OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Prodaja Samsung Note 10

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Prodaja Samsung Note 10
Prodaja Samsung Note 10

Samsung Note 10 konačno se pojavio na našem tržištu prošlog meseca.

Još od 70-ih godina prošlog veka mobilni telefoni su promenili svet. Ipak, najveću popularnost dostigli su pojavom pametnih telefona. Razvoj tehnike i tehnologije ovim nije zaustavljen. Naprotiv! Mobilna industrija iz godine u godinu beleži neverovatni rast. Samim tim, prodaja i otkup najnovijih telefona se smenjuju munjevitom brzinom.

Samsung već dugi niz godina opstaje kao lider u ovoj grani. Čuvena multinacionalna kompanija svake sezone lansira nove modele, od kojih se najmanje jedan nađe u top 5 mobilnih telefona. Nakon vrhunskog Samsung S10, kao i prvog savitljivog pametnog telefona – Galaxy Fold na red je došla snažna srednja klasa sa verzijom A70 i A80. Da bi ih za nepuna 3 meseca zamenio Samsung Note 10. Iako se pojavio u drugoj polovini godine interesovanje za njim je toliko veliko da stručnjaci predviđaju da će prodaja telefona 2019. godine biti, upravo, u znaku Samsung Note 10.

Po čemu se najnovija Note verzija izdvaja od drugih otkriva vam prodavnica telefona u Beogradu, Maćoni.

Samsung Note 10 Maconi

Galaxy Note 10 nudi najefikasniji dizajn

Kombinacija visoko poliranog, nerđajućeg čelika i stakla pruža neverovatni dizajn, koji privlači pažnju gde god se pojavi. Dok beskonačni Infinity-O displej na AMOLED ekranu donose pravi futuristički doživljaj tokom korišćenja.

Ono što posebno raduje ljubitelje brenda jeste dostupnost u 2 veličine. Naime, Galaxy Note 10 ima ekran dijagonale 6.3 inča. A Note 10 Plus verzija dostupna je sa nešto većim dimenzijama – 6.8 inča. Pa ćete moći da izaberete telefon čija veličina odgovara vašim afinitetima.

Samsung Note 10 predstavlja jedinstveni spoj hardvera i softvera koji nije viđen do sada!

Samsung Note 10 telefon je savršen izbor za svakog, uključujući i poslovne ljude koji su stalno u pokretu. Ovaj model poseduje najveću bateriju u Note seriji i vrhunsku veštačku inteligenciju, koja prepoznaje navike korisnika i prilagođava se njima. Na taj način je obezbeđen nesmetani rad tokom čitavog dana, tj. baterija na telefonu traje čak 24 časa intenzivne upotrebe.

Prodaja Samsung Note 10 Maconi

Takođe, Galaxy Note 10 omogućava čuvanje podataka kao na računaru. Verovali ili ne, ovaj model poseduje unutrašnju memoriju od 512 GB, koju možete proširiti do 1 TB.

Posebna pogodnost za poslovni svet dolazi u naprednoj S Pen olovci. Zahvaljujući njenom redizajnu korisnici mogu svoj rukopis automatski da konvertuju u digitalni tekst. A zatim da ga eksportuju u željeni format, uključujući i Microsoft Word. Ovom inovacijom Samsung Note 10, zapravo, povećava vašu produktivonst i efikasnost u obavljanju zadataka.

Samsung Note 10 je podigao pravljenje fotografija na viši nivo

Pitanje: „koji telefoni prave najbolje fotografije“ više nema dilemu. Jer, to je Samsung Note 10! On dolazi sa 4 kamere – jednom prednjom i 3 zadnje. Pomoću Live Focus-a, objektiva sa dvostrukom blendom i ultraširokom kamerom pretvorićete se u pravog profesionalnog fotografa, bez ikakve dodatne opreme.

I video zapisi su unapređeni, jer ovaj mobilni telefon krasi posebna tehnologija koja otklanja podrhtavanja kamere tokom snimanja. Dok editor dolazi sa brojnim mogućnostima – počev od biranja zamućenja, preko dubine polja, pa do raznih specijalnih efekata. Tako da će vaši video snimci, uz malo truda, biti poput filmskih.

Samsung Note 10 je podigao pravljenje fotografija na viši nivo Maconi

Prodavnica Maćoni prati svetske trendove, obogaćujući svoju ponudu najnovijim modelima. Ovog puta to je Samsung Note 10. Pored najnovijih modela, kod nas ćete pronaći i najveći izbor polovnih telefona.

Posetite nas i uverite se lično u izuzetni kvalitet usluga koji nas izdvaja od drugih.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button