OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup telefona Beograd – Maćoni telefoni

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Otkup telefona Beograd – Maćoni telefoni
Otkup telefona Beograd – Maćoni telefoni

Otkup telefona Beograd – Maćoni pruža brojne prednosti.

Mobilni telefoni postali su sastavni deo našeg života. Zapravo, bez njih više ne možemo da zamislimo ne samo svoje slobodno vreme, već i poslovanje. Jer, zahvaljujući njima u svakom trenutku možemo da odgovorimo na poziv saradnika i klijenta, kao i da proverimo bitne e-mailove.

Revolucija korišćenja mobilnih uređaja doživela je pravi bum poslednje decenije sa razvojem tzv. pametnih telefona. Pa mnogi, danas, koriste više od jednog mobilnog telefona, dok je gotovo nemoguća misija pronaći osobu koja nema nijedan.

Brz napredak tehnike u ovoj oblasti doneo je i brzu smenu postojećih modela, pa u želji da isprate najnovije trendove, ljudi često menjaju svoje mobilne uređaje. A da nekorišćeni modeli ne bi, bez razloga, zauzimali mesto u fioci tu je otkup telefona Beograd – Maćoni.

Faktori koji utiču na otkup telefona Beograd

Otkup mobilnih telefona u Beogradu zavisi, pre svega, od modela.

Otkup telefona Beograd

Prema brojnim istraživanjama najtraženiji je otkup polovnih telefona marke Samsung, iPhone i Huawei. I to uređaji koji su proizvedeni u poslednje dve godine.

Oni se vode kao mobilni telefoni kojima je istekla garancija, a ne kao zasterali uređaji. Što znači da je sledeća stavka koja utiče na otkup telefona starost, a ujedno i njegova očuvanost.

Svakako su više na ceni telefoni koji nisu izgrebani. Upravo zbog toga stručnjaci savetuju da odmah nakon kupovine svog novog “ljubimca” zaštitite maskom i folijom.

Onda kada odlučite da ga prodate on će biti u perfektnom stanju. Samim tim će i njegova prodajna vrednost biti viša.

Pored navedenih uslova, prilikom otkupa razmatra se i ponuđena oprema. Najbolju ponudu ćete dobiti ukoliko ste sačuvali originalno pakovanje na kome je naveden IMEI broj koji se poklapa sa onim u telefonu, kao i originalni punjač i slušalice. To pruža garanciju novom kupcu da je telefon očuvan, tj. da nije “pretrpeo” veće kvarove i zamenu delova.

Otkup telefona Beograd – Maćoni obuhvata i potpuno nove modele

Otkup telefona nije isključivo vezan za polovne modele.

Naime, nije redak slučaj da ste uzeli telefon kod operatera sa paketom, a da vam on uopšte ne treba ili ste, pak, mobilni telefon dobili poklon. Ako vam se model ne dopada dovoljno da biste ga koristili možete ga prodati.

Imajte u vidu da otkup novih telefona podrazumeva da oni nisu uopšte otvarani. Niti isprobavani kako rade. U tom slučaju se tretiraju kao polovni, čime je snižena njihova vrednost.

Otkup telefona Beograd

Da biste uređaj prodali kao nov potrebno je da bude u originalnom pakovanju sa fabričkom folijom na ekranu i propratna oprema ne sme biti otpakovana. A preporučljivo je da imate i fiskalni račun i garantni list sa datumom, pečatom i potpisom prodavca. Jedino na taj način je važeća garancija.

Provereni otkup telefona

Mobilni telefon možete prodati na više načina. Brojni magazini i sajtovi su specijalizovani za takvo oglašavanje.

Međutim, čitav postupak zahteva vremena, a i pojava pravog kupca, nekad, može da potraje. Što je naročito nepovoljno ako vam je novac hitno potreban.

Otkup telefona Beograd

Zato je najbolje da izaberete otkup telefona Beograd – Maćoni. Dovoljno je da nas kontaktirate, kako biste dobili besplatnu procenu. Ukoliko vam odgovara ponuđeni iznos, novac možete odmah dobiti.

Call Now Button