Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung Galaxy A

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung Galaxy A
Samsung Galaxy A

Samsung Galaxy A telefoni nam uskoro stižu. Ako je verovati glasinama, ovi mobilni uređaji biće nešto zaista posebno, a uskoro ćemo saznati sve detalje.

Početak 2020. godine biće obeležen baš ovom serijom pametnih telefona poznate južnokorejske kompanije. Nisu poznati detalji, ali ako je verovati glasinama, konfiguracija kamere biće nešto što do sad nismo bili u prilici da vidimo.

Kao i uvek, Maćoni je uvek u toku sa svim novinama, jer želimo da vam pružimo potpuni uvid u inovacije koje će obeležiti ovu godinu. Već se zna top 5 telefona koji su se izdvojili u prošloj godini, a sada ćemo pogledati šta nam 2020. donosi.

Samsung Galaxy A – Nešto potpuno drugačije

Ako su glasine tačne – a ne možemo da potvrdimo u ovom trenutku – svaki model serije Samsung Galaxy A imaće najmanje tri senzora okrenuta unazad. Sem toga, pregršt drugih modela će takođe biti dopunjen dodatnim ToF modulom.

Samsung Galaxy A 1-Maćoni

To je pomalo neobično jer su do sada ToF senzori bili rezervisani za vrhunske mobilne uređaje. Ali nove tehnologije imaju tendenciju da postanu pristupačnije. S obzirom na stalno napredovanje u svetu mobilne tehnologije, nije neobična ideja da će se ToF senzori biti mnogo više prisutni, a samim tim i dostupni. Iako još uvek nije sigurno koji će se telefoni izdvojiti iz nove serije, verovatno su u pitanju Samsung Galaxy A51 i A71.

Očekuje se da će Samsung Galaxy A51 imati 6,5-inčni Super AMOLED displej. Verovatno će posedovati Exynos 9611 procesor, i bateriju od 4.000 mAh. Što se tiče kamere, spekuliše se da će imati čak 32 megapiksela.

Samsung će pored A51 i A71 predstaviti najmanje osam smartfona u seriji Galaxy A 2020. To su A21, A31, A41, A61, A81 i A91. Ako je verovati vestima, Samsung već radi na modelu A81 koji bi mogao da dobije i podršku za S-Pen. Još jedna zanimljiva mogućnost jeste da će ovaj model imati glavnu kameru od 64 megapiksela, dok će A91 imati 108-megapikselnu jedinicu.

Ostale karakteristike iz ove serije Samsungovih telefona

Iako bi neki Galaxy uređaji poput A71 5G mogli na kraju imati čipset Exynos 980 sa integrisanim 5G modemom, to neće biti slučaj u celoj seriji. Nedavni izveštaj sugeriše da bi se bar neki modeli mogli osloniti na MediaTek-ovo vodeće 5G rešenje.

Teoretski, trebalo bi da postoji prostor za koegzistiranje oba skupa čipova. Neki Galaxy A 5G modeli verovatno bi usvojili MediaTek Dimensity 1000 5G čip. Dok bi drugi modeli mogli da koriste Samsungov Exynos Modem 5100 ili Qualcomm-ova rešenja.

Samsung Galaxy A 2-Maćoni

Što se tiče Dimensity 1000 5G čipa, on je proizveden je na 7nm procesu. Naime, Ekinos Modem 5100 zasnovan je na 10nm FinFET i donosi impresivne cifre na papiru, kao što su maksimalne brzine od 4,7 Gbps. To tehnički čini preko dva puta brže od rešenja Ecynos Modem 5100 koje može postići maksimalne brzine od 2Gpbs.

Trenutno je ovo sve što se zna o ovim pametnim telefonima. Čim saznamo nove informacije, rado ćemo ih podeliti sa vama. Do tada, svratite u našu prodavnicu telefona u Beogradu, i iskoristite priliku za sigurnu zaradu! Veoma je jednostavno. Ukoliko imate mobilni uređaj, tablet ili pametni sat koji vam više ne treba, rado ćemo ih otkupiti. Pored toga, otkupljujemo i električne trotinete.

Prodaja i otkup telefona su naše najčešće usluge, koje odgovaraju vašem budžetu. Zato svratite u Maćoni, a mi ćemo se potruditi da vas obradujemo našom ponudom!

Comments

Оставите одговор

Call Now Button
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian