OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Otkup telefona uz preporuke za zaštitu od Covid-19

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Otkup telefona uz preporuke za zaštitu od Covid-19
Otkup telefona uz preporuke za zaštitu od Covid-19

Otkup telefona uz zaštitu od Covid-19 su neophodne kako bi se sačuvalo zdravlje, ali i poslovanje.

Iako se čovek u modernom dobu suočio sa epidemijama ebole i zike, korona virus je izazvao takvu pandemiju kakva nije vladala svetom više od 100 godina.

Sve je počelo poslednjeg dana 2019. godine kada je, do tada, nepoznata bolest otkrivena u kineskom gradu Vuhanu. Odatle se neverovatnom brzinom raširila na sve krajeve planete, ostavljajući za sobom milione obolelih, ali i mrtvih. Zbog toga su mnoge zemlje, uključujući i našu, morale da donesu mere zaštite.

Upravo su one izmenila svakodnevnu rutinu i način poslovanja. Ne čudi što stručnjaci naglašavaju da korona virus nije samo zdravstveni, već i ekonomski problem.

Kako izgleda otkup telefona uz zaštitu od Covid-19 otkriva vam u ovom blogu prodavnica telefona Maćoni.

Da li je Covid-19 uticao na otkup telefona?

S obzirom da su marta meseca u našoj zemlji bili na snazi karantin i policijski čas, celokupna privreda je stala. To se odrazilo i na tržište mobilnih telefona.

Međutim, po završetku ovog perioda otkup i prodaja polovnih telefona Beograd vratili su se na stari nivo. Da bi u drugoj polovini godine počeli da beleže rast. Tome su, pre svega, doprineli brojni noviteti u 2020. godini, kao što su Samsung Galaxy Note 20 i iPhone 12. Čak je i čuveni kineski proizvođač sa svojim Huawei P40 Pro probudio veliko interesovanje, bez obzira što je iz ove zemlje započela pandemija.

Otkup telefona uz zaštitu od Covid-19

Zapravo, istraživanja su pokazala da upotreba pametnih telefona doživljava više nivoe nego obično. Samim tim raste i njihov otkup, kako bi kupci mogli da nabave novi željeni model. Naravno, sve uz poštovanje preventivnih mera.

Šta obuhvata otkup telefona uz zaštitu od Covid-19?

Za razliku od drugih bolesti, korona virus je pokazao izuzetnu otpornost. U najvećoj meri se prenosi kapljičnim putem, tj. kašljem i kijanjem. Najnovija studija je pokazala da prilikom kašljanja kapljice mogu da dostignu udaljenost i do 6 metara, a kijanjem čak do 8 metara. Zato je prva naložena mera zaštite držanje 2 metra rastojanja u odnosu na druge i nošenje zaštitnih maski.

Nažalost, to nije dovoljna prevencija. Dodatni problem jeste što se virus dugo zadržava u vazduhu, ali i na različitim površinama. Kako prilikom otkupa telefona rukama dodirujemo mnoge modele, one su najkontamirani deo tela. Veoma je važno i nošenje zaštitnih rukavica ili upotreba sredstava za suvo pranje ruku.

Najbolji otkup telefona uz zaštitu od Covid-19

Prodavnica telefona Maćoni ima dugodišnje iskustvo u prodaji i otkupu mobilnih telefona. Prateći svetske trendove stalno obogaćuje svoj asortiman. Među prvima može kupcima u Srbiji da ponudi najnovije modele.

Otkup telefona uz zaštitu od Covid-19

Svakako, briga za klijente je na prvom mestu. Poslovanje se u ovoj prodavnici odvija uz poštovanje svih propisanih mera. Ne samo da je obavezno nošenje maski i rukavica, već se vrši stalna dezinfekcija uređaja alkoholom. Tako da možete bez brige kod nas svoj stari telefon da zamenite novim.

Оставите одговор

Call Now Button