Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup najnovijih telefona

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Otkup najnovijih telefona
Otkup najnovijih telefona

Otkup najnovijih telefona je jedna od najčešćih usluga u našoj prodavnici.

S obzirom da se svet mobilne tehnologije menja iz dana u dan, u današnje vreme telefoni se mnogo češće menjaju u odnosu na ranije. Ovo nekada može biti pravi izazov za korisnike. Bilo da želite da nabavite najnoviji model vašeg omiljenog brenda, ili da jednostavno promenite sadašnji mobilni uređaj, često se dovedete u situaciju da ne znate šta biste sa telefonom koji već imate.

Maćoni ima rešenje! Posetite nas, i saznajte sve o otkupu telefona i pametnih satova.

Otkup najnovijih telefona je idealna opcija

Postoji više razloga zbog kojih je otkup najnovijih telefona veoma tražena usluga.

S obzirom na broj novih pametnih telefona koji svake godine izlaze na tržište, potrebe za nadogradnjom su velike. Istraživanja pokazuju da je prošle godine prodato oko 1,5 milijardi pametnih telefona. Dakle, pitanje šta da radite sa svojim starim mobilnim uređajem je važno.

Otkup najnovijih telefona otkup telefona

Tempo napredovanja u industriji telefona je notorno brz, ohrabrujući mnoge kompanije da svake godine izbacuju mobilne uređaje u korist najnovijih modela. Ubrzavajući ciklus potrošnje brine naučnike iz oblasti zaštite životne sredine, posebno ako se uzme u obzir da se 80 odsto odbačene elektronike ne reciklira.

Mnogi od nas prodaju svoje stare pametne telefone ili trguju njima kako bi dobili novac za sledeću kupovinu. Milioni uređaja ostaju zaboravljeni, skupljaju prašinu, a sve to dovodi do pada njihove realne vrednosti.

Međutim, postoji bolje rešenje. Prodaja telefona kod nas vam omogućava da zaradite. Ovo je savršen način da spojite lepo i korisno. Možete izabrati neki mobilni uređaj iz naše bogate ponude, uz vašu ili našu doplatu.

Otkup najpopularnijih telefona kod nas

Trenutno su Huawei telefoni veoma na ceni, i sa punim pravom se kaže da „uništavaju konkurenciju„.  Osim toga, Samsung i Apple mobilni uređaji su veoma traženi, pa ove tri kompanije spadaju u vodeće proizvođače na tržištu. U zavisnosti od toga da li im više odgovara Android OS ili iOS, korisnici širom sveta se opredeljuju za ove brendove.

Međutim, šta uraditi kada vaš telefon više ne može da podrži najnovije aplikacije koje su vam potrebne? Mnogi ljudi se tada odlučuju da nabave novi mobilni uređaj. Pravo mesto za vašu kupovinu jeste Maćoni, jer ćete kod nas uvek naći najpopularnije telefone.

Otkup najnovijih telefona otkup telefona

Osim toga, imamo najveći izbor polovnih telefona, i to po veoma konkurentnoj ceni!

Kada treba da se rešite starog telefona? Nije uvek lako dati odgovor na ovo pitanje. Iako je prosečni životni vek većine pametnih telefona na tržištu danas nešto više od 2 godine, često umeju da potraju dosta duže. Neki od znakova koji ukazuju da je vreme za zamenu su kratko trajanje baterije, nasumično isključivanje i restartovanje, polomljeni ekran, malo memorije…

S druge strane, ukoliko ste našli model telefona koji više odgovara vašim potrebama, uvek je pravo vreme za otkup starog mobilnog uređaja, jer će vam to doneti dodatni novac.

Maćoni je vaš najbolji izbor, jer ćemo vam pomoći da dobijete najbolju moguću cenu za vaš mobilni uređaj. Na licu mesta ćemo izvršiti besplatnu procenu. Nakon procene ćemo reći koliko vaš telefon vredi, i ukoliko vam to odgovara, odmah dobijate novac. Ovo je najbolja ponuda, jer nam je vaše zadovoljstvo uvek na prvom mestu.

Posetite našu prodavnicu telefona u Beogradu, i saznajte sve o novitetima koji nas čekaju u svetu mobilne tehnologije!

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian