OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup najnovijih pametnih satova

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Otkup najnovijih pametnih satova
Otkup najnovijih pametnih satova

Otkup najnovijih pametnih satova je odlično rešenje, koje vam omogućava da zaradite.

Pametni satovi postali su sve popularniji, pa nije ni čudo što se stalno pojavljuju trendovi i novine, jer uvek treba ići u koraku sa tehnologijom.

Maćoni vam u ovom blogu otkriva koji su pametni satovi trenutno na ceni, i kojim proizvođačima kupci poklanjaju najviše poverenja.

Otkup najnovijih pametnih satova – Apple Watch Serija 4

Sa većim i impresivnijim ekranom nego ranije, pametnih satovi iz ove Apple serije su korak izvan svog prethodnika. Minimalistički dizajn koji izgleda veoma atraktivno, plus ažurirani softver, čine i potpunije iskustvo korišćenja.

Ova serija donosi toliko novih mogućnosti. Apple Watch S4 je fizički približno iste veličine kao i prethodni modeli, ali je ekran mnogo veći. Veća veličina svakako olakšava čitanje poruka, gledanje podataka ili interakciju sa drugima.

Apple Watch S4 nudi i obimnu specifikaciju. Lokacija zvučnika se pomerila i sada je 50% glasnija od prethodnih modela – dizajnirana da pomogne telefonskim pozivima, a mikrofon je takođe premešten.

Za napajanje svih ovih novih funkcija, sat dobiva pojačanje procesora. Nazvan S4, to je 64-bitni dual core procesor koji obećava dvostruke performanse prethodnih modela. Baš kao i iPhone XS i XS Max, ovo poboljšanje brzine je u tome da osigurava da je sat sposoban da radi stvari u budućnosti bez obzira na to što programeri aplikacija i Apple kreiraju.

Uz veći ekran, više senzora, ali i manju bateriju nego ranije, očekivalo bi se da će Watch S4 biti lošiji u smislu dugovečnosti. Međutim, to nije tačno, jer iako manji model ima manju bateriju, ona se pokazuje kao izuzetno pouzdana, tokom čitavog dana.

Otkup najnovijih pametnih satova – Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch je Samsungov najefikasniji pametni sat, koji odlikuje čak četvorodnevno trajanje baterije. Takođe, više je fokusiran na fitnes zahvaljujući dodatnim senzorima i obnovljenoj aplikaciji Samsung Health. Sve ovo je upakovano u sofisticirani kružni srebrno-crni smartvatch koji ima rotirajući okvir za jednostavnu navigaciju po meniju. Nema sumnje da je ovo najbolja stvar za verne fanove ovog popularnog brenda.

Samsung Galaxy Watch ima neke prednosti u odnosu na Apple Watch S4. Počnimo od onoga što je bolje. Galaxy Watch izgleda kao vrhunski ručni sat, sa kružnim kućištem od nerđajućeg čelika i ukrasnim okvirom. Elegantan je i funkcionalan jer, kao i prethodni Gear S3, okvir se okreće da bi prešao preko različitih menija na ekranu.

1,3-inčni Super AMOLED ekran (1,2-inčni na 42-milimetarskom satu) je svetao i obojen bojama, kao što smo očekivali od Samsungovih zvezdanih prikaza tehnologija. Lako je videti sve, čak i tokom rada na otvorenom, zahvaljujući prilagodljivim podešavanjima osvetljenja. Njegova pametna upotreba crne boje, posebno u pozadini, koristi manje piksela na rezoluciji 320 x 320. Jedina mana je da se ekran sporo ažurira kada se probudi. To je kao da bukvalno budite sat iz sna i potrebno je malo vremena da se „osvesti“.

Otkup najnovijih pametnih satova – Suunto 9

Suuntovi satovi su napravljeni od materijala otpornih na bombe, sa nizom karakteristika koje mogu da podnesu skoro sve. Suunto 9 je najnoviji od kompanije – to je robusni GPS sportski sat kog odlikuje neverovatno trajanje baterije, uz neuporedive GPS performanse. To je revolucionarni sat za atlete i druge sportiste izdržljivosti. Zašto? Maćoni vam otkriva u nastavku.

otkup najnovijih pametnih satova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj neverovatan sat podržava do 80 različitih aktivnosti, uključujući jogu, jedrenje i sve što je između. Meni je uredno organizovan u uži izbor do 20 omiljenih aktivnosti koje možete dodati koristeći Suunto Movescount softver. Ove aktivnosti možete da prilagodite tako što ćete podesiti podatke o vežbanju na ekranu, promeniti način na koji se podaci snimaju tokom vežbi i prebacivati funkcije da biste ili prikupili što je više moguće podataka ili optimizovali vek baterije.

Zahvaljujući FusedTrack-u, uzbudljivom sistemu praćenja koji kombinuje različite informacije, Suunto 9 se širi izvan hard-core podataka i obuhvata mekšu stranu praćenja fitnesa, što je idealno za sve one kojima ovo nije samo fizička aktivnost, nego strast u kojoj zaista uživaju.

Maćoni – Pravo mesto za vas

Maćoni je uvek tu da vas uvede u svet najpopularnijih mobilnih telefona, ali i pametnih satova, i da vam pomogne da donesete najbolju moguću odluku. Bilo da je u pitanju prodaja ili otkup, uvek vam stojimo na raspolaganju, a vršimo i zamene ekrana na telefonima.

Posetite Maćoni i uverite se u kvalitet naših usluga, jer smo mi tu zbog vas.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button