Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Noviteti koji nas čekaju

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Noviteti koji nas čekaju
Noviteti koji nas čekaju

Svet mobilne tehnologije se iz dana u dan menja, a noviteti koji nas čekaju zaista deluju obećavajuće. S obzirom na sve to, nije ni čudo što vodeće kompanije daju sve od sebe kako bi i dalje ostali konkurentni na tržištu i privlačili korisnike. Šta sve možemo da očekujemo od najnovijih mobilnih telefona? Maćoni vam u ovom blogu donosi odgovor i otkriva vam trendove i novine koji su zavladali u 2019.

Noviteti koji nas čekaju  –  Novi iPhone telefoni

Pre samo nekoliko meseci, iPhone je najavio nova tri modela. Ali u svetu pametnih telefona, stvari se kreću veoma brzo, a informacije se šire istom brzinom. Uređaji su planirani godinama unapred pre nego što vide svetlo dana. Zato nije iznenađujuće da su glasine o novim iPhone-ima već u punoj snazi. U poslednje vreme, spekuliše se da će Apple telefoni svojim korisnicima ponuditi trio kamera na poleđini, a priča se i o tome da će prihvatiti napredne 3D kamere kompanije Sony kako bi omogućio kontrolu pokreta u igrama, sofisticiranu sposobnost skeniranja soba i još mnogo toga drugog.

S obzirom da su Apple uređaji spadaju u najpopularnije telefone, slične novine možemo očekivati i kada su drugi brendovi u pitanju. Nema sumnje da je iPhone uvek dobar izbor, ali nije jedini, pogotovo za one korisnike koji preferiraju Android operativni sistem. S obzirom da u poslednje vreme Huawei telefoni „uništavaju konkurenciju“, ostaje otvoreno pitanje šta će ovaj renomirani brend ponuditi svojim vernim korisnicima.

Noviteti koji nas čekaju huawei mate x

Noviteti koji nas čekaju  –  Huawei Mate X

Huawei je na Mobile World Congress-u u Barseloni najavio dolazak jednog izvanrednog modela, koji će doneti pravo osveženje i nesumnjivo zauzeti bitno mesto na tržištu. Naime, reč je o Huawei Mate X. Huawei Mate X ima jedan displej dimenzija 8 inča od ugla do ugla, koji dominira površinom uređaja na dosta drugačiji načinu u odnosu na Samsung Galaxy Fold. Takođe ima i jedan modul sa trostrukim kamerom, umesto niza kamera sa prednje i zadnje strane. Rezultat je sklopivi telefon koji, barem na prvi pogled, izgleda malo pametnije od svojih konkurenata sa stanovišta ergonomije i dizajna. Osim toga, tu je i 5G mreža, koja donosi ogromne prednosti kada je povezivanje u pitanju. Jedina mana ovog, na prvi pogled savršeno sklopivog telefona u 2019. godini jeste astronomski visoka cena. Koštaće oko 2200 eura, a dolazak ovog neverovatnog uređaja se očekuje na leto.

Povratak Motorola telefona?

Da li bi ikonički Motorola telefon mogao da se vrati? S obzirom na to da Motorola nije žurila oko najavljivanja uređaja tokom Mobile World Congress-a, a potom je odbacila sve glasine vezane za Razr u vreme lansiranja G7 serije, nismo baš sigurni kada će se ovaj telefon pojaviti. Priča se o tome da će biti pušten u ograničenoj seriji i a njegova cena će biti 1.500 dolara.

Noviteti koji nas čekaju

Maćoni – Pravo mesto za prodaju i otkup telefona

Prodavnica telefona u Beogradu ima sve što možete da poželite. Bilo da je u pitanju otkup telefona ili kupovina novog, tu smo da vam ponudimo najbolju uslugu po odličnoj ceni. Uvek smo u toku sa svim inovacijama i trendovima i zato kod nas možete naći najnovije modele najprestižnijih brendova.

Svratite u Maćoni i proverite zbog čega smo najbolji, a mi ćemo se potruditi da vam pružimo najkvalitetniju uslugu.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian