OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Poređenje Samsung A71 i A70

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Poređenje Samsung A71 i A70
Poređenje Samsung A71 i A70

Poređenje Samsung A71 i A70 olakšaće vam izbor mobilnog telefona.

Savremeno doba karakteriše velika ekspanzija tehnike i tehnologije. Glavno mesto među njima zauzima proizvodnja mobilnih telefona, gde je vodeća uloga pripala brendu Samsung. Što dokazuju i statistički podaci.

Prema najnovijim istraživanjima čuvena multinacionalna kompanija ostvaruje 18,9 odsto ukupne godišnje prodaje mobilnih telefona. Ukoliko se ovome doda i činjenica da je reč o lideru u dizajnu ne čudi što se njegovi modeli svake godine nađu u top 5 mobilnih telefona. Samim tim opravdano raste interesovanje za nove modele južnokorejanskog proizvođača.

Kao što smo navikli Samsung nas iznova oduševljava svojim novitetima. Tako je nakon prvog savitljivog pametnog telefona, Galaxy Fold na red došao najmoćniji uređaj – Samsung 20, kao i ništa manje važna srednja klasa sa verzijom A51 i A71.

Ukoliko ste rešili da kupite novi mobilni, prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni daje vam poređenje Samsung A71 i A70.

Poređenje Samsung A71 i A70 – U kolikoj meri se spoljašnji izgled razlikuje?

Samsung Galaxy A serija započela je sa modelom Galaxy Alpha. Ovaj telefon je predstavljen 2014. godine na IFA sajmu u Berlinu. Već tada je privukao pažnju svojim perfomansama i cenom, potisnuvši u drugi plan pristupačnu Galaxy J seriju. Time je poznati brend pokazao da nije fokusiran samo na proizvodnju skupih uređaja. Već zna da stvori savršen telefon koji je svima dostupan.

S obzirom da je A klasa naišla na dobar odziv na tržištu, razvoj novih modela je nastavljen. Pa je ove godine A70 dobio “osveženu” verziju. Da bi se uvidele prednosti novog modela, neophodno je izvršiti poređenje Samsung A71 i A70.

Polazeći od spoljnih karakteristika može se primetiti da je zadržan način izrade. Kao prethodni, Samsung A71 napravljen je od kombinacije stakla i plastike i dolazi sa istim dimenzijama. Odnosno, dugačak 16,36 cm, širok 7,6 cm i ima dijagonalu od 6,7 inča. Jedino je lakši 4 g, mada je sasvim neprimetno u ruci.

Poređenje Samsung A71 i A70

Značajna razlika se ogleda u položaju prednje kamere. Kod A70 telefona ona je u vidu ureza u ekranu, dok nova verzija ima malenu rupicu. Takođe, položaj zadnjih kamera je drugačiji, zbog dodatnih performansi.

Koje su prednosti A71 u odnosu na A70?

Svakako, glavno poređenje Samsung A71 i A70 ogleda se u mogućnostima koje novi telefon donosi. Pre svega, prednja kamera od 32 MP ima Selfi focus. Ova funkcija ističe lice u prvi plan, što će, sigurni, smo posebno obradovati dame. Pa mnogi stručnjaci smatraju da je ovo idealan telefon za lepši pol.

Zadnja kamera dolazi u neverovatnoj kombinaciji 64 + 12 + 5 + 5 MP. Njoj je dodat i dubinski senzor kako bi mogli da fotografišete predmete udaljene samo nekoliko cm. Zapravo, sa novim telefonom A serije svaki kadar biće savršen, bez obzira da li je u pitanju noćno slikanje, ultra široki pejzaž ili, pak, krupni plan.

Poređenje Samsung A71 i A70

Osim odličnih mogućnosti za slikanje, Samsung A71 ima jači čipset Snapdragon 730, kao i napredniji softver. Dok su memorijski kapaciteti i jačina baterija od 4500 mAh, uz podržano brzo punjenje snagom od 25 W ostali nepromenjeni.

Samsung A71 možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni. Ovde vas čekaju i najbolje maske i oprema za mobilne telefone.

Оставите одговор

Call Now Button