OTC, tezga 73, Novi Beograd
Radno vreme:  Pon‑Sub  08:00‑20:00   Ned. 09:00‑20:00
Pozovite odmah:  062 40 40 40

Samsung Galaxy A53 5G

Otkup mobilnih telefona > Blog > Blog > Samsung Galaxy A53 5G
Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G zvanično je predstavljen sredinom marta, a već od aprila meseca našao se na globalnom tržištu, uključujući i našu zemlju.

Pri pomenu južnokorejskog brenda mnogima je na pameti luksuzni S dizajn, te se sa nestrpljenjem očekivao Samsung Galaxy S22. Međutim, čuvena kompanija nije poznata samo po premijum modelima. U nastojanju da svoje telefona, zaista, učini svima dostupnim razvija ništa manje kvalitetne, a ekonomičnije modele.

Sada svima dobro poznata serija A pojavila se 2014. godine. Kako je u kratkom roku naišla na veliki broj kupaca proizvođač je u narednim godinama unapredio liniju novim modelima – A3, A5, A7 i A8. Da bi 2019. srednja klasa dobila viši nivo pojavom A51 i A71. Već naredne godine Samsung A72 i Samsung A52 pokazali su da mogu uspešno da pariraju jačim telefonima konkurenata, te ne čudi što je u 2022. stigla njihova unapređena verzija.

Šta donosi Samsung Galaxy A53 5G otkriva vam prodavnica Maćoni.

Samsung Galaxy A53 5G – Moderni dizajn koji privlači pažnju

Samsung Galaxy A53 5G može se pohvaliti Ambient Edge dizajnom. Zahvaljujući njemu ultratanko kućište suptilno spaja kamere sa ostatkom površine tako da je postignuta elegantna forma. Prelepi izgled prati visoka izdržljivost. Novi telefon A serije zaštićen je izuzetno čvrstim Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom sa IP67 standardom otpornosti na vodu i prašinu.

Samsung Galaxy A53 5G

Vrhunski Super AMOLED ekran od 6,5 inča poseduje stopu osvežavanja 120 Hz čime je zagarantovan glatki prelaz sa jednog na drugi sadržaj. Dok Eye Comfort Shield obezbeđuje optimalno osvetljenje, tako da ćete imati jasnu vidljivost čak i na otvorenom bez zamaranja očiju.

Ono što posebno izdvaja Galaxy A53 od drugih jeste upotreba recikliranih materijala. Naime, poslednje 2 godine Samsung nastoji da podigne svest o očuvanju prirodne sredine kod svojih kupaca. Tako da su bočni tasteri i ležište za SIM karticu izrađeni od recikliranog materijala, a pakovanje od papira dobijenog iz održivog izvora.

Besprekorni rad u svakom trenutku

Novi Samsung pokreće Exynos 1280 čipset koji dolazi u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 128/256 GB skladištene memorije koja ima mogućnošću proširivanja do 1 TB pomoću MicroSD kartice.

Baterija kapaciteta od 5.000 mAh obezbeđuje gotovo dvodnevnu upotrebu. Dok brzo punjenje od 25 W korisnicima pruža rad bez prekida.

Samsung Galaxy A53 5G ima visok nivo sigurnosti za koju je zaslužna Knox platforma. Secure Folder, odnosno šifrovani digitalni sef, omogućava da zaštite privatne fotografije i dokumenta. Za čuvanje ličnih dokumenata, pasoša i kreditnih kartica na raspolaganju vam je Samsung Wallet funkcija tako da vam novčanik više neće biti potreban.

Uživajte u fotografisanju na nov način

Sistem kamera čine 4 senzora – glavni od 64 MP, ultraširoki od 12 MP, dubinski od 5 MP i makro, takođe, od 5 MP. Na prednjoj strani nalazi se selfi kamera od 32 MP.

Kamere su opremljene vrhunskom AI tehnologiju, kao i poboljšanim Night Mod-om, te su fotografije i pri slabijem svetlu kristalno jasne. Posebni dodatak dolazi u vidu Object eraser opcije koja omogućava uklanjanje nepoželjnih objekta u pozadini. Dok za snimanje tu je VDIS tehnologija stabilizacije.

Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G možete pronaći u bogatoj ponudi prodavnice Maćoni. Ovde vas čekaaju i drugi noviteti poznatog brenda, kao što su Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, S22 serija, Samsung Galaxy Z Fold 3 i Flip 3.

 

Оставите одговор

sr_RSSerbian
Call Now Button