OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup CAT telefona – Najotporniji mobilni uređaji

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Otkup CAT telefona – Najotporniji mobilni uređaji
Otkup CAT telefona – Najotporniji mobilni uređaji

Otkup CAT telefona je jedinstvena prilika za odličnu zaradu.

Možda niste znali, ali CAT mobilni uređaji spadaju u najpopularnije telefone među ljudima kojima je potreban robustan uređaj za zahtevna okruženja.

Britanski proizvođač pametnih telefona „Bullitt Group“ stoji iza CAT serije telefona . On je postigao zavidan uspeh tako što je ciljao na specifičnu publiku i ponudio im uređaj koji služi njihovim potrebama.

Maćoni vam u ovom blogu otkriva zbog čega su ovi telefoni posebni i zbog čega je njihov otkup veoma tražena usluga u svetu mobilne tehnologije.

Otkup CAT telefona – Jer oni su idealni za ekstremne uslove

Otkup CAT telefona je veoma tražena usluga, jer postoje poslovi gde je najvažnije imati otporan mobilni uređaj.

Vecina nas verovatno nije zaposlena na radnim mestima gde svakodnevno podvrgavamo naše pametne telefone opasnim uslovima. Međutim, za ostale, od građevinskih radnika do onih koji prvi reaguju u vanrednim i opasnim situacijama, trajnost ima prioritet nad svim ostalim funkcijama. Upravo za takve ljude su dizajnirani moćni CAT telefoni.

Ukoliko vam je najbitnije da imate najinovativniji Android telefon, onda zaboravite na CAT mobilne uređaje. Oni neće ispuniti sva vaša očekivanja. Ovi pametni telefoni su pre svega za ljude koji rade u teškim uslovima i koji žele kompaktne i otporne uređaje koji će odoleti svim pritiscima spoljašnjeg okruženja.

otkup CAT telefona Maćoni telefoni 1

Zaista, CAT telefoni su najbolja moguća opcija ukoliko ne želite da razmišljate o polomljenom ekranu, habanju i oštećenju impresivnog dizajna koji odlikuje najnovije telefone. Ono što je na prvi pogled njihov nedostatak zapravo je ogromna prednost, jer su veoma otporni na padove i sve ostale rizike, što ih čini praktično „neuništivima“.

Otkup CAT telefona – Neverovatni CAT telefon S61

Ovaj model CAT telefona donosi neverovatne mogućnosti, koje oduševljavaju kupce širom sveta.

Zapanjujuća termalna kamera pokazuje veći kontrast slike i veći temperaturni opseg, koji se kreće od -21 do 400 stepeni Celzijusa. Kao i kod drugih robusnih telefona kompanije Caterpillar, model S61 ima oznaku IP68 za otpornost na prašinu i vodu.  Znači da telefon može preživeti i na dubini do tri metra vode na sat vremena. Aluminijumski okvir zadovoljava MIL-810G standard, što omogućava S61 da preživi pad od 6 stopa.

Telefon takođe poseduje laser koji meri stvari do 33 stope i Volatile Organic Compound (VOC) koji može da detektuje kvalitet vazduha svakih 30 sekundi.

Sa takvim hardverom, lako je zaboraviti da je CAT S61 pametni telefon. Što se tiče specifikacija, na raspolaganju vam je 5,2-inčni Full HD ekran. Njime možete upravljati i sa rukavicama ili mokrim rukama. Tu je i Snapdragon 630 procesor sa 4GB RAM memorije, 64GB ugrađene memorije i 16MP kamera zadnje strane. Sve ovo podržava baterija od 4,500mAh, koja telefonu obezbeđuje optimalne performanse u svakom trenutku.

S61 je definitivno za veoma odabranu grupu ljudi, ali zaista vredi, jer je jedan od najboljih CAT telefona koje možete kupiti.

Maćoni telefoni – Uvek u koraku sa inovacijama

Da li znate koji nas noviteti čekaju, i koji su trendovi i novine zavladale u ovoj godini? Ukoliko niste sigurni, svratite do nas. Maćoni je uvek tu da vam odgovori na sva pitanja vezana za mobilne telefone.

otkup CAT telefona Maćoni telefoni 2

Osim toga, kod nas ćete naći najveći izbor polovnih telefona na jednom mestu. Samsung, Huawei i iPhone su trenutno vodeći brendovi na tržištu, sa kojima nećete pogrešiti.

Pored otkupa telefona, vršimo i otkup pametnih satova. Dođite u Maćoni, i pronađite savršeno rešenje za vas, u skladu sa vašim budžetom.

 

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button