Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Prodaja telefona u Beogradu – Maćoni telefoni

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Prodaja telefona u Beogradu – Maćoni telefoni
Prodaja telefona u Beogradu – Maćoni telefoni

Prodaja telefona u Beogradu beleži neverovatni porast.

Brz tempo savremenog doba nemoguće je “preživeti” bez mobilnog telefona. Jedino nam on omogućuje efikasno obavljanje poslovnih i privatnih zadataka u svakom trenutku.

Imajući u vidu potražnju potrošača za bržim i naprednijim funkcijama, pre desetak godina, razvijeni su čuveni pametni telefoni. Oni, ne samo da predstavljaju pravu tehnološku inovaciju, već nas proizvođači svake godine obraduju novim modelima.

Imajući u vidu kolike su prednosti pametnih uređaja ne čudi podatak da se prodaja telefona u Beogradu zasniva najvećim delom na njima.

Prodaja telefona u Beogradu pruža raznovrsne modele

Prodaja telefona u Beogradu nudi kako različite vrste, tako i mnoštvo proizvođača. Pa ćete vrlo lako pronaći model koji vam najviše odgovara.

Prodaja telefona u Beogradu

Kompanija za prodaju i otkup mobilnih telefona u Beogradu, Maćoni ističe da je Samsung vodeći brend širom sveta. Razlog za to leži u inovativnom dizajnu i vrhunskim performansama koje prevazilaze granice mašte. Što ovaj brend svrstava na prvo mesto među top 5 mobilnih telefona.

Tek što se krajem prošlog godine pojavio Samsung Galaxy Note 9, već u februaru kompanija je predstavila novi model. Verovali ili ne, upravo je prodaja Samsung Galaxy S10 nadmašila sve rekorde i u kratkom roku osvojila tržište. Odnosno, u samo dva promo sata prodaja je bila dva puta veća od dnevne prodaje S9 i S9+ verzija.

Ipak, prodaja telefona u Beogradu nije samo u znaku Samsunga. Mnogi sugrađani su verni jedinstvenom IOS sistemu, te koriste isključivo Apple Iphone modele. Drugi, pak, poverenje daju kineskoj multinacionalnoj kompaniji – Huawei. Potražnja za njenim telefonima naročito je porasla nakon lansiranja najnovijeg modela iz Mate serije. Samim tim je i otkup Huawei Mate 20 Pro trenutno najtraženiji.

Prodaja telefona u Beogradu je na svetskom nivou

Iako je prodaja telefona 2019. godine već donela novitete, tek nas očekuju prava iznenađenja.

Samsung Galaxy Fold stiže u aprilu, a sa njim i – savitljivi unutrašnji ekran! Ujedno, ovaj telefon će imati najveći displej među modelima koji su do sada proizvedeni. Takođe, Samsung sprema i 5G mrežu, koja će obezbediti čak 100 puta veću brzinu konekcije.

Ono što će najviše obradoviti korisnike jeste mogućnost superbrzog punjenja koje je najavio Qualcomm. Dok će ljubitelji fotografije željno čekati oktobar, kada će se u prodaji naći novi Google Pixel sa kojim ćete moći da praviti precizne snimke i pri lošem osvetljenju.

Gde je najsigurnije kupiti telefon u Beogradu?

Prodaja telefona u Beogradu je veoma konkurentna. U velikoj ponudi posebno se izdvaja firma Maćoni. Vrhunski kvalitet vodećih brendova, kao i izuzetna usluga svih 7 dana u nedelji opravdali su poverenje brojnih kupaca. Što je i najbolji dokaz višegodišnjeg uspešnog poslovanja.

Pored prodaje, delatnost firme je i otkup smart satova, tableta i telefona, tako da na jednom mestu možete svoj stari model zameniti novim, uz doplatu.

Prodaja telefona u Beogradu

Dođite i uverite se sami zašto je ovo najbolja prodaja telefona u Beogradu.

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian