OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup mobilnih telefona u Beogradu

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Otkup mobilnih telefona u Beogradu
Otkup mobilnih telefona u Beogradu

Ako tražite najpovoljniji i najbolji otkup mobilnih telefona u Beogradu, Maćoni Telefoni je pravo mesto za vas. Mi nudimo otkup po realnoj tržišnoj ceni tako da ćete dobiti tačno ono što želite. Isplata se vrši na licu mesta u otvorenom tržnom centru, Proleterske Solidarnosti bb. Vršimo procenu stanja uređaja čim ga donesete i u skladu sa tim nudimo najpovoljniju moguću cenu. Procena se može izvršiti sedam dana u nedelji, a otkupljujemo i ispravne i neispravne uređaje, sa ili bez garancije. Maćoni telefoni će vam izaći u susret i pomoći vam da napravite pravi izbor.

Realna tržišna cena

Razlog zašto smo najbolji kada je u pitanju otkup mobilnih telefona u Beogradu je taj što uvek nudimo realnu tržišnu cenu. Na taj način znate da ćete dobiti maksimalnu moguću cenu za vaš uređaj, bez obzira da li imate garanciju ili ne. Sasvim smo sigurni da vam niko u Beogradu ne može dati bolju ponudu za vaš mobilni telefon.

Naravno, kako bismo osigurali fer odnos cene i kvaliteta, konstantno istražujemo tržište i pratimo oscilacije cena tokom vremena. Na taj način uvek znamo kakva je realna situacija i koliko povoljnu cenu možemo da vam ponudimo.

Isplata na licu mesta

Vrlo je bitno da znate da se svaka isplata vrši na licu mesta po prijemu uređaja i nakon stručne procene cene. Isplata se nikad ne odlaže za kasnije, tako da možete da računate na taj novac čim dođete. Samim tim, ako želite brzo i povoljno da se rešite svog iPhone-a ili Android telefona, jednostavno svratite do nas.

Pored klasičnih mobilnih telefona, mi smo uvek zainteresovani i za Smartwatch uređaje, tako da otkupljujemo i njih po najboljoj ceni. Kao što je to slučaj i kod ostalih uređaja, i za Smartwatch se isplata vrši odmah.

Zamena mobilnih uređaja

Međutim, šta ako ne želite samo da prodate vaš mobilni telefon već želite da ga zamenite sa nekim drugim modelom? Bez obzira da li želite da unapredite model koji već imate ili jednostavno želite neku promenu, Maćoni Telefoni vam opet izlaze u susret.

Pored otkupa mobilnih telefona i smartwatch uređaja, mi nudimo i zamenu mobilnih uređaja uz našu ili vašu doplatu. Ovo je, sasvim sigurno, najbolji način da unapredite vaš telefon i budete u toku sa novim tehnologijama.

Maćoni Telefoni – Otkup mobilnih telefona u Beogradu

Kako bismo vam izašli u susret kada god to želite, Maćoni Telefoni su vam na raspolaganju u otvorenom tržnom centru, sedam dana u nedelji. Svratite do nas, pokažite nam uređaj koji imate i budite sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu na tržištu. Otkup mobilnih telefona u Beogradu nikad nije bio jednostavniji i brži.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button