OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Prodaja telefona 2019. godine

Otkup mobilnih telefona > Blog > Uncategorized > Prodaja telefona 2019. godine
Prodaja telefona 2019. godine

Prodaja telefona 2019. godine donosi najnovije modele koji će vas oduševiti.

Još od pronalaska prvog telefona, ovaj uređaj je promenio svet zbliživši ljude sa najrazličitijih krajeva sveta.

Ipak, pravu revoluciju u tehnologiji doneli su mobilni telefoni koji su omogućili da u svakom trenutku budemo dostupni. Odnosno, uz pomoć njih možemo da obavimo razgovor bez obzira gde se nalazimo – u prevozu, na ulici, u parku…

U posledjih 20 godina svedocimo smo brzog napredovanja u ovoj oblasti. Pa, danas, pametni telefoni predstavljaju prave mini računare sa neverovatnim funkcijama. S obzirom da svaka godina donese nove modele, otkup mobilnih telefona u Beogradu, Maćoni otkriva šta nam sprema prodaja telefona 2019.

Prodaja telefona 2019. godine prati trendove

Prethodna godina je bila puna iznenađenja. Označila ju je, pre svega, pojava Samsung Galaxy Note 9. Novi model čuvenog brenda za kratko vreme osvojio je srca korisnika širom sveta i opravdano zauzeo prvo mesto među top 5 mobilnih telefona.

Takođe, 2018. godina bila je u znaku iPhone XS Max. On je obeležen kao telefon sa najvećim ekranom koji je moguće kupiti. Taj trend će se nastaviti i u ovoj godini. Tako da će prodaja telefona 2019. postati bogatija za još jedan model – neprikosnoveni Samsung Galaxy S10 dolazi u februaru! Upravo će on imati najveći zakrivljeni Infinity Display ekran od 6.44 inča zahvatajući čitavu površinu telefona.

Drugi trend koji će prodaja telefona 2019. podići na viši nivo u odnosu na prethodnu sezonu vezan je za veštačku inteligenciju. Zahvaljujući posebnom sklopu čipova i procesora poslednje generacija AI biće ugrađena u svaki segmet telefona – počev od čitača otisaka, preko skeniranja lica, pa do kamere koja prepoznaje objekte i generiše boje kako biste imali savršenu fotografiju.

Ono što naročito raduje ljubitelje tehnike jeste dugoočekivana 5G mreža koja pruža 100 puta bržu konekciju. Samim tim lako upload-ovanje i download-ovanje fajlove. Predviđa se da će do sredine 2019. svi gradovi koristiti ovu tehnologiju.

prodaja telefona u 2019. godini 1

Prodaja telefona 2019. godine – Dizajn ili performanse

Da li je bitniji dizajn ili performanse – večita dilema prilikom nabavke novog mobilnog telefona.

Bez obzira što su savremene funkcije i vrhunska konfiguracija mnogima ključni za izbor telefona, zapravo je njegov izgled ono što nas prvo privuče. Gotovo je nemoguće odoleti elegantnom dizajnu koji savršeno odgovara našem dlanu da bi tek onda primetili njegov interfejs i mogućnosti koje nudi.

Na sreću, prodaja telefona 2019. nas oslobađa dileme. Najnoviji modeli telefona plene ne samo svojim karakteristikama, već i prelepom formom. Zbog toga ćete vrlo lako pronaći onaj model koji vam najviše odgovara.

Prodaja telefona 2019. godine, jer je pravo vreme da obradujete sebe

Stigla je nova godina, a sa njom i nove odluke. Stručnjaci savetuju da je ovo najbolji trenutak da napravite promenu u životu i nagradite sebe novim telefonom.

Sigurno već imate ideju kakav biste model želeli. Ukoliko, pak, niste sigurni imajte u vidu da su prema istraživanjima Samsung, iPhone i Huawei najprodavanije marke, pa možete izabrati neki od njih.

Posetite Maćoni, jer ćete ovde moći ne samo da kupite novi telefon, već i da prodate stari. Najrealnije cene, isplata odmah i vrhunska usluga svih 7 dana u nedelji izdvajaju ovu firmu za prodaju i otkup telefona na Novom Beogradu od drugih.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button