Tošin Bunar 188 , 1 sprat lokal 21, Novi Beograd
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Prodaja električnih trotineta

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Prodaja električnih trotineta
Prodaja električnih trotineta

Prodaja električnih trotineta poslednjih godina osvojila je svet, pa i našu zemlju.

Mala drvena igračka koja služi kao zamena za bicikl razvijena je u Americi pre više od 100 godina. Vrlo brzo prešla je na evropski kontinent. Da bi najveću popularnost dostigla 50-ih godina prošlog veka. Gotovo da ne postoji odrasla osoba koja po trotinetu ili romobilu, kako se još naziva, ne pamti svoje detinjstvo.

Vremenom, trotinet je evoluirano. Pa je drvenu dasku na njemu zamenila, najpre, metalna, a zatim i plastična. Međutim, napredak time nije zaustavljen. Razvoj tehnike u savemenom dobu doneo je novu verziju. U pitanju je model na električni pogon.

Prodaja električnih trotineta započela je još u 20. veku

Verovali ili ne, preteču električnih trotineta razvio je Baron Karl von Drais de Sauerbrun 1817. godine. Na osnovu njegovog izuma kreirano je novo prevozno sredstvo na baterije. Patent za tzv. “samohodno vozilo” dobio je Arthur Hugo Cecil Gibson 1913. godine. Već u jesen 1915. započela je prodaja električnih trotineta od strane Autoped kompanije u Nju Jorku.

Za samo 2 decenije novo prevozno sredstvo dostiglo je popularnost tako da su o njemu mnogi mediji izveštavali. Isticano je da motor postavljen na prednji točak može da dostigne brzinu od 35 milja na sat. Međutim, već kod brzine od 20 milja na sat trotinet je postajao nestabilan. Svakako, ovaj nedostatak nije umanjio upotrebu.

Prodaja električnih trotineta Maćoni

Ipak, električni trotinet kakav danas poznajemo delo je Wima Oubotera. Kako je ovom Švajcarcu omiljeni fast food bio daleko da bi išao pešaka svakog dana do njega, a opet previše blizu da koristi auto, napravio je 1997. godine prvi tzv. kickboard skuter. Nažalost, izum nije naišao na odobravanje čak ni prijatelja, pa ga je ostavio po strani.

Par godina kasnije dečak iz komšiluka je u Ouboterovoj garaži uoči nepoznato vozilo i poželeo da ga isproba. Upravo ova vožnja je pokrenula ideju o masovnoj proizvodnji. Tako da je početkom 21. veka prodaja električnih trotineta doživela globalni uspeh.

Prodaja električnih trotineta iz godine u godinu prevazilazi sva očekivanja

Baš kao što će prodaja Samsung Note 10 obeležiti 2019. godinu kada su u pitanju mobilni telefoni, tako je prodaja električnih trotineta na prvom mestu među malim prevoznim sredstvima.

Razlog neverovatnoj ekspanziji leži u brojnim prednostima. Naime, električni trotineti su jednostavni za korišćenje. Što znači da za njih nije potrebna ikakva obuka. Kako su malih dimenzija veoma su pogodni za saobraćajne gužve, a lagana konstrukcija i mogućnost sklapanja oslobađavaju vas nervoze oko traženja slobodnog parking mesta.

 

Prodaja električnih trotineta Maćoni

Iako ne mogu da razviju brzinu kao automobili, električni trotineti štede vreme, ali i novac. Ne samo da su jeftiniji od drugih vozila, već sa njima nemate dodatne izdatke za gorivo. Dovoljno je da napunite bateriju i možete se zaputiti u vožnju dugu i do 30 km.

Koji je najtraženiji model električnog trotineta?

Prodaja električnih trotineta obuhvata širok asortiman. Među brojnim modelima najtraženiji je Xiaomi Mi.

Alumijumska konstrukcija, kakva se koristi u avio-industriji, čini trotinet otpornim na koroziju i različite vremenske prilike. Pa ćete ga sigurno koristiti dugi niz godina. Kao i drugi modeli, ima mogućnost sklapanja, a kako teži samo 12,5 kg možete ga lako poneti bilo gde.

Xiaomi Mi model se može pohvaliti i modernim dizajnom sa brojnim dodacima, kao što su kočioni disk i eABS regenerativni sistem protiv blokiranja kočnica, koji obezbeđuju bezbedno zaustavljanje. Takođe, ovaj sistem daje dodatnu energiju čime štedi trajanje baterije. Dok povezivanje putem aplikacije sa mobilnim telefonom pruža uvid u rad trotineta.

Ukoliko želite da idete u korak sa vremenom posetite Maćoni. Uz otkup najnovijih telefona ova prodavnica telefona u Beogradu vrši i otkup električnih trotineta. Pa ćete kod nas sigurno pronaći model koji želite.

Call Now Button