OTC, lokal 50, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung A72

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung A72
Samsung A72

Samsung A72 je najavljen 17. marta, a nedelju dana kasnije našao se u prodaji širom sveta, uključujući i naše tržište.

Trudeći se da svoje proizvode učini dostupnim svakom potrošaču, čuveni multinacionalni brend je 2014. godine razvio Samsung Galaxy A seriju. U kratkom roku modeli ove linije pokazali su da vrhunske perfomanse ne moraju da dolaze sa visokim cenama. Zato ne čudi što su brzinom svetlosti osvojili srca brojnih korisnika. Što je brend podstaklo da nastavi sa njihovim unapređivanjem.

2015-te godine svetlo dana ugledale su A3, A5, A7 i A8 verzije. Već naredne godine stigla je druga generacija, a zatim i treća i četvrta, da bi u 2019 -te godini, sa pojavom Samsung Galaxy A51 i A71, serija dokazala da je mnogo više od pametnih telefona srednje klase.

Ovaj trend nastavljen je i u 2021. godini. Tako da smo sigurni da će najnoviji Samsung A72 opravdati slogan koji nosi “Awesome is for Everyone”.

Samsung A72 krasi sofisticirani dizajn

I dok je poređenje Samsung A71 i A70 pokazalo da ne postoje značajne razlike u pogledu izgleda, novi model iz serije može se pohvaliti osveženim izgledom. Elegantna, minimalistička forma zaobljenih ivica odlično se uklapa u stil modernog čoveka. Dok Super AMOLED ekran dijagonale 6.7 inča sa osvežavanjem od 90 Hz i pozadinskim osvetljenjem 800 nita pruža neverovatni ugođaj pri korišćenju.

Dodatni komfor donosi Eye Comfort Shield tehnologija. Zahvaljujući njoj telefon automatski usklađuje ne samo intenzitet, već i toplinu boja kako bi sprečio prekomerno zamaranje očiju.

Samsung A72

Prefinjeni dizajn prati izuzetna izdržljivost. Oznaka IP67 garantuje da telefon možete bez brige da koristite pola sata u vodi na dubini od 1 m.

Kao što smo navikli od Samsunga, novi A telefon je izrađen od najkvalitetnijeg materijala, tj. kombinacije Corning Gorilla Glass 5 i plastike u crnoj, beloj, plavoj i svetlo ljubičastoj boji.

Perfomanse koje prate vaš stil

Samsung A72 pokreće Qualcomm Snapdragon 720G koji daje brzinu u radu, čak i najzahtevnijih aplikacijama i video igricima. Glatko izvršenje funkcija osigurano je i sa 6 GB ili 8 GB RAM-a, kao i 128 GB ili 256 GB prostora za skladištenje podataka, koji mogu da se prošire do 1 TB.

Nova A serija pruža i bolju organizovanost, kao i lakše povezivanje putem SmartThings opcije. Posebna poslastica očekuje ljubitelje dobrog zvuka. Naime, unapređena Dolby Atmos tehnologija omogućava da imate stereo zvuk i bez slušalica.

U odnosu na prethodne modele i baterija je pojačana, pa kapacitet od 5.000 mAh obezbeđuje nesmetanu upotrebu telefona i do 2 dana, bez potrebe za dodatnim punjenjem.

Najbolje kamere telefona za 2021. godinu naći ćete u novoj Samsung seriji A

Mutne slike, sa nedovoljno oštrine sada su prošlost, jer Samsung A72 poseduje OIS (optičku stabilizaciju slike).

Sistem kamera čini glavni senzor od 64 MP sa ultravisokom rezolucijom, od 64 MP ultravisokom rezolucijom, senzor dubine do 5 MP sa prirodnim Bokeh efektom, kao i ultraširokougaona kamera od 12 MP i telefoto od 8 MP sa 3x optičkim povećanjem. Sa prednje strane se nalazi 32 MP selfi kamere sa fiksnim fokusom.

Najnoviji modele ne samo serije A, već i ultrapopularne S linije, kao što Samsung Galaxy S21, možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni.

 

 

 

Comments

Оставите одговор

Call Now Button