OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup A70 i A80 telefona

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Otkup A70 i A80 telefona
Otkup A70 i A80 telefona

Otkup A70 i A80 telefona donosi neverovatne mogućnosti.

Samsung odavno važi za lidera u svetu mobilne telefonije. Zahvaljujući svojim brzim inovacijama njegovi proizvodi se opravdano nalaze na listi top 5 mobilnih telefona. Međutim, poslednjih godina čuvenoj južnokorejskoj kompaniji približili su se kineski brendovi. Pa su na scenu stupili Huawei P30 Pro, Xiaomi Redmi 5 Plus i mnogi drugi.

Međutim, Samsung nikada ne staje u razvijanju novih tehnologija. Što potrvđuju i trendovi i novine u 2019. godini. Sigurno su svi željno čekali dolazak nove godine i lansiranje modela Samsung S10, kao i prvog savitljivog pametnog telefona – Galaxy Fold.

S obzirom da ove modele karakterišu visoke cene, kompanija Samsung je predstavila i nove telefone, koji su svima dostupni.

Otkup A70 i A80 telefona

 

Otkup A70 i A80 telefona prevazilazi srednju klasu

Moto kompanije Samsung za novu A seriju glasi: “Era of Live”. Čime je javnosti skrenuta pažnja na najkvalitetnije modele srednje klase do sada. Zapravo, ovi modeli su većim delom urađeni po ugledu na Samsungovu S seriju. Te garantuju brojne inovacije i najnaprednije funkcije po pristupačnoj ceni.

Otkup A70 i A80 telefona započeo je marta meseca kada je predstavljen Samsung A70. Da bi već narednog meseca stigla i novija verzija – Samsung A80.

Oba telefona imaju najveći ekran u celoj A seriji. U pitanju je Infinity-U beskonačni ekran od 6,7 inča, sa odnosom stranica 20:9. Ispod njega je smešten senzor za otisak prsta. Zahvaljujući ovakvom dizajnu omogućena je maksimalna upotreba ekrana od ivice do ivice. Samim tim i izuzetna preglednost. Dok elegantna i lagana forma telefona olakšava držanje u ruci. Posebni doživlja pruža Samsung A80 koji je ponovo u “igru” vratio slajder mehanizam.

Otkup A70 i A80 telefona se izdvaja i po novoj bateriji. Naime, model A70 donosi prvu bateriju od 4.500 mAh, koja podržava brzo punjenje od 25W. Ovu karakteristiku imaće još Galaxy S10 5G, koji tek treba da se pojavi u prodaji.

Za razliku od A70, Samsung A80 stiže sa baterijom od 3.700 mAh i, takođe, opcijom super-brzog punjenja na 25W. Iako je baterija nešto slabija, njena prednost se ogleda u posebnoj inteligenciji. Tako da pamti dnevnu rutinu korisnika i upotrebljene aplikacije. Na osnovu prikupljenih podataka vrši optimiziranje potrošnje energije telefona.

Da li su A70 i A80 telefoni za vas?

otkup a70 i a80 telefona

Pored ekonomičnosti i visokih perfomansi, mnogim korisnicima je bitno i kakve fotografije beleži telefon.

Samsung A70 ima unapređenu trostruku kameru od 32 MPx na prednjem i zadnjem objektivu. Treći tzv. dubinski objektiv ima opciju podešavanja dubine polja. Pa korisnik može fotografiju da izoštri pre, ali i nakon snimanja.

Sasvim nov utisak fotografisanja pruža Samsung A80. Upravo je ovo model sa prvom rotirajućom kamerom. Tačnije, sve tri kamere se automatski pojavljuju sa zadnje strane telefona i rotiraju prilikom izbora selfi režima. Na taj način ne gubi se kvalitet selfi snimka.

Glavna kamera telefona je 48 MP i pruža neviđene slike kako danju, tako i noću. Dubinska 3D kamera sa ToF senzorom ima Live Focus. On obezbeđuje da pozadina bude lepo zamućena kod portretnih fotografija. Dok ultraširoki objektiv obuhvata isti ugao kao i ljudsko oko.

Prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni ima široku ponudu najnovijih modela svetskih proizvođača. Pored prodaje, vršimo i otkup A70 i A80 telefona, kao i svih drugih novih, ali i starijih verzija.

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button