OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Prodaja Samsung Galaxy S20

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Prodaja Samsung Galaxy S20
Prodaja Samsung Galaxy S20

Prodaja Samsung Galaxy S20 osvojila je svet!

Sigurni smo da će se mnogi složiti da su smart telefoni doneli pravu revoluciju u životima ljudi. Ne čudi što svake godine na tržištu osvanu novi modeli sa neverovatnim funkcijama.

Vodeću ulogu u industriji mobilnih telefona ima Samsung. Ova južnokorejska multinacionalna kompanija je prepoznatljiva po elegantnom dizajnu i vrhunskim performansama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zbog čega se njeni proizvodi svake godine opravdano nalaze na listi top pet mobilnih telefona.

Svakako, najveću pažnju među njima privlači serija Galaxy S. Prvi S telefon predstavljen je pre 10 godina. Već naredne, linija je proširena na Note verziju. Zatim, juna 2014. godine upotpunjena je i sa Galaxy Tab S, odnosno tablet uređajima. Samsung S10 je marta ove godine dobio svog naslednika, kojeg su još od najave svi željno iščekivali.

Zašto prodaja Samsung Galaxy S20 predstavlja luksuz koji opravdava kvalitet otkriva vam prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Šta donosi prodaja Samsung Galaxy S20?

Kada se pomenu noviteti u 2020. godini, Samsung Galaxy S20, definitvno, zauzima prvo mesto. Seriju čine 3 modela – Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra.

Prelepi dizajn sa zakrivljenim ekranom i selfi kamerom sa udubljenjem krasi svaki od njih. Ono po čemu se razlikuje jestu veličina. Tako da S20 dolazi sa displejem od 6,2 inča. Galaxy S20+ ima ekran od 6,7 inča. Dok je Galaxy S20 Ultra najveći sa 6,9 inča.

Prodaja Samsung Galaxy S20

Za razliku od drugih telefona, ekran kod nove Galaxy linije ima duplo veću moć osveženja. Odnosno, 120 Hz refresh rate. Što znači da može da promeni 120 kadrova u sekundi. Na taj način je omogućeno da animacija i listanje aplikacija imaju finije i jasnije linije. Ujedno, sprečeno je naprezanje očiju.

Koji telefoni prave najbolje fotografije?

Odgovor se krije u Samsung Galaxy S20 modelima. Čak i one koji su mislili da su mogućnosti snimanja na telefonima isrcpljene razoružao je S20 Ultra. Verovali ili ne, ovaj telefon ima glavnu kameru od 108 MP. Kod S20 i S20+ je 64 MP, ali nikako zanemarljivog kvaliteta.

Zatim, tu su ultraširoki senzor od 12 MP, senzor dubine i telefoto senzor, koji omogućava uveličavanje slike do 30x na Galaxy S20 i S20+ telefonima. A na Ultra modelu moguće je 100 puta uveličati fotografiju. Pa ćete moći da zabeležite akcije sa velike udaljenosti ili, pak, da pronađete detalje na slici koje ste jedva uživo mogli da ugledate.

Samsung Galaxy S20 se izdvaja i po načinu snimanja. Naime, ovo je prva serija koja pruža snimanje u 8K rezoluciji. Dok Super Steady funkcija, anti-rolling stabilizacija i analiza pokreta čine da svaki kadar izgleda kao da je snimljen profesionalnom, akcionom kamerom sa zadivljujućom oštrinom koja odgovara ekranima veličine bioskopskog platna.

Niz alata pružaju dodatno uživanje u snimanju. Tako, na primer, dugom ekspozicijom možete postići efekat svetlosnih tragova koje ostavljaju automobili pri vožnji noću. A funkcija pojedinačnog snimka daje mogućnost snimanja do 10 sekundi pri čemu dobijate različite formate. Nakon toga možete da izaberete onaj stil koji vam se najviše dopada, bez potrebe da ponovo snimate.

Prodaja Samsung Galaxy S20 daje najveću bezbednost

Sa ovim telefonima nikada više nećete morati da brinete o sigurnosti svojih podataka. Zahvaljujući sigurnom procesoru Guardian Chip i Knox platformi bezbednost harvera i softvera je na najvišem nivou. Dok trošenje baterije snage 4.000 mAh je prilagođeno vašim navikama. Samim tim je veći period između dva punjenja.

Prodaja Samsung Galaxy S20

Zadivljujuće mogućnosti serija Galaxy S20 nudi i gejmerima. Zapravo, na ovim telefonima možete igrati i najzahtevnije igrice, jer je vreme učitavanja i zaostajanja tokom igranja svedeno na minimum. Takođe, napravljen je napredak i u pogledu slušanja muzike i skladištenja i deljenja podataka.

Prodavnica Maćoni prati svetske trendove. Kod nas vas čekaju najpopularniji telefoni 2020, uključujući i sva tri modela iz najnovije Galaxy serije.

Posetite nas i uverite se lično u kvalitet naših usluga.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button