OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup telefona u Beogradu

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Otkup telefona u Beogradu
Otkup telefona u Beogradu

Otkup telefona u Beogradu obezbeđuje vam dodatnu zaradu.

Mobilni telefoni su postali nezamenjivi deo savremenog doba. Znajući da možemo u svakom trenutku da se javimo bližnjima kako ne bi brinuli ili da hitno pošaljemo poruku klijentu dok smo van kancelarije čini brz tempo života lakšim.

Međutim, mobilni telefoni pružaju mnogo više od poziva i slanja poruka. Njihove pametne verzije pružaju savršeni spoj kompjutera, foto aparata vrhunskih perfomansi i brzih gaming konzola.

Zapravo, nema industrije koja se ne razvija tolikom brzom kao proizvodnja mobilnih telefona. Svake godine vodeće kompanije nas obraduju najsavremenijim modelima, koji donose nove performanse, dok su već postojeće poboljšane.

Upravo zbog neverovatnih mogućnosti, otkup telefona u Beogradu vam omogućuje da prodate stari, kada nabavite novi model.

Otkup telefona u Beogradu obuhvata i modele koji ne rade

Otkup telefona 2019. godine ne odnosi se samo na uređaje koji su zastareli, već i na polomljene mobilne.

Iako novi modeli dolaze sa visokom IP oznakom za otpornost na prašinu i vlagu, veoma su osetljivi na podove. Dovoljan je trenutak nepažnje pa da se vaš telefon nađe na zemlji sa polomljenjim ekranom ili oštećenim ivicama.

Takva popravka je obično skupa, a ponekad može da nadmaši i njegovu trenutnu tržišnu vrednost. Kako je neisplativo ulagati u stari telefon, najbolje rešenje je otkup telefona u Beogradu. Na taj način ne samo da ćete se osloboditi telefona koji ne radi, već ćete nadoknaditi deo gubitka.

U ovom slučaju otkup polovnih telefona je umanjen zbog nastalog kvara. Nakon provere stanja i utvrđivanja stepena oštećenja dobićete najbolju cenu za njega. Imajte u vidu da najviše iznose dobijaju uređaji do dve godine starosti. A to su, pre svega, iPhone, Samsung i Huawei modeli koji spadaju top 5 mobilnih telefona. Oni su, ujedno, i najtraženiji, bez obzira na neispravnost.

otkup telefona u Beogradu 1

Otkup telefona u Beogradu podrazumeva i mobilne aparate domaćih operatera

Nije redak slučaj da ste kupili telefon na ugovor kod svog operatera, ali ste pre isteka roka rešili da nabavite novi.

S obzirom da drugi uređaj ne možete da kupite na ugovor, najlakša opcija je otkup telefona u Beogradu. Nakon određivanja cene za svoj stari telefon možete izvršiti i zamenu za novi, tj. možete razliku u iznosu da dodate i odmah da kupite mobilni koji želite.

Otkup mobilnih telefona sa mreže vrednuje se više ukoliko imate kompletnu opremu – originalno pakovanje na kome je IMEI broj koji se poklapa sa onim u telefonu, kao i originalni punjač i slušalice.

Otkup telefona u Beogradu – najpovoljnija ponuda i sigurna isplata

Najbolji otkup mobilnih telefona u Beogradu nudi vam Maćoni. Dugogodišnje iskustvo i praćenje svetskih trendova u prodaji dokaz su našeg kvaliteta, što potvrđuju i brojni zadovoljni klijenti.

Naš stručni tim izvršiće realnu procenu vašeg telefona, a ako vam odgovara ponuđena cena, dobićete novac odmah, na licu mesta. Za sva pitanja i konsultacije vezane za mobilne telefone možete nas kontaktirati ili posetiti lično svih 7 dana u nedelji.

Dođite i uverite se sami u kvalitet naših usluga.

Comments

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button