pored standardnih funkcija, telefon ima senzor kvaliteta vazduha koji upozorava na visoke nivoe zagađenja vazduha u zatvorenom prostoru. Ujedno, obezbeđuje očitavanje vlage i trenutne temperature.

Multipraktični telefon – Cat S61 dolazi i sa meračem rastojanja. Pomoću njega možete odrediti rastojanje do 10 metara udaljenosti, izračunati površinu, prebaciti se sa metričkog na imperijalni sistem merenja i obrnuto. Svi podaci se memorišu, pa nećete morati da se vraćate na mesto merenja ako su vam potrebni novi proračuni.

Ono po čemu se ovaj telefon posebno izdvaja jeste integrisana FLIR termalna kamera koja ima izvesna poboljšanja. Pre svega softver pruža veći kontrast slike, skala temperatura koje se detektuju kreće se između ‑20 i 400 stepeni Celzijusovih, a umesto VGA rezolucije snimanje se obavlja u HD rezoluciji.

Ukoliko želite da kupite multipraktični telefon – Cat S61, posetite Maćoni telefone. Pored telefona,  osnovna delatnost firme je i prodaja i otkup tableta, kao i otkup smart satova.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button