Tošin Bunar 188 , 1 sprat lokal 21, Novi Beograd
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup polovnih telefona: ovako zarađujete više!

Otkup mobilnih telefona > Blog > Phone > Otkup polovnih telefona: ovako zarađujete više!
Otkup polovnih telefona: ovako zarađujete više!

Smartfon tehnologija svakog dana napreduje velikom brzinom. Novi modeli telefona sa sve jačim operativnim sistemom, sve boljim kamerama i sve većim brojem poslova koje mogu da završe redovno pune police u radnjama. Uz savremenu tehnologiju ide i vrhunski dizajn, pa je nov mobilni telefon poželjan koliko i potreban. Otkup polovnih telefona deluje kao logičan izbor: model verovatno nije toliko zastareo, a cena je manja nego za novi!

otkup polovnih telefona

Dobar mobilni telefon može da uradi mnogo toga za vas. Kada štedite za novi telefon iz snova, ne treba zanemariti ni ovaj koji već imate, i sa koga verovatno i čitate ovaj blog! Nastavite sa čitanjem i saznaćete kako da za otkup polovnih telefona postignete dobru cenu i tako uštedite novac i skratite čekanje do nabavke novog.

Istražite trenutnu situaciju: koliko košta polovni telefon?

Prodaja i otkup polovnih mobilnih telefona odvijaju se velikim delom preko Interneta, manje – više stihijski; u pitanju su različiti sajtovi za prodaju polovne robe, među kojima su i polovni telefoni raznih proizvođača, a tu su i specijalizovani sajtovi za otkup, razmenu i prodaju mobilnih telefona.

Uz pomoć kratkog istraživanja cena možete utvrditi za koliko novca možete prodati svoj stari mobilni telefon:

 • na zvaničnom sajtu proizvođača pogledajte koliko košta nov, nekorišćen model telefona koji želite da prodate, radi orijentacije;
 • pogledajte koliko vaš model telefona košta kod domaćih mobilnih operatera;
 • na pomenutim sajtovima za prodaju polovne robe (i specifično telefona) pogledajte kako se kreću cene istih ili što sličnijih polovnih modela.

Na ovaj način, steći ćete steći okvirnu sliku o tome koliko novca za otkup polovnih telefona možete dobiti. Ovom prilikom treba zaviriti i u oglase, takođe čest izbor pri kupovini polovne tehnike. Ovde nekada možete naći i izvršiti otkup novih mobilnih telefona po povoljnijoj ceni!

Cena, naravno, zavisi pre svega od stanja samog telefona – gledaju se:

 • starost telefona;
 • kompatibilnost sa najnovijim verzijama popularnih aplikacija za telefone;
 • očuvanost (da li su i u kojoj meri prisutna fizička oštećenja poput ogrebotina na ekranu i iskrzanih ćoškova);
 • popularnost mobilnog telefona.

Ako vas zanima otkup polovnih telefona po dobroj ceni, posetite nas u radnji i na licu mesta ćete dobiti procenu stanja: Maćoni telefoni daju vam realnu tržišnu cenu za vaše polovne mobilne telefone i druge uređaje sa smart tehnologijom. Od procene do isplate za svega nekoliko minuta!

Dobar oglas za otkup polovnih telefona – ono što je odlučujuće!

Kada je u pitanju prodaja polovnih telefona Beograd je veliko tržište, i svaki sajt gde se vrši prodaja i otkup polovnih  telefona pun je najrazličitijih modela.

Kako bi vas kupci razmotrili, postarajte se da vaš polovni telefon i oprema koja ide uz njega izgleda što bolje:

 • obrišite magičnom krpom sve fleke i masne otiske;
 • štapićem za uši detaljno očistite prljavštinu koja se nakupila oko kamere i dugmića;
 • napravite kvalitetne fotografije telefona s dobrim osvetljenjem, na jednostavnoj, jednobojnoj pozadini – najbolje beloj;
 • neka opis bude iskren, jednostavan i pismen, a specifikacije detaljno nabrojane, kako biste ulivali poverenje potencijalnim kupcima i informisali ih o svemu dobrom što mogu dobiti za cenu manju nego u slučaju kupovine novog telefona.

otkup polovnih telefona iphone

Sakupite svu dodatnu opremu

Ako prelazite na korišćenje najnovijeg modela mobilnog telefona, sva je prilika da vam oprema za stari telefon više nije potrebna. Može da se desi da ima drugačiji ulaz za punjač ili slušalice – ili su gedžeti koje ste dobili uz novi telefon neuporedivo bolji, a vi ne želite da gomilate kablove i sitnice koje pune fioke i samo prave nered, jer ih više i ne koristite.

Funkcionalne slušalice, dobra maska za telefon i punjač (naročito sa dugačkim kablom) dodaci su koji mnogo vrede kada želite da prodate svoj polovni telefon – pridružite ga kao poklon uz kupovinu, ili iskoristite da zaradite malo više pri prodaji telefona.

Otkup polovnih telefona – Maćoni telefoni rade za vas!

Maćoni telefoni nude vam optimalnu cenu za otkup polovnih telefona u Beogradu. Sa ili bez garancije, u kakvom god stanju da se nalazi, možete ga na osnovu naše procene prodati, ili zameniti za telefon u istom cenovnom rangu.

Pored otkupa i zamene mobilnih telefona, vršimo i otkup tablet uređaja i pametnih satova.

Kontaktirajte nas radi dogovora ili posetite našu radnju na Novom Beogradu, i odgovorićemo na sva vaša pitanja i nedoumice!

Call Now Button