OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup telefona na Novom Beogradu – Maćoni telefoni

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Otkup telefona na Novom Beogradu – Maćoni telefoni
Otkup telefona na Novom Beogradu – Maćoni telefoni

Otkup telefona na Novom Beogradu doneće vam zaradu.

Brz način života ne možemo da zamislimo bez uređaja koji nam olakšavaju poslovanje. Glavni su, svakako, mobilni telefoni. Zahvaljujući njima možemo da odgovorimo na svaki poziv, bez obzira gde se nalazimo. Takođe, možemo da proverimo mailove i kada nismo u kancelariji, a na hitne i odmah da odgovorimo.

Stalno napredovanje tehnike donosi nam gotovo svakog meseca novitete u svetu mobilnih telefona. Time je i povećana prodaja novih modela. Međutim, postavlja se pitanja šta uraditi sa starim, koji nam više ne treba. Odgovor nudi otkup telefona na Novom Beogradu.

Zašto je otkup telefona Beograd najbolje rešenje otkrivaju vam Maćoni telefoni.

Otkup telefona na Novom Beogradu – istorija nastanka

Davne 1917. godine finski izumitelj Eric Tigerstedt je izneo ideju za preklopni telefon džepne veličine sa vrlo tankim mikrofonom. Ona je počela da se razvija posle Drugog svetskog rata.

Međutim, tek 1973. godine John F. Mitchell i Martin Cooper su predstavili prvi mobilni telefon. On je težio oko 2 kg i bio je veoma skup – koštao oko 4.000 dolara. S obzirom da je na njemu moglo da se razgovara najviše sat vremena, a zatim je bilo potrebno 10 sati da se napuni, naučnici su nastojali da naprave model sa jačom baterijom. Tako je nastala Nokia Mobira Talkman koja je omogućavala razgovore nekoliko sati, ali je težila preko 5 kg.

Zbog toga se 1989. godine u prodaji našla Motorola MicroTAC 9800X. Ovo je prvi telefon izuzetno malih dimenzija koji je mogao da stane u džep. Što je izazvalo veliko oduševljenje ljudi širom sveta.

Razvoj digitalne 2G tehnologije 1994. godine, a zatim i 3G dovelo je do sve većeg napretka u proizvodnji mobilnih telefona. Novi modeli sa neverovatnim funkcijama preplavili su svako tržište, uključujući i našu zemlju. Samim tim je otkup telefona na Novom Beogradu postao neizostavni deo mobilnog sveta kod nas.

Najbolji otkup telefona na Novom Beogradu

U početku mogli ste da kupite samo novi mobilni telefon i to kod operatera. Tom prilikom ste potpisivali dvogodišnji ugovor koji, dugoročno posmatrano, nije bio isplativ.

Otkup telefona na Novom Beogradu

Vremenom kupovina se proširila i na oglase na internetu. Naime, postoje razni sajtovi i fb stranice za prodaju. Međutim, nabavka na ovaj način je veoma rizična. Nikada niste sigurni da li ćete zaista dobiti poručeni proizvod, kao i da li će on biti u stanju kakav je naveden u opisu.

Najsigurniji način da kupite telefon jeste preko preduzeća koje vrše otkup.

U pitanju su radnje čije je poslovanje zakonski regulisano, pa vam jedino one nude pravu garanciju za polovne telefone. Pored korišćenih, one vrše i otkup novih telefona, tako da možete željeni telefon da dobijete po znatno nižoj ceni u odnosu na poslovnice mobilnih operatera.

Otkup telefona na Novom Beogradu Maćoni – prednosti

Otkup mobilnih telefona u Beogradu – Maćoni pruža prednosti ne samo kupcima, već i osobama koje prodaju svoje uređaje.

Ovim putem dobićete najbolju otkupnu cenu za svoj telefon. Naravno, najviši iznos imaju nekorišćeni, neotpakovani telefoni. Zatim slede dobro očuvani telefoni koji su stari do 2 godine, ali su i dalje traženi. Dok je najnižni iznos za otkup neispravnih mobilnih i tablet uređaja.

Otkup telefona na Novom Beogradu

Takođe, ova prodaja omogućuje brzu zaradu, jer se isplata vrši odmah, nakon procene.

Ukoliko ste rešili da prodate svoj mobilni telefon, posetite Maćoni telefone. Pored telefona oni vrše i otkup smart satova.

 

Comments

  1. Sasa

    Prodao bi Ajfon Aple 7 . Crne boje je. Max je ocuvan,displej mu je citav nije polomljen,pre dva meseca sam imao problema sa punjenjem. Pre 2 3 Nedelje je prestao da radi tj puni. Punjac radi kabal takodje predpostavljam da je neki sitni kvar kod one dole rupe u koju se gura kabal. Pre toga nikakvih problema nisam immao.

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button