OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Punjači sa type C kablom – Najsavremeniji USB kabl

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Punjači sa type C kablom – Najsavremeniji USB kabl
Punjači sa type C kablom – Najsavremeniji USB kabl

Punjači sa type C kablom postaju sve popularniji u proteklih nekoliko godina. Razlog tome je veoma jednostavan – oni imaju mnogo više prednosti u odnosu na klasične punjače za telefon.

Punjači sa type C kablom – Šta je zapravo USB C?

Punjači sa type C kablom koriste najnoviji USB-C industrijski konektor. Ovaj tip usb konektora polako postaje zlatni standard u prenošenju podataka i snage putem kabla.

Tip C USB konektora razvila je grupacija USB – IF, koja ima više od sedam stotina kompanija u svom članstvu, kao što su Apple, Dell, Microsoft i slične.

Punjači sa type C kablom

Iako na prvi pogled izgleda veoma slično micro- USB konektoru, on je nešto veći od ovog tipa USB konektora. Osnovna razlika između ova dva tipa konektora jeste ta što USB-C ima mogućnost “okretanja“, odnosno ne morate da razmišljate o tome na koju stranu ćete ga okrenuti kada ga uključujete u mobilni telefon. Takozvana flippability opcija privlači sve veći broj proizvođača mobilnih telefona, te se punjači sa type C kablom sve više proizvode. Reklo bi se da su proizvođači mobilnih telefona, kao što je recimo Samsung, shvatili svu čar ove vrste USB konektora i uveli ih za korišćenje u svojim novijim verzijama mobilnih telefona.

Punjači sa type C kablom i njihove osnovne prednosti

Kao što smo i ranije napomenuli, punjači sa type C kablom zaista imaju mnogo više prednosti i od klasičnih punjača sa micro USB konektorima.

Jedna od tih prednosti jeste brzina prenosa podataka. USB-C konektori i kablovi prenose podatke mnogo brže od klasičnih modela USB kablova. Takođe, kada je u pitanju punjenje baterije na mobilnom telefonu, USB-C je neuporedivo brži. Za mnoge od nas ovo itekako ima značaja. Napuniti bateriju telefona za manje od sat vremena je zaista odlično. Ovo vam daje ogromnu slobodu i upravo zbog toga ćemo uvek preporučiti telefon koji se puni ovim tipom punjača.

Drugu od prednosti smo i ranije spomenuli, a ona je upravo takozvana flippability opcija. To znači da više nikada nećete morati da ciljate kako biste potrefili na koju stranu bi trebalo da okrenete punjač kako bi pravilno ušao u mobilni telefon. USB-C konektor isti se sa obe strane i može se uključiti i okrenut na gore i okrenut na dole. Ova prednost štedi vaše vreme i strpljenje.

Da li će sve kompanije prihvatiti USB-C kao novi standard u prenošenju podataka sa mobilnog telefona na laptop, računar ili obrnuto, ostaje da vidimo. Ipak, ako je neki USB model imao tu priliku, onda je to svakako USB-C.

Punjači sa type C kablom

Otkup telefona Maćoni nudi vam širok izbor mobilnih telefona, ali i punjača i USB kablova za punjače.

Punjači sa type C kablom ili micro USB punjači – kod nas možete pronaći sve!

Ako ste ipak rešili da prodate vaš mobilni telefon ili neki drugi uređaj, uvek nas možete kontaktirati. Mi ćemo vam uvek dati sve potrebne informacije za otkup telefona, i pre samog dolaska u naš prodajni objekat na Novom Beogradu.

Za procenu funkcionalnosti vašeg mobilnog telefona potrebno nam je svega pet minuta. Od modela, funkcionalnosti i stanja vašeg uređaja zavisi i cena koju ćemo vam ponuditi.

Maćoni vam nudi najbolje cene za otkup novih ili polovnih mobilnih telefona! Ljubaznost usluge, profesionalnost i brzina isplate čine nas vašim najboljim saveznikom u prodaji i kupovini mobilnih telefona.

Da podsetimo, možete nas pronaći svakog dana u otvorenom tržnom centru, na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudimo uslugu na najvišem nivou, a to je upravo i razlog zbog čega nam se klijenti uvek rado vraćaju. Saradnju koju ostvarite sa nama rado ćete pamtiti.

Maćoni telefoni – Prodajte svoj pametni telefon, tablet ili pametni sat po najboljim cenama u gradu! Čekamo vas na staroj adresi!

 

 

 

Оставите одговор

Call Now Button