OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup tableta – idealno rešenje za stari tablet!

Otkup mobilnih telefona > Blog > Tablet > Otkup tableta – idealno rešenje za stari tablet!
Otkup tableta – idealno rešenje za stari tablet!

Kada Vam je stari dosadio, ili više ne radi dobro kao ranije, jedna od opcija je i otkup tableta.

Tableti su do skoro bili pravi hit među zagriženim korisnicima pametne tehnologije. Pregledni, prostrani ekrani idealni su za igrice, mejlove i pregled fotografija. Kada tome dodamo veliku memoriju i prijemčive ekrane osetljive na dodir, imamo zaista sjajan, moderan gedžet.

Ipak – mobilni telefoni su znatno uznapredovali od vremena kada su tableti bili popularni. Ekrani su porasli, ali su i dalje manji i praktičniji za nošenje sa sobom. Imaju znatno više funkcija, i za većinu korisnika komotno odmenjuju čak i računare i lap – topove. Zato ne treba da vas čudi što Vaš tablet sada skuplja prašinu – a idealno rešenje je pronaći dobar način za otkupljivanje tablet uređaja.

Umesto da vaš stari tablet stoji u nekoj fioci ili da pravi lom na stolu, bolje je da izvučete bar neku korist od njega. Iako ga dugo niste upalili niti napunili, on vam još jednom može biti od pomoći. Otkup tableta može vam doneti neočekivani dobitak: izvesnu sumu novca, u zavisnosti od toga u kakvom je stanju. Dobar tablet možete solidno naplatiti, a taj novac upotrebiti u mnogo pametnije svrhe!

Otkup tablet uređaja

Da ne zaboravite – zaštitite svoje podatke za otkup tableta!

Pre nego što izvršite otkup tableta koji vam više nije potreban za korišćenje, ne zaboravite da ga potpuno očistite! To podrazumeva brisanje sledećih stvari iz njega:

 • fotografije (možete ih prebaciti na neki cloud);
 • kontakte (ako ste ih čuvali u tabletu);
 • beleške;
 • fajlove iz Downloads foldera;
 • kompletnu keš memoriju.

Pored brisanja podataka, treba i da se izlogujete sa svih društvenih mreža, i ostalih naloga, a na kraju uradite i potpuni reset uređaja. Vraćanje na fabrička podešavanja će obrisati ostatak poverljivih podataka iz vašeg tableta, tako da je spreman za otkup!

Svratite kod nas na Novi Beograd radi realne procene (ili nas kontaktirajte) i izvršite otkup tableta po odličnoj ceni! Vršimo i otkup neispravnih tableta, pa ne morate brinuti o stanju u kome se vaš uređaj nalazi.

Comments

 1. Marina

  Dobro vece ja bih prodala Acer tablet polovan u odlicnom stanju,bez oštećenja…da li ste zainteresovani?pozz,Marina

 2. Goran

  Dobro veče, ja bih prodao Huawei M5, uzet pre 7 meseci u telenoru, 3GB RAM, bez tragova korišćenja, kao nov, upaljen par puta.

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button